Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Azu,sveika pasirodžiusi :4u:smagu,kad reikalai gerėja, tik jokiu būtų nebegrįžk atgal.Jau vien ta ex'o frazė,kad atleis svetimą vyrą ko verta :oh:Vnž.laikykis  :4u:

Kojinukių įpakavimas geras  :lol:

Viskas, lekiu darban.Sėkmės visiems,kad niekam penktadienis neprailgtų :4u: 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vau pleputės 1000 puslapis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Aistės mažėliui (!) valio gimtadienio proga.

Azu, šaunuolė tu. Gerai, kad pagaliau susikalbate, taip paprasčiau buitinius klausimus išspręsti. Bet neatsisukinėk atgal, pati manau, žinai :)

Colomba, kaip Martis?

Atsakyti

Oj ne Lisiteja.  Gaila kazkiek jo dabar bet praeis... jau koki pasigriebiau vyra tai nesiruosiu nei prarast nei atiduot... tik va issikraustyt reiks i jo miesteli. Bo jis cia neina.. o ir ten ramiau siaip salia... i darba su traukiniais tiek pat kiek cia su autobusu.. o paskui sako paziures masina gal.. su eks niekaip jos ir nenusipirkom nes bijojo visko .. na matysim aisku kaip kas... kol kas viskas kaip pasakoj.... 

Atsakyti

Azu - eik tik pirmyn  ir nesigręžiok  :4u:  

Colomba - ar Martis pas tave? Ar reikia psgalbis Marčiui pervežti? Aš kai per darbus ne viską suseku, gal ką praleidžiu ar nespėjau susiorientuoti pervežimą pasiūlyti tai tu skambink man - susiderinsim jei ką  :4u: 

Tikrai 1000 puslapis,

Atsakyti
Koks penktadienis čiotkas, saulėtas ir nešaltas, o pas mus 1000-asis puslapis bigsmile.gif

Aist mažėlį su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pica gerulė biggrin.gif

Azu, laikyk frontą, nepasiduok verkšlenimams mirksiukas.gif

Atsakyti

Magnun, mudvi su Colomba vakar susirinkom Martį. 

Atsakyti

Aist, truputį pavėluoti, bet vis tiek sveikinimai "mažiukui". :4u:  Kažkodėl galvojau, kad jis už mano antrąją jaunesnis (o jai tik liepą 16 sueis). :)

Azu, smagu girdėti geras žinias.

Vakar Zaizai buvo blogai. Gulėjo visą dieną kamputyje ant savo mylimos kėdės ir net valgyti nėjo. Kvėpavo gana tankiai, turbūt temperatūra buvo užkilusi. Kadangi niekad katei nematavusi, tai nusprendžiau, kad geriau ir neeksperimentuoti. Norėjau jūsų klaust, kaip jai padėti, bet tapšnoklis atsisakė su SM draugauti...
Bet vakare ji jau prasliūkino per bliūdelius. O šįryt jau kaimynų daržą inspektavo. Matyt, atsigauna. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 20 balandžio 2018 - 10:05

Aist, sveikinimai!

Azu, na ir puiku, kad jau galima susišnekėti, o dar puikiau, kad radai kitą ir žiūrintį į ateitį, o ne prilipusi prie PS

Na, o aš keliu video, kaip su Rainiu šuniuką žaidžiam

https://youtu.be/XJ8y8swZ-Ro

Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aist gimtuvininką su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif
O aš maniau kad mūsų abu vaikai vienmečiai, pasirodo tavo "mažylis" maniškį net 6 metais lenkia... vadinasi su kažkuo kitu maišau iš forumo.

Ir sveikos 1000 psl smile.gif
naujos temos nekursit, tęsim? smile.gif iki kiek? smile.gif

ai o Zaizai sveikatos. O kas jai taip, nuo ko? unsure.gif unsure.gif

šiaip. gyvenimo gerumas....

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Aist, sveikinimai jaunėliui. :4u:

Šponkiuk, Rainys aktyvistas. :D

Martis jau pas mane, šiandien buvo išleistas susipažinti su chebra. Apšnypštė visus, įskaitant ir savo šešėlį. :rolleyes:

b407d0ef17b3de1b8342488b3495244d266.jpg

13498748dcbed7e62aeafea7b4f87fd0354.jpg

Atsakyti

Kaip čiaudulys?

Atsakyti