Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkuti, gal gali Mistikos (akliukės) foto man į paštą atsiųsti? 

Išsiunčiau  :4u:​ 

Atsakyti

Pas mane ką tik ledais nupyle.. islekiau pasiimti skalbinių tai į galvą kaip perlinem kruopomis dave...

Lapynos mergaitė kokia fainuole

Savininkas namo gerulis prie namo uždėjo lenta išnuomojamas... Mano ex jau triedzia.. o anas sako mol čia taip dėl reklamos, nebloga reklama aisku Telefonas mano Huawei P20 pro. Pirkau vien dėl kameros. Nes gundziausi šiaip samsungu 9 plius

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 25 balandžio 2018 - 18:03

Diinka, ar gavai nuotraukėles? Ar paštas nepaspringo?

Įmesiu ir čia keletą. :) Akla mažylė.

Priedas  IMG_0976m.jpg   616,35KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_1006m.jpg   767,22KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0984m.jpg   523,31KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_1048m.jpg   375,02KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_1055m.jpg   523,29KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mika, pasirodo, labai ekspresyvi katytė. Žinoma, man Lapynos postas apie Mikos "pamišimą" sukėlė šypseną. Bet Lapynos namie, ko gero, ramiau kai Mika durų neklebena ir krepšiuose nesivarto.  :D 

Mistika labai mistiškai miela.  :wub: 

Diinkos darbai darbeliai.  :4u:  Ar pradėjo valgyt baltukė? Tokia graži katė. 

Labanaktis. Ainu manęs vakarais nebeužmigdo, eina miegoti ant Rapolo naujos kėdės. 

1_FFD4451-_A64_C-4814-_BB5_B-4_B024_CC80

Atsakyti

Aist, tai kaip tu užmiegi be Ainu?

Mistika :wub:Labai taiklus vardas.Abejoju,kad jai atsiras namučiai

.Šiandien Zunda išsiplėšė į lauką, pastovėjo ant laiptų ir visas keturias kojas kratydama ir rėkdama parlėkė namo.Visa povyza sakė- fui, kokia šlykštynė :blink:

Gero ketvirtadienio  :4u: Nesušalkit ir nesušlapkit.

Atsakyti

Labas rytas. 

Jei būčiau paklususi savo instinktams, ir aš kaip Zunda kojas kratydama pasipiktinusi lauko žvarbumu būčiau namo į lovą grįžus. Bet vietoj to darbuojuosi. 

Kaip kaip užmiegu...sunkiai! Išdavikė katė.  :unsure: 

Atsakyti

Labas rytas. 

Jei būčiau paklususi savo instinktams, ir aš kaip Zunda kojas kratydama pasipiktinusi lauko žvarbumu būčiau namo į lovą grįžus. Bet vietoj to darbuojuosi. 

Kaip kaip užmiegu...sunkiai! Išdavikė katė.  :unsure:

Kėdę į savo kambarį pasiimk ir Ainu ateis. :D

Atsakyti

Ateit ateis, bet miegos tai ant kėdės :)

Labos  :4u: 

Solidarizuojuosi su Zndyte mažąja: papurtyt letenas, aprėkt tokį orą ir greit namo  :D 

Atsakyti

Laba,

Ačiū Šponkutį, ačiū Lapyna, gavau nuoptraukytes, gražios

O dėl Baltos...vakar darė echoskopą... sakė pakitimai kepenyse jau, dvylikapirštei ir skrandį ten kažkas, ir primygtinai siūlė operuoti, kad pažiūrėt, kas iššaukė problemas, sakė katei per ilgai tiek badauti (negerėja nei kiek) jau 8 dienos nevalgius...:( Nežinau ar gerai pasielgiau, kad sutikau... operacija 12, galvoju gal atšaukti...

Atsakyti

Diinka, aš operuočiau. Nes kai nežinai kas, tai negali padėt. O jei nieko gero, tai vis tiek  negali padėt, bet bent jau žinai.

Atsakyti

bet  kalbėjau su keliom, ne vienas varijantas buvo, kad po sterilizacijos iki mėn. nevalgė- op paskui pradėjo...kraujo tyrimai geri, atkalbinėja mane, dar su vete pakalbėjau, taip sakė lengviausia atvert pažiūrėt....bet narkozė, skausmas, uždegimas...o ji nusilpus..... jei kas blogai būtų turėtų kraujas rodyti....nežinau, vetė sakė neskubėtų.... nuprotėsiu

Atsakyti

oi bliam, mėnesį bevalgo... nuprotėčiau... tada nežinau ką patart. gal pasiklausyt nuojautos ir gydytojos?

o kai per prievarta maitini, nuryja? tuštinasi?

(kai Runciui krizė buvo, gal sutapo taip, prarovė ėsti kitą rytą po klizmutės)

Atsakyti