QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 12, 14:59)
<p>Sveikos. Būkit sveikos ☺ </p><p>Man pūslelinė visu grožiu išaugo ant lūpos. Blyyyn. Iš po nakties....viso grožio netekau....</p><p>prisikepėm su dukra lazanijos. Nesu kepusi - pirmą kartą. Paskaičiau 5 receptus ir tada iš galvos eksperimentavau. Gavosi super. Aišku apie kalorijas patylėsiu... dar prigaminau brokolio mišrainės ir sriubos išviriau. dar mama ir uošvienė vėdarų prikepė. mamos žarnoje uošvienės be žarnos - kaip kūgelis. Tai pasakykit kaip tam žmogui sugebėt sutikti pavasarį lieknam..... ??????</p>
Ar tau ne per gerai

? Galėtum pasidalinti

. Aš alkana po koncerto

. Nors jau meluoju, kavos pagėriau, ir nuo vaikų likusios šaltos picos pagraužiau. Bet ar čia maistas..
Kaip darai brokolių salotas?
QUOTE(Avonuke @ 2017 03 12, 15:35)
<p>Sveikos, mano mazoji irgi susirgo.

I darzeli ejom 7 ar 8 dienas...
</p><p> Nebevest isvis i darzeli ?

Nu bet nelaikysi gi dabar iki priesmokyklines namuose, o ir vieta prarastume . Vienu zodziu nebezinau...
</p>
Dar viena

.
Vesk
QUOTE(-Darateja- @ 2017 03 12, 15:52)
<p>Labas mergaitės

</p><p>Truputi ir mes buvom apsirgę, bet db jau kaip ir gerai

</p><p>Kuomet pradėjau dirbti Manamiuose, tai atsirado belenkokia alergija ant rankų. Ar nuo vandens, ar nuo chemijos. Tokie plėmai atsirado, ir plečiasi dar man jie. O kai niežti, tai kaukti iš skausmo norisi. Tepalai jokie nepadeda, reiks eit pas dermatologą.</p><p>Kalbant apie maistą, tai pradėjau gaminti sveikesnį maistą. Griežtai susiėmiau, sakau gana, pavasaris gi jau

</p><p>Mergaitės kas naudojat virtuvėje kokosų aliejų?</p>
Ot tai tau, vieną laimi, kit pralaimi. Ir dar kaži kas geriau. EIK BŪTINAI PAS DAKTARĄ

Kad tik neįsisenėtų.
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2017 03 12, 13:42)
<p>Sveikos. Dukra vel sloguoja

Vel namie tupesim.</p>
<p>Kam reik sveikatos

</p>
Dar viena draugė

O tu vien dėl slogos nevedi į daržą?
QUOTE(-Darateja- @ 2017 03 12, 15:52)
<p>Mergaitės kas naudojat virtuvėje kokosų aliejų?</p>
Tiik kaip kremą ir dar kažkada bandžiau dantis balinti