Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ai, Diinkut, a tai ką veikt? :hihihi:

Atsakyti

Diiinka, gal ir gerai kad taip su Marčiu išėjo. Magnun, aišku aš nupušelė dėl kačių, bet apie tą lauką kai jie pradėjo šnekėt, man visai nepatiko, atsimeni. Tiesiog namas netoli žiauriai judrių gatvių ir jie jį ketino leist laukan. Aišku aš esu tragiška tridanojikė, todėl dar kabliukų mačiau,o iš kitos pusės jei žmonėse vien kabliukų ieškosi, tai sėdėsi apsikrovus viso pasaulio katinais :D :D  bet viskas yr kaip yr, gerai, kad dabar ir atgal, o ne gatvėn. Blogai, kad toli tas atgal. Deja, pagalbos apgyvendinimu negaliu pasiūlyti :unsure:

Atsakyti

Erendira, galima dar pvz traktoriuj pasėdėt :) Ačiū ir sėkmės šiandien, Colombai atskiras ačiū :) 

Atsakyti

Diinka, aš už įvairovę  :D  Viskas bus gerai  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Sveikos. 

Lisitėjos pasakojimas apie Kikos porelės diskusiją man maloniai susiskaitė. 

Dėl alergijų - gali ir taip ( po kelių dienų) pasireikšti. Aš, beje, niekam nesakiau, bet kai pas mus laikinai viešėjo Diinkos mažiukai, man ilgiau pabuvus jų kambaryje spazmuodavo plaučiai, dusindavo. Nors anksčiau jokių alergijų gyvūnams nesu turėjusi, nei Ainu, nei Čija nieko panašaus man nesukelia. Yra mano profesinė alergija tam tikriems dezinfektantams ir lakiems monomerams, išsivysčiusi po 15 metų darbo. Bet mano mama ir Ignas - astmatikai, ko gero mano plaučiai irgi ne stiprioji pusė. 

Šiandien mano jaunėlio 16tas gimtadienis. 

Atsakyti

Perduok savo mažyliui kuo nuoširdžiausius linkėjimus.Labai gražiu laiku gimęs žmogutis, net pavydu pasidarė  :ax:

Nu bet ir vėjas įsisiautėjo,viską varto, visokių šiukšlių prinešė į kiemą.Ir dar makaulė skauda. :blink:

Atsakyti
Aist sveikinimai jaunėliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dėl alergijos manau,kad visko gali būti,mano viduriukas buvo siaubingai alergiškas vienai globojamai baltai katytei,nors tai ne pirmoji katė,tiesiog tragiškai ašarojo akys,bėgo nosis,o ir Simba gyveno su mumis,šalia kurios būnant nieko panašaus nevykdavo,teko atskirti gyvenamuosius plotus viduriuko ir katės,kad kuo mažiau keliai susidurtų,o ypač pataluose tuose pačiuose nedrybsotų...
Diinka turėtų dar atsiminti mano dvejones dėl Barbės baltos katytės atsiradimo mūsų namuose... ax.gif,tai vienintelis draudimas mūsų mergytei buvo sūnaus kambarys.Nors ir glostydavo ir niurkydavo nieko,bet jei gražuolė prasmukusi lovoje pamiegodavo-ryte sūnaus akytės raudonos,ašarotos.Alergija-balatpūkiams ax.gif

O dabar laukiame Samojedo tai varinėjam po veislynus,kontaktuojame maximum su šunimis,einame į jų susibūrimus 3k ptfiu nieko....
Atsakyti

Taip, Lisitėja, gražiai gamta skleidžiasi. Jau sakuros pradeda žydėti. Štai, virtualiai vaišinu veganišku Rapolo tortu :

6_D9_FAC6_E-_F06_F-4794-93_EB-3_F1_FB34_

O pusryčiams padėjau sūnui "picos" ( jis tikrai pagalvojo, kad ten gabalėlis picos) 😁

0_D593189-_F561-418_F-_BAF2-10425_FE5_D4

Bet radęs pepperoni picos kojines visai apsidžiaugė :

95_A65302-36_AB-40_AA-9_F05-_D9_D3668647

Atsakyti

Aist, sveikinimai mažėliui :4u: :4u: :4u: ir jums su vyru  :4u: 

Atsakyti

Mudu, nuoširdžiai linkiu, kad vaikui nepasireikštų alergijų samojedams.  :4u:  mūsų Ainu labai plaukuota pūkuota, bet 5 metai - ir nieko nealergizuoja ( tpfu tpfu tpfu). Su alergijomis labai sunku nuspėti, kaip bus. 

Ačiū, Gielux! Mes su vyru tikrai didžiuojamės savo jau gerokai ūgtelėjusiomis atžalomis.  :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 19 balandžio 2018 - 18:19

Aist - sveikinimai jaunėliui  :4u:  kojinės tai gerulės  :)  o įpakavimas išvis super  :D​ 

Atsakyti

Sveikinimai Aist sunui  :4u: 

Del alergiju. As pati baisiai alergiska. Drauges kačių negaledavau glostyti ilgaplaukių sakes budavo viska niezti nosis teka. Ne nuo vieno mano ir mamos katino to nebuvo.  Sunym visada alergija.. bet cia UK visos alergijos dinge jau ketvirti metai. Drauge isigyjo bulterjera ir nieko trinasi apkink nereaguoja mano kunas visiskai.

O jei ne i temą mano fronte viskas puiku. Pagaliau iseina kalbetis graziai ir viska issispresti zmoguskai. Iseinu is jo kai grysiu is LT. Nes naujus namus galim imt nuo birzelio kai naujam draugui baigiasi jo namu kontraktas... o veliau planu galvojam pirkti savus namus. Dviem vistiek didesne suma duoda paskolos. O jis neblogai uzdirba na ziuresim . Man svarbu zmogus planuoja o ne kaip cia visko bijo... na bet tikiuosi jis irgi ras sau kazka pagal save.. cia ir verke ir t t. Ir vos ne pagatavas kita vyra atleist kd tik likciau.. bet tap nebus.  

Atsakyti