Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ojej koks modelis, kokiom gražiom akim :wub:. Fainuolė. Nius, su dydžiu, mažumėlę neapsiskaičiavau amžiaus :P. Ale dar mažesnė tai jau visai lėlei man atrodė. Lapyna, patinka žemės spalvos? O aš, jei ne mano podružkė, nedrįsus dovanot būčiau, galvojau, kad tik man labai gražu mergytėms pilka, mėlyna...

Vakar buvau pažiūrėt filmo 100 metų kartu. Žinot ką, jei labai užknisa visa rutina, jei labai labai pasidaro viskas negerai ir pavargsti net nuo savęs,-  verta pamatyt. Kažkaip užkrečia pozityvu, priverčia pagalvot, kad bėdų, žmogau, tai tu neturi. Žodžiu, papildoma valanda supratimui, kad gyventi gera :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 25 balandžio 2018 - 09:33

Labas rytas,

Truputis netemos... Prašėt parodyti Merfės uždovanotą suknutę - rodau. Dar fotomodelis truputį nepriaugo, bus rudeniui. :) Ačiū, Merfyt, už teisingą spalvą, jau pavargau nuo besaikio riūžavumo. 
Beje, apie riūžavumą... Kažkurią dieną nusipirkau Lidle kelis bodžiukus mažiukei. Ėmiau, kurie man gražiausios spalvos ir piešinėlio. Tik namie pamačiau, kad ant etiketės parašyta "berniukui"... :rolleyes: Nu kodėlkodėlkodėl negalima mergaitėms gaminti rūbelių ŽMONIŠKŲ spalvų???

Zaizą šiandien vešiu parodyti vetams. Galvoju, kad reikia ir Miką susipakuoti - profilaktiškai, kad pratintųsi važinėti. :D

Oi su ta RUUUUŽAVA, kaip tave suprantu.. Aš irgi nieko nerandu savo mažei, kad nebūtų arba ružava arba su princesėm arba be blizgučių.. Ir dar jai įtiktų.

Atsakyti
Sveikutės

Kokia graži mėlynakė Lapynos mergytė wub.gif Ir suknelė puiki, rudeniui bus superinis drabužėlis biggrin.gif

"Aist, čia pas jus namie tokie dekorai ar vaikų žaislai vietoj ipad'o?? biggrin.gif - nu čia tai pažvengiau bigsmile.gif
Pas Aist tai visi tokie geriečiai, pareigingi, paklusnūs - ir vaikai, ir šuo, ir katė, ir, matyt, vyras... biggrin.gif

O kiek laiko iš vokiečių siuntinys keliauja?
Atsakyti

Daredi, pirma dalis dažniausiai po 2-3 darbo dienų, likusi dar po poros. Guoliai atkeliauja antroj daly.

Atsakyti

Pas Aist tai visi tokie geriečiai, pareigingi, paklusnūs - ir vaikai, ir šuo, ir katė, ir, matyt, vyras... biggrin.gif

:D oi, patikėk, mieloji, kaip visko būna... Vyras mano - daktaro Hauso tipažas ir iki "paklusnaus" jam dar keli gyvenimai. Ignas - dažniausiai yra ypatingai išradingas ir sumanus išsisukti nuo darbo klausimuose. Rapolas - mokslinio tipo jaunuolis, kuriam elementarūs buities dalykai kelia nuostabą ir dažniau atrodo neįmanomi, nei įmanomi. Čija - tobulas šuo - kokį kartą per pusmetį nepraleidžia progos lauke padegustuoti ypatingai kvapnaus šūdelio. Ainu - princesė pas veterinarę virsta į karingąją Kseną.  :D 

Atsakyti

Mika pablūdo. :blink:   Bet apie viską iš eilės...

