aga Cartman gražiai atrodai. Ryškiai
ačiū už pagyras
mano virtuvės sienos salotinės, koridoriaus spinta geltona, svetainėj sofa raudona, miegamojo sienos violetinės. Bet ne, nuo spalvų nepavargau
mano virtuvės sienos salotinės, koridoriaus spinta geltona, svetainėj sofa raudona, miegamojo sienos violetinės. Bet ne, nuo spalvų nepavargau
Labas rytas
Na ką, į darbą žengiam
Cartman, gerai atrodai
Na ką, į darbą žengiam
Cartman, gerai atrodai
Labas rytas,
pavasaris
šiandien 40-ties paukščių sugrįžimo diena. Ryte išėjus pirmiausia išgirdau kaip čiulba paukščiai, o vienas tai kažkoks labai gražus šalia ant medžio nutūpė ir taip keistai "čiulbėjo" kad atsistojus žiūrėjau žiūrėjau.... na grožis
toks už kaip prailgintas į kaklą ir uodegą balandis tik grakštus ir šviesiai pilkas su žaliai aksominiai blizgančia uodega ir kaklu.
O atėjusi į darbą sužinojau kad ir darbas šiandien tigissss tik iki 15 val. Ar gali būt geriau
pavasaris
O atėjusi į darbą sužinojau kad ir darbas šiandien tigissss tik iki 15 val. Ar gali būt geriau
Buvom vakar pas tevus. Ir jei kas butu sakes, kad Marijampoleje gali buti tooooks kamstis, buciau durnium isvadinus. O pasirodo kad gali buti, per visa gatve, kokie 1,5 km vos vos judanciu masinu. Man reikeko sukt i kaire, teko palaukt kol is abieju pusiu praleido, tai ta proga ir as kelis praleidau.
QUOTE(pikkolo @ 2017 03 10, 09:43)
<p>Buvom vakar pas tevus. Ir jei kas butu sakes, kad Marijampoleje gali buti tooooks kamstis, buciau durnium isvadinus. O pasirodo kad gali buti, per visa gatve, kokie 1,5 km vos vos judanciu masinu. Man reikeko sukt i kaire, teko palaukt kol is abieju pusiu praleido, tai ta proga ir as kelis praleidau.</p>
Laba, kurioj vietoj ten toks kamštis? Ar koks šviesoforas nneveikė?
Speju kaip tik veike. Per visa Jukneviciaus gatve ir dar Kauno gatvej. Jei neklystu uz tilto per Sesupe yra sviesoforas, kuris turbut ir stabdo visa eisma.
Vrine, tai gal papūga pabėgo kieno nors
Sveikos
Sveikos
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 10, 11:03)
maniau sakau gal kėkštas, bet anas pagoglinau lyg toks nedidukas, vos už zylę didesnis? tai irgi ne. Anas už karvelį didesnis, toks ilgesnis ir grakštesnis, kūnas panašus gal tik kaklas ir uodega prailginti.
QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 10, 11:28)
maniau sakau gal kėkštas, bet anas pagoglinau lyg toks nedidukas, vos už zylę didesnis? tai irgi ne. Anas už karvelį didesnis, toks ilgesnis ir grakštesnis, kūnas panašus gal tik kaklas ir uodega prailginti.
Karvelis uldukas pagal tavo pasakojimą. Pasižiūrėk ar tas
Na, ar manęs nepasiilgot, juk per dieną nerašiau 10 postų
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 10, 20:04)
Karvelis uldukas pagal tavo pasakojimą. Pasižiūrėk ar tas
Manęs irgi niekas neieško
Kukutis dar iš margas plunksnas turi ir šiaip labai gražus paukštis retsykiais užsuka pas mus
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 10, 21:47)
Manęs irgi niekas neieško 
Kukutis dar iš margas plunksnas turi ir šiaip labai gražus paukštis retsykiais užsuka pas mus
Na gerai, aš tavęs ieškau
Noriu miego