Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Truputis bomžkatinio (kitaip tariant, Martis) :)

Priedas  IMG_0932s.jpg   417,27KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_1087s.jpg   360,17KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kažkaip manau, kad Mistika ras namus. Baltukei sveikatos  :4u: Graži Diinkos nugarinė katė.  :super: Martis toks velnių priėdęs atrodo.  :D 

Zaiza kaip jaukiai įsipatoginusi  :wub: 

Atsakyti

na Martis velnių priėdęs ir ne vieną :)...Colomba tyli..

bet kaip mano durys gerai atrodo ? :)...

Atsakyti

Mano durys tokios pat :)

Atsakyti

Lapyna, Zaiza gerai įsitaisiusi.

Dinka kol kas tyliu :D

Pridėta:

Atsakyti

Oi, koks pamaiva tas Martis   :D​ 

Atsakyti
Sveikos gyvos, grožių prikėlėt...

Colomba sveikinu... 4u.gif nežinau su kuo, bet manau kažkas faino smile.gif smile.gif

Mika maladiec, kiek čia truks ir duris atsirakins...Gilė irgi žino kad rankeną reikia spausti. Kai einam į lauką nesulaukus kol batus pvz apsiausim stoja ant dviejų ir bando atidaryt. Nedasiekia..o kad pašokt dar tiek nesugalvoj smile.gif

Gilė labiausiai myli sūnų, nors anas labiausia ją "kankina".. na dresuoja, vailoja ir kitaip-susipyksta būna, susikandžioja...bet mylilabaiusiai.... Nes vienintelį ryte atėjusi išlaižo kad praustis nebereik.... o daugiau visus myli išdidžiai per atstumą... jau, deja, supratau kad ne ta katė kuri ateina ant kelių pamurkt.... tsakan "onarava" iš prigimties....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 balandžio 2018 - 14:54

Spėju, kad Colomba paiims Mistiką  :hmm:  Gavau pirmą dalį siuntinio, bet ten tik mano maistas ir šiektiek plunksnelių 21vnt: 20180426_165959.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 26 balandžio 2018 - 16:08

O dėl Rainio ir vazonų probblemų- gal RIMTAI padėtų -tai?:
Oj ne, jo tokie nejaudina. Eina per tokius. Jam ir akmenys neįdomu, jei jis nusprendė, kad ten šiandien nori eiti, ten ir eis :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 26 balandžio 2018 - 16:08

Sveikos

Diinka, krūva palaikymo balionų. Mano vienos durys irgi jau panašiai atrodo tik viršuje :D

Zaiza, Martis nerealios foto :D

Mano panom kažkokie bimbalai uodegosna įkirpo, mušasi, pliekiasi abiedvi, kudlos skraido, o buvo jau kurį laiką ganėtinai ramu.

Atsakyti

Martis viliūkiškai galvą pakreipęs  :D 

Šponkiuk, tokiu kiekiu plunksnų apsikaišius gali indėnų vadą vaduoti.  :D 

Gilė kaip slavai sako odnoliubė.  :) 

Ainu paskutiniu metu vis meilesnė darosi. Seniau irgi tik man į sijoną įsikibusi buvo. Bet dabar suprato, kad ir kiti šeimos nariai naudingi - į lauką išleidžia, paglosto teisingai, kelius atsigulti pasiūlo. 

Ką parnešei?

8_E451409-_FB98-40_D8-9153-_D860_B4_CD9_

Gal ir ne lygis tokia kėdė šešiolikmečio kambaryje, bet...

E892_C1_A6-85_D5-47_C5-_B968-7_DA86_CE32

Žolės valgymo grimasos:

17_AB60_DB-198_E-4_BE7-_AD23-26_EBB5_E66

Atsakyti

Aist mūsų vaikų kėdė taip irgi  atrodo. Tik su odealu būna uždengta. Čia tam kad katytei minkšta naktį miegot būtų....☺☺☺

Atsakyti