Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Aš tai galvoju gal makaronų su tunu pagamint. O gal kokios košės...nu nesugalvojau dar smile.gif

aga Cartman gražiai atrodai. Ryškiai smile.gif dar nepavargai nuo tokios spalvos? nes aš tai nuo savų virtuvinių spintelių ryškių jau pavargau biggrin.gif
Atsakyti
ačiū už pagyras 4u.gif

mano virtuvės sienos salotinės, koridoriaus spinta geltona, svetainėj sofa raudona, miegamojo sienos violetinės. Bet ne, nuo spalvų nepavargau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Na ką, į darbą žengiam zoo_taz.gif

Cartman, gerai atrodai thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,
pavasaris smile.gif šiandien 40-ties paukščių sugrįžimo diena. Ryte išėjus pirmiausia išgirdau kaip čiulba paukščiai, o vienas tai kažkoks labai gražus šalia ant medžio nutūpė ir taip keistai "čiulbėjo" kad atsistojus žiūrėjau žiūrėjau.... na grožis wub.gif toks už kaip prailgintas į kaklą ir uodegą balandis tik grakštus ir šviesiai pilkas su žaliai aksominiai blizgančia uodega ir kaklu.
O atėjusi į darbą sužinojau kad ir darbas šiandien tigissss tik iki 15 val. Ar gali būt geriau smile.gif
Atsakyti

Buvom vakar pas tevus. Ir jei kas butu sakes, kad Marijampoleje gali buti tooooks kamstis, buciau durnium isvadinus. O pasirodo kad gali buti, per visa gatve, kokie 1,5 km vos vos judanciu masinu. Man reikeko sukt i kaire, teko palaukt kol is abieju pusiu praleido, tai ta proga ir as kelis praleidau.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2017 03 10, 09:43)
<p>Buvom vakar pas tevus. Ir jei kas butu sakes, kad Marijampoleje gali buti tooooks kamstis, buciau durnium isvadinus. O pasirodo kad gali buti, per visa gatve, kokie 1,5 km vos vos judanciu masinu. Man reikeko sukt i kaire, teko palaukt kol is abieju pusiu praleido, tai ta proga ir as kelis praleidau.</p>

Laba, kurioj vietoj ten toks kamštis? Ar koks šviesoforas nneveikė?
Atsakyti

Speju kaip tik veike. Per visa Jukneviciaus gatve ir dar Kauno gatvej. Jei neklystu uz tilto per Sesupe yra sviesoforas, kuris turbut ir stabdo visa eisma. 

Atsakyti
Vrine, tai gal papūga pabėgo kieno nors bigsmile.gif

Sveikos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 10, 11:03)
Vrine, tai gal papūga pabėgo kieno nors  bigsmile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu neee, ne papūga smile.gif kolegė sako gulbė smile.gif nu ne gulbė smile.gif ko čia šaipotės visos tongue.gif
maniau sakau gal kėkštas, bet anas pagoglinau lyg toks nedidukas, vos už zylę didesnis? tai irgi ne. Anas už karvelį didesnis, toks ilgesnis ir grakštesnis, kūnas panašus gal tik kaklas ir uodega prailginti.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 10, 11:28)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nu neee, ne papūga smile.gif kolegė sako gulbė smile.gif nu ne gulbė smile.gif ko čia šaipotės visos  tongue.gif
maniau sakau gal kėkštas, bet anas pagoglinau lyg toks nedidukas, vos už zylę didesnis? tai irgi ne. Anas už karvelį didesnis, toks ilgesnis ir grakštesnis, kūnas panašus gal tik kaklas ir uodega prailginti.

Karvelis uldukas pagal tavo pasakojimą. Pasižiūrėk ar tas 4u.gif

Na, ar manęs nepasiilgot, juk per dieną nerašiau 10 postų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 10, 20:04)
Karvelis uldukas pagal tavo pasakojimą. Pasižiūrėk ar tas 4u.gif

Na, ar manęs nepasiilgot, juk per dieną nerašiau 10 postų ax.gif

Manęs irgi niekas neieško bigsmile.gif

Kukutis dar iš margas plunksnas turi ir šiaip labai gražus paukštis retsykiais užsuka pas mus
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 10, 21:47)
Manęs irgi niekas neieško  bigsmile.gif

Kukutis dar iš margas plunksnas turi ir šiaip labai gražus paukštis retsykiais užsuka pas mus

Na gerai, aš tavęs ieškau smile.gif . O kas atsitiko?

Noriu miego ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 10 kovo 2017 - 22:33