gražuolis

Tai Zaiza Marčio bendraligė. Irgi paskirti antibai. Iš pradžių pažiūrėjo, sakė gal apsieisim, tada pamaigė gerklę... ta pradėjo muistytis kosėt... žodžiu, peršalimas. Antibai ir sirupas gerklei, po 5 dienų pasirodyt.
Buvau ir Miką tuo pačiu nusivežus, pasą išsiiminėjom. O jau prisidainavo dama!.. O jau mašinoj kaip riaumojo!!! Neįtikėtina, kad toks mažas pūkuotas padarėlis tokia maža burnyte gali leisti tokį kraupų GARSĄ.
Man šiaip keista, kad katė, pastoviai einanti į lauką kaip Zaiza, sugeba peršalti. Taigi turėtų būti užsigrūdinusi, bet matyt jos imunitetas silpnas.
O dėl gerutės Mikos avarinio balso visai tikiu. Mano šiaip tylenė taiki Ainu pas veterinarę pavirsta laukiniu žvėrimi - aš jos bijau.
Katei sirupas gerklei, oba dar ir tokių būna. Geras.
Dėl balsingumo. Užvakar Spurgą netyčia palikau laiptinės koridoriuj. Ji išsliūkino man nematant, kol maišus su produktais dėjau. Laiptinė saugi, t.y su stiklinėm durim, atskiriančiom nuo laiptų. Seniau Bela ten vaikštinėdavo pastoviai, kol vieną gražią dieną nenusprendė kaimynam šokinėt ant rankenų. Taigi, girdžiu iš už durų gailų ir labai labai garsų miaumiaumiau. O šiap Spurgos balsas labai tylus, pasirodo moka ir garsiai plyšaut dabar prie durų net neina
Sveikos šeštadienio rytą
Martis labai gražus katinukas, linkiu jam pas Colombą neužsibūti.
Kaip Zaiza su tokiais pūkais, pavasarį sugebėjo peršalti?
Šiandien vyksta švaros akcija Darom.Po pietų mobilizuoju visą šeimą ir važiuojam į kaimuką.Savo iniciatyva ir lėšomis sutvarkysim užšiukšlinto valstybinio miško plotelį.Niekas mums neliepia, niekur nesiregirtruosim, tiesiog taip dalyvausimIš miško ne tik imsim, bet ir jam duosim, nes mūsų buitinių šiukšlių gamtai tikrai nereikia..Labai tinkantį šiai temai foto( Birštonas, Nemuno pakrantė)