Tai ko nemiegi?
QUOTE(Avonuke @ 2017 03 10, 22:54)
Mėgstu pasikankinti

O ko tu nemiegojai

Labas rytas

Negerai sirgti, iškrenti, žmogus, iš gyvenimo.
Oi, dar vėliava neplazda, reikia siųsti vyrus

Tai ką, su švente

Sniegas aptipo.
Mano mažutė su darželiu dalyvaus programoje, važiuosime gėrėtis ir didžiuotis

Ką jūs?
Sveikos. Gan neblogai praejo savaite. O dabar ruosiames, puosiames vaziuojam i gimtadieni.
Geros dienos!
Sveikos 
jetau kokie sniegai , jau ir saulute bande lyst, o oras smagus, šilta ir ne vejuota

jetau kokie sniegai , jau ir saulute bande lyst, o oras smagus, šilta ir ne vejuota

Sveikos. Taip Pempiuk tikrai panašu į ulduką. O dar garsą keistą leido - na tokį ulduojantį ☺ tai kaip šventę švenčiat ? aš gavau kiaulienos tai kol susitvarkiau. Dar sumaniau greituoju būdu šaldiklį atsišildyt ir stalčius peržiūrėt. Tai kol susisukau ir visas pusdienis. Pavargau.....dar reiktų blynų prakept. Nu truputį pailsėsiu tadum....
Pas mus irgi lyjo tai sniegą nulijo. Valio vadinasi pavasaris ☺ ir saulė bandė lyst. Bet vėl atgal sulindo ....
Išėjom vakare su šunim pasivaikščiot, o jau kažkoks paukštis kaip čiulba ulba, lyg ne lakštingala, bet vistiek gražu

Papugos jus
buvau Frankfurte su lietuvem susitikt. Praplaukem laivu ir palidejau alkanas i kavine ir as namo,mazoji su tempa

buvau Frankfurte su lietuvem susitikt. Praplaukem laivu ir palidejau alkanas i kavine ir as namo,mazoji su tempa

QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 11, 20:15)
Lyžuka ką į mūsų Fb grupę naują pridėjai???? visos varat į FB..
prabalsuot
ir su nauju nariu susipažint. Lyžuka jaučiu kažką ne ten pridėjai???/

Geras

Uošvienei plaukus nudažiau
Prieš tai pavalgėm
Papildyta:
Kas čia su tom ligom
Mano mažoji irgi labai įtartina, šoko balta kaip popierius, sloguoja, neprakvėpuoja, čiaudo
Prieš tai pavalgėm

Papildyta:
QUOTE(KolJe @ 2017 03 11, 20:13)
Papugos jus

Kas čia su tom ligom

Mano mažoji irgi labai įtartina, šoko balta kaip popierius, sloguoja, neprakvėpuoja, čiaudo