Kaip ir grasinausi, veždama Zaizą pas vetus, susipakavau į krepšį ir Miką. Na, turbūt baisiausia buvo dar namie, kai kniaukiantis rėkiantis krepšys ridinėjosi per visą svetainę pirmyn atgal.
Mašinoje Mika kniaukė, bet ne taip baisiai, kaip praėjusį kartą. Tai buvo garsus, bet kniaukimas, o ne tas GARSAS, nuo kurio visi kūno plaukeliai atsistoja kaip pagal komandą "Lygiuot! Ramiai.".
Pas vetus Mikos netempiau, palikau mašinoj. 
Grįžtant iš vetų, Zaizą dažnai išleidžiu pabimbinėti mašinos viduje. Ji dirsteli pro langą, susirango pagulėti kokioj nors vietoj, o grįžusi išdidžiai pareina su visais iš mašinos namo. Tai va, šįkart grįžtant atidariau abu krepšius. Mika išlėkė pasišokinėdama, bet tada jos "miau" stipriai suintensyvėjo. Ji nulaipiojo turbūt visus paviršius, pabandė perjungti bėgį, o taip pat užsikorė man ant kelių ir padėjo sukiot vairą. :huh2:  Gerai, kad Zaiza taip niekad nedaro... Grįžus ji nedrąsiai, bet vis dėlto iššoko iš mašinos ir nubimbino paskui Zaizą iki namų durų. O tada... Kol nešiojau iš mašinos daiktus ir miegančius vaikus, ji įsidrąsino vėl išbėgti pro duris ir kažkodėl (?!!) įšokti atgal į mašinos bagažinę. Kai jau viskas buvo sunešta ir namai uždaryti, ji ilgai blaškėsi po kambarius kniaukdama. Paskui kažkas ėmė klibinti lauko durų rankeną. Ėjau atidaryti durų, nusprendus, kad kažkuris iš vaikų grįžo iš mokyklos - ir taip jau 3-4 kartus šiandien! - ir kaskart rasdavau tik iš prieškambario išneriančią Miką. Gerai, kad ji rakto duryse sukioti dar nemoka... tikėkimės, ir neišmoks... :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 25 balandžio 2018 - 13:00

Koks gražutis modeliukas :wub: .Suknelė taipogi. :wub:

Man mergaitė nepažintas objektas, net neįsivaizduoju kaip ir kokiomis spalvomis jas reikia rengti.Net nežinau kokius žaidimas su mergytėmis reikia žaisti.Ir, kas įdomiausia, niekada nenorėjau turėti dukros.

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2018 04 25, 14:34)
</p></div></blockquote><p> biggrin.gif oi, patikėk, mieloji, kaip visko būna... Vyras mano - daktaro Hauso tipažas ir iki "paklusnaus" jam dar keli gyvenimai. Ignas - dažniausiai yra ypatingai išradingas ir sumanus išsisukti nuo darbo klausimuose. Rapolas - mokslinio tipo jaunuolis, kuriam elementarūs buities dalykai kelia nuostabą ir dažniau atrodo neįmanomi, nei įmanomi. Čija - tobulas šuo - kokį kartą per pusmetį nepraleidžia progos lauke padegustuoti ypatingai kvapnaus šūdelio. Ainu - princesė pas veterinarę virsta į karingąją Kseną.  biggrin.gif </p>

Nu va, visą savo šeimos idilę sugriovei biggrin.gif

Mika, kokia pasiututusi cholerikė, tikra priešingybė Zaizai blink.gif Tai ką, veterinaras pasakė? Kaip reikalai su Zaiza?
Atsakyti

Daredi, veterinarai prisakė tęsti antibiotikus ir po 5 dienų vėl pasirodyti. Snarglina dar mano dama, nors ir nebečiaudi.

Atsakyti
"Kaip ir grasinausi, veždama Zaizą pas vetus, susipakavau į krepšį ir Miką. Na, turbūt baisiausia buvo dar namie, kai kniaukiantis rėkiantis krepšys ridinėjosi per visą svetainę pirmyn atgal".

Darbe balsu pradėjau juoktis šį sakinį perskaičius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Laba,mergaitės,

jazau, kaip šalta lauke - bėgau Gedimino pr. iš vienų darbo rūmų į kitus baisiniu tempu - vis tiek suledėjau blink.gif
Atsakyti

Aga, šalta ..  :unsure:

Lapynos lėlytė kad išpuošta  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 25 balandžio 2018 - 15:24

Sveikos,

Labai graži gražios panelės suknytė 

Ir labai smagu, kad Merfė vėl pasidalina savo kasdieniu gyvenimu :)

Šponkuti, gal gali Mistikos (akliukės) foto man į paštą atsiųsti? nes iš FB berveik niekur nepriima, per mažos dincikas@gmail.com  ačiū

Ašų jau apsikasus, viena mama ir 9 kačiukai, niekaip neišlaviruoju, o blogiausia kad baltukė po sterilizacijos jau 6-ta para nevalgo, ryte vakare lašinės, tai vien čia -2 val iš paros...o kur kiti, o pasivėžinimai į kliniką...ai svarbu atsigautų, beproto mielas vaikas.

Viena gera žinia, pasidovanojo Kipras- tas rainiukas nuo spintos. Geriausia būvo, kai atvažiavo paimti, nesugebėjau tam kambarį jo surasti, apie pusvalandį ieškojau, patikrinau ir tuos užkaborius, kur jam be šansų įlįsti...žmonės išleidau, užeinu į kambarį, o jis sau prie durų...mistika.....bet žmonės grįžo, o jis palaukė narvuke :)

Atsakyti