Šponkuti, gal gali Mistikos (akliukės) foto man į paštą atsiųsti?
Išsiunčiau
Pas mane ką tik ledais nupyle.. islekiau pasiimti skalbinių tai į galvą kaip perlinem kruopomis dave...
Lapynos mergaitė kokia fainuole
Savininkas namo gerulis prie namo uždėjo lenta išnuomojamas... Mano ex jau triedzia.. o anas sako mol čia taip dėl reklamos, nebloga reklama aisku Telefonas mano Huawei P20 pro. Pirkau vien dėl kameros. Nes gundziausi šiaip samsungu 9 plius
Diinka, ar gavai nuotraukėles? Ar paštas nepaspringo?
Įmesiu ir čia keletą. Akla mažylė.
IMG_0976m.jpg 616,35KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_1006m.jpg 767,22KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_0984m.jpg 523,31KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_1048m.jpg 375,02KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_1055m.jpg 523,29KB
0 Parsiųsta kartų
Mika, pasirodo, labai ekspresyvi katytė. Žinoma, man Lapynos postas apie Mikos "pamišimą" sukėlė šypseną. Bet Lapynos namie, ko gero, ramiau kai Mika durų neklebena ir krepšiuose nesivarto.
Mistika labai mistiškai miela.
Diinkos darbai darbeliai. Ar pradėjo valgyt baltukė? Tokia graži katė.
Labanaktis. Ainu manęs vakarais nebeužmigdo, eina miegoti ant Rapolo naujos kėdės.
Aist, tai kaip tu užmiegi be Ainu?
Mistika :wub:Labai taiklus vardas.Abejoju,kad jai atsiras namučiai
.Šiandien Zunda išsiplėšė į lauką, pastovėjo ant laiptų ir visas keturias kojas kratydama ir rėkdama parlėkė namo.Visa povyza sakė- fui, kokia šlykštynė
Gero ketvirtadienio Nesušalkit ir nesušlapkit.
Laba,
Ačiū Šponkutį, ačiū Lapyna, gavau nuoptraukytes, gražios
O dėl Baltos...vakar darė echoskopą... sakė pakitimai kepenyse jau, dvylikapirštei ir skrandį ten kažkas, ir primygtinai siūlė operuoti, kad pažiūrėt, kas iššaukė problemas, sakė katei per ilgai tiek badauti (negerėja nei kiek) jau 8 dienos nevalgius... Nežinau ar gerai pasielgiau, kad sutikau... operacija 12, galvoju gal atšaukti...
bet kalbėjau su keliom, ne vienas varijantas buvo, kad po sterilizacijos iki mėn. nevalgė- op paskui pradėjo...kraujo tyrimai geri, atkalbinėja mane, dar su vete pakalbėjau, taip sakė lengviausia atvert pažiūrėt....bet narkozė, skausmas, uždegimas...o ji nusilpus..... jei kas blogai būtų turėtų kraujas rodyti....nežinau, vetė sakė neskubėtų.... nuprotėsiu