Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Labas rytas 4u.gif

Špokai parskrido bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos. Dukra vel sloguoja  :unsure: Vel namie tupesim.

Kam reik sveikatos  :4u:

Atsakyti

Sveikos. Būkit sveikos ☺ 

Man pūslelinė visu grožiu išaugo ant lūpos. Blyyyn. Iš po nakties....viso grožio netekau....

prisikepėm su dukra lazanijos. Nesu kepusi - pirmą kartą.  Paskaičiau 5 receptus ir tada iš galvos eksperimentavau. Gavosi super. Aišku apie kalorijas patylėsiu... dar prigaminau brokolio mišrainės ir sriubos išviriau. dar mama ir uošvienė vėdarų prikepė. mamos žarnoje uošvienės be žarnos - kaip kūgelis. Tai pasakykit kaip tam žmogui sugebėt sutikti pavasarį lieknam..... ??????

Atsakyti

Sveikos, mano mazoji irgi susirgo. :(  I darzeli ejom 7 ar 8 dienas...

Nebevest isvis i darzeli ? :hmm:  Nu bet nelaikysi gi dabar iki priesmokyklines namuose, o ir vieta prarastume . Vienu zodziu nebezinau...

Atsakyti

Avonuke aišku vesk. Kodėl manai kad namuose nesusirgs pvz ? Na vistiek persilauš. Anksčiau ar vėliau. Na bent aš sakau kaip daryčiau aš.

Atsakyti

Labas mergaitės :)

Truputi ir mes buvom apsirgę, bet db jau kaip ir gerai  :) 

Kuomet pradėjau dirbti Manamiuose, tai atsirado belenkokia alergija ant rankų. Ar nuo vandens, ar nuo chemijos. Tokie plėmai atsirado, ir plečiasi dar man jie. O kai niežti, tai kaukti iš skausmo norisi. Tepalai jokie nepadeda, reiks eit pas dermatologą.

Kalbant apie maistą, tai pradėjau gaminti sveikesnį maistą. Griežtai susiėmiau, sakau gana, pavasaris gi jau  :) 

Mergaitės kas naudojat virtuvėje kokosų aliejų?

Atsakyti

Daratėja nefainai dėl alergijų. O dar žinant kaip sunku ir brangu jas įveikt tai visai...  geriu kavą. Kas su manimi ?☺

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 12, 14:59)
<p>Sveikos. Būkit sveikos ☺ </p><p>Man pūslelinė visu grožiu išaugo ant lūpos. Blyyyn. Iš po nakties....viso grožio netekau....</p><p>prisikepėm su dukra lazanijos. Nesu kepusi - pirmą kartą.  Paskaičiau 5 receptus ir tada iš galvos eksperimentavau. Gavosi super. Aišku apie kalorijas patylėsiu... dar prigaminau brokolio mišrainės ir sriubos išviriau. dar mama ir uošvienė vėdarų prikepė. mamos žarnoje uošvienės be žarnos - kaip kūgelis. Tai pasakykit kaip tam žmogui sugebėt sutikti pavasarį lieknam..... ??????</p>

Ar tau ne per gerai ax.gif ? Galėtum pasidalinti biggrin.gif . Aš alkana po koncerto ax.gif . Nors jau meluoju, kavos pagėriau, ir nuo vaikų likusios šaltos picos pagraužiau. Bet ar čia maistas..
Kaip darai brokolių salotas?

QUOTE(Avonuke @ 2017 03 12, 15:35)
<p>Sveikos, mano mazoji irgi susirgo. verysad.gif  I darzeli ejom 7 ar 8 dienas...
</p><p>  Nebevest isvis i darzeli ? hmm.gif  Nu bet nelaikysi gi dabar iki priesmokyklines namuose, o ir vieta prarastume . Vienu zodziu nebezinau...
</p>

Dar viena unsure.gif .
Vesk 4u.gif

QUOTE(-Darateja- @ 2017 03 12, 15:52)
<p>Labas mergaitės smile.gif</p><p>Truputi ir mes buvom apsirgę, bet db jau kaip ir gerai  smile.gif </p><p>Kuomet pradėjau dirbti Manamiuose, tai atsirado belenkokia alergija ant rankų. Ar nuo vandens, ar nuo chemijos. Tokie plėmai atsirado, ir plečiasi dar man jie. O kai niežti, tai kaukti iš skausmo norisi. Tepalai jokie nepadeda, reiks eit pas dermatologą.</p><p>Kalbant apie maistą, tai pradėjau gaminti sveikesnį maistą. Griežtai susiėmiau, sakau gana, pavasaris gi jau  smile.gif </p><p>Mergaitės kas naudojat virtuvėje kokosų aliejų?</p>

Ot tai tau, vieną laimi, kit pralaimi. Ir dar kaži kas geriau. EIK BŪTINAI PAS DAKTARĄ 4u.gif Kad tik neįsisenėtų.
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2017 03 12, 13:42)
<p>Sveikos. Dukra vel sloguoja  unsure.gif Vel namie tupesim.</p>
<p>Kam reik sveikatos  4u.gif</p>

Dar viena draugė doh.gif 4u.gif O tu vien dėl slogos nevedi į daržą?

QUOTE(-Darateja- @ 2017 03 12, 15:52)
<p>Mergaitės kas naudojat virtuvėje kokosų aliejų?</p>

Tiik kaip kremą ir dar kažkada bandžiau dantis balinti smile.gif . Vieną kartą biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 12, 16:17)
 geriu kavą. Kas su manimi ?☺</p>

Jau pagėriau, gal net kartu smile.gif
Atsakyti
mes šiandien varėm į miestą pusryčiaut. Įsivaizduojat, jau praktiškai ir papusryčiaut Vilniuj be staliuko rezervacijos nelabai įmanoma. Ir net brangiausiose senamiesčio parkavimo zonose visos vietos užimtos. o dar sako žmonės pinigų neturi.

O kokosų aliejų aš blynus kepant naudoju smile.gif
Atsakyti
Nu kas čia daros, jau ir aš nuo jūsų apsikrėčiau unsure.gif , visa naktį galva plyšo, o jau prakaitai upeliais ėjo, dieną irgi ne ką geriau, o dar laidotuves ant galvos, nežinau kaip atlaikysim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 12 kovo 2017 - 18:21
Manoji,ketvirtadieni nakti prakiuro per abu galus,galvojau vel kokia bacila. Penktadieni tempa iki 39, ir jauciu dabar turi,nes uzmigo,prilietus silta. Sako,kad gerkle skauda ir kvapas kazkoks yra,galvoju,gal Angina?
As tik zu vedima,namie sedint,nesirgs,prades eit i mokykla vel sirgs, imuniteta turi igaut, aisku uzknisa tie sirgimai,bet ka jau cia.Mes suauge apsergam...

Mes likucius valgem,nieko negaminau,ryt planuoju ceburekus daryt smile.gif
Atsakyti

Pempė12 siandien atsikele su sloga. Bega, ciaudo. Darzelyje yra ir metinuku, nu man sirdis neleidzia tokia vest. Nors pati maciau, buvo vaiku ir sloguojanciu ir su kosuliu. 

Atsakyti