Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba ryta,

taip mažių mamka raina trispalviukė su vaikais, baltutė rasta jaunutė naminukė...vakar sterilizuota, prisilakstyt nespėjo. 

Beje Erendira, o mano boksiukai  vienas pas tave, kitas pas Magnuna...ar gal liko kaime? 

Gal žinot kas planuoja kelionę į Kauną...Martį gražina...vaikui alergija......

Va taip va :( keista, kad po 2 d. pasireiškia, kiek mačiau alergiškų, tai jau po 10 min., bet gal aš ko nežinau

Atsakyti

Diinkut, Boksiuką man atveš (vakar kalbėjau su ta moterim-mergina, atsiprašė, kad negalėjo prasukti, turi daug užsakymų, bet atveš kitą savaitę), sakė, kol kas katės nelabai mato, bet naktimis girdi :) Žodžiu, viskas tvarkoje. 

Bliam, kaip gaila dėl Martuko... kaip dabar jį pargabent?

Atsakyti

Laba ryta,

taip mažių mamka raina trispalviukė su vaikais, baltutė rasta jaunutė naminukė...vakar sterilizuota, prisilakstyt nespėjo. 

Beje Erendira, o mano boksiukai  vienas pas tave, kitas pas Magnuna...ar gal liko kaime? 

Gal žinot kas planuoja kelionę į Kauną...Martį gražina...vaikui alergija......

Va taip va :( keista, kad po 2 d. pasireiškia, kiek mačiau alergiškų, tai jau po 10 min., bet gal aš ko nežinau

Jėtau... dabar viskas žydi, aš pati ašarotom akim ir bėgančia nosimi vaikštau.

O jie palaikys Martį ar reikėtų perimti iki kelionės į Kauną?

Atsakyti

Erendira, va paskutinės pūkuotukės žinios, manau visai neblogai :) "Sveiki. Ką tik iš arti leido save apžiūrėti naujoji ūkio gyventoja. Prisidėti neprisileido, bet paesti atėjo. Kaip jos vardas? "

Atsakyti

Laikys, kažkiek, aš užsiminiau, kad tai kaip ir jos problema parvežt..aš priimu atgal...dar šiandien pasiūlysiu už transporta susimokėt, Tomas sakė suvažinėsim...dabar biški užsikasus, tai vėliau paieškosiu gal kas važiuoja

Atsakyti

Laikys, kažkiek, aš užsiminiau, kad tai kaip ir jos problema parvežt..aš priimu atgal...dar šiandien pasiūlysiu už transporta susimokėt, Tomas sakė suvažinėsim...dabar biški užsikasus, tai vėliau paieškosiu gal kas važiuoja

Galiu jį perimti iki transporto suradimo į Kauną.

Atsakyti
Manau, alergija gali ir ne iš karto driokstelėti. Gal nepaskaičiavo žmonės, neįvertino savo galimybių. Gali būti, kad vaikas iš darželio kokį virusą (pas mus toks kaip alergija buvo svečiuose) parsinešė, o kaltė kliuvo kačiukui. verysad.gif
Atsakyti

Marčio boksas pas mane. Gal tikrai alergija pasireiškė. Sakė kad turėjo prieš keletą metų katę, bet gi visaip būna. Gali būti ir sutapimas kad virusas koks vaikui. Šiaip žmonės pasirodė atsakingi.

Atsakyti

Na, kvailai su Marčiu išėjo.Bet ar taip staiga išlenda alergija katinui?Gerai,kad gražina, kad kur nenumetė.

O dabar linksmesnis įvykis..Buvau Kikoje, pirkau šunims konserviukus.Stovi pora pusamžių žmonių, perka boksą katei.Katė sveria 4 kg, žada  vežiotis į sodybą.Kelionė truks kokį pusvalandį.Moteris nori imti standartinio dydžio, o vyras nori imti  patį didžiausią.Kad katytė komfortiškai,išsitiesus važiuotų. :lol: Ir ginčijasi abu,erzelis kyla  per visą parduotuvę. :hihihi:Nemačiau kurį boksą pirko, bet manau vyriškis nugalėjo.Toks juokas suėmė, kaip smagu,kad daugiau ant svieto tokių glušų yra. Gerąją prasme.

Atsakyti

Sveikutės,

Alergija toks daiktas. Gali nebūti (ar būti pasislėpus), o po pakartotino kontakto su alergenu pasireikšti pilnu tempu. Be to, jei su ankstesne kate vaikas buvo dar mažas, jam ta alergija galėjo ir nepasireikšti (na, nosis truputį pavarva, didelio čia daikto?), nes pvz. mažiukams ir šienligės nebūna. Štai mano trimetukas yra stipriai alergiškas beržui. Dabar nosis jam neteka, bet labai paaštrėjo kitos alergijos. O šienligė, daktarai sakė, tikrai bus, bet vyresniam.
Bet gali būti, kad iš tikrųjų vaikis prasinešė slogos virusą. Tiesiog sutapo taip.

Beje, Zaizai vis dėlto ne alergija. Vakar vakare jau čiaudėjo pilnu tempu, su snargliais, šiandien ir akys verkt pradėjo. Užsirašėm rytdienai pas vetus. Tikiuosi, nebus koks labai bjaurus reikalas...

Atsakyti

Sveikutės,

Alergija toks daiktas. Gali nebūti (ar būti pasislėpus), o po pakartotino kontakto su alergenu pasireikšti pilnu tempu. Be to, jei su ankstesne kate vaikas buvo dar mažas, jam ta alergija galėjo ir nepasireikšti (na, nosis truputį pavarva, didelio čia daikto?), nes pvz. mažiukams ir šienligės nebūna. Štai mano trimetukas yra stipriai alergiškas beržui. Dabar nosis jam neteka, bet labai paaštrėjo kitos alergijos. O šienligė, daktarai sakė, tikrai bus, bet vyresniam.
Bet gali būti, kad iš tikrųjų vaikis prasinešė slogos virusą. Tiesiog sutapo taip.

Beje, Zaizai vis dėlto ne alergija. Vakar vakare jau čiaudėjo pilnu tempu, su snargliais, šiandien ir akys verkt pradėjo. Užsirašėm rytdienai pas vetus. Tikiuosi, nebus koks labai bjaurus reikalas...

Gal paguosiu, Atas ir Zuikis buvo pradėję čiaudėti, ypač Atą sugriebę buvo, bet 10d gavo antibus ir jau po 5 dienų patenkintas striksėjo po namus. :)

Atsakyti

Clolomba, Erendira :notworthy:  :notworthy:  ir ką aš be jūsų daryčiau, ačiū

Atsakyti