Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

diinka - daryk taip, kad paskui nesigailėtum. Pasverk visus už ir prieš. Bet kuris pasirinkimas yra rizikingas. Pakalbek su pačia katyte ir savimi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 26 balandžio 2018 - 09:43

Taip nespjauna, tuštinasi, kasdien ar kas antrą, svorio praktiškai nenumetė lašinu 2 kart ringerį....aplinka domisi...tyriomai geri...kalbėjau ir su panom, tirk KS tiek PK, turėjo po kelistokius atvejus, po sterilizacijos.... vetė ir siūlo neskubėt su operacija.....aš bijau operuot, katytė nenori manau....atšaukiau...tai primygtinai įsiūlė zondą, sakė įves be narkozės....kalbėjau su savo vetė, sakė jei be narkozės gerai, jei tik katė nestresuos....nes dės liustra...o stresas pati didžiausia bėda:( Viskas sprendimą priėmiau, tikiuosi nesigailėsiu, 

Atsakyti

Labos,

kaip gaila baltukės  :( 

brrr šalta ir pas mus....

Atsakyti
Diinka - šiltukai jums abiems su Baltuke ir palaikymo balionėlis. 4u.gif Nebesidairyk atgal - priėmei sprendimą ir gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti

Diinkut  :4u:  ​viskas bus gerai.

Atsakyti

ačiū už palaikymą....šitas baltas padaras labai į širdį įlinfdo...ji tokia meiliakė...taip nori žmogaus dėmesio, visiškai pasitiki....ir norėtoja yra, seka  kaip sekasio mažutei....Susiimu , turim išsikapstyti

dėl Mistikos, neskubu, tikiu kad atsiras jos Žmogus (Sofi- Sasiskai atsirado, kai nusprendžiau pasilikti....) jei neatsiras, liks pasmus...tik iš kambario išleist bijau....laiptai...o kambary...daug šansų ką negero pasigauti, ju tokia kaita....o ramią vietelę....užėmus panelė Birbė...graži ir tuo patenkinta :)

Atsakyti

Diinka, ras Mistika savo namus, yra gi ir be mūsų tokių, kuriems kuo daugiau nususęs, kuo mažiau kojų ar akių, tuo gražesnis katinas  :D​ 

Atsakyti

Sveikos visos.. Diinka- balionas Tau už kantrybę... Mistiką baigu jau nužiūrėti... ( tfu tfu- kad tikrai taip neįvyktų) Na- tokia... MANO katė iš nuotraukų. Bet oo tačiau namuose turim NE MANO katę Lapę.  Ji, matyt, nusprendė, kad ji gal ir ne MŪSŲ, bet mes esam JOS. ir taškas. Tiesa sakanti- ji mažosios llaputaitės draugė ir žaisliukas, bet Trišė mažosios migdukas.. Užmiega abi laputaitės lovoje- po to Trišė persikrausto pas mus į lovą. Lapė miega arba su didžiąja laputaite jos lovoje- arba.. uždaryta virtuvėje.Naktį jai užplaukia vaiduoklių medžioklės sezonas.. Kaip tokia silkė gali kelti tokį triukšmą- neaišku. Tai būna uždaroma virtuvėje- ten ramiai praleidžia naktį.

O dėl Rainio ir vazonų probblemų- gal RIMTAI padėtų -tai?:

31318141_1753822071349018_30004806027103

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 26 balandžio 2018 - 11:38

Ponas Kūdikis

Priedas  IMG_1324s.jpg   416,79KB   0 Parsiųsta kartų

Paprastai taip elgiasi Mika. Bet dabar tą "guoliuką" rado ir Zaiza.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 26 balandžio 2018 - 11:57

Vilkra matai...o man rodos Lapė būtų mano katė... kaip aš pasiilgau Čiūčios, žinau kad kad jai ten geriau...todėl ir nebandžiau susigrąžinti....bet aš jos pasiilgsu, tai buvo mano katė

307563254670b106ea30804f4cc39898563.JPG

...ir žinau kodėl Mistika tave traukia....Kauku..... pvz  Maikutė šiuo metu šeimos (vaikų ypač) mylimiausia katė....nes ji labai panaši į a.a Pūkutį....buvo laikas, kai giminėm jie abu praeidavo už vieną.."o Pūkis prabėgo"....kažkada slėpiau skaičių...o dabar visi susitaikė, vis paklausia kiek turiu katinų...o iš kur aš žinau, jei tai kintantis skaičius :)

beje Colomba....kokios žinios...jau taip maga pasidžiaugti ...:)

Atsakyti

Kokios ten žinios a?  :rolleyes: 

Čiūčia ir mano simpatija  :wub:  Su Maikiuka kartu  :D​ 

Atsakyti

Erendira kur?, Čiūčios po žiemos nemačiau....o baltą pasiimsiu po darbo....

beje gal galėtum, kokiu nors pagrindu paskambinti Tomukui? (868634316)...turi jis tau profesinių klausim... o bet tačiau...tai pasuksiu vėliau, tai gal tu pasuk (o aš nemėgstu pokalbiuose būti balta varna...)   :)

Maikuka...išslirtinė- kaip birbė....sasiska....mistika...- jos neįgalios žmonių akimis....todėl dar be namų...Mistika kol kas turi šansą gyventi geriau :)

Atsakyti