Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

diinka - 4u.gif 4u.gif 4u.gif , tau ir katytei. Gaila, kad negali išsiaiskinti ar katytė narkozę gavo - gal pabandyk sužaisti savo patirtimi - gal prisipažins, ką pridirbo? Gal kai leis vitaminus galės pasakyti ar katytė po narkozės, tegu pažiūri ar dar ko nepridirbo? angel_sadangel.gif
Laikykis mes su tavimi. 4u.gif
Atsakyti

Diinka, laikykis. Su tais vetais iš tikrųjų didelė problema, deja :( Gaila katukės labai labai, bet kas benutiktų - toks likimas. Čia kaip su tuo posakiu - žinotum, kad nukrisi, pagalvę pasidėtum. Apkabinimai. Ir parašyk, kaip sekasi.

Atsakyti

Sveikos.  Visų pirma, Diinkai kantrybės slaugant Baltukę. Bus kaip turi būti.  :4u:  Rainiui taipogi sveikatos.  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 27 balandžio 2018 - 16:28
Labas 4u.gif

Diinka stiprybės ne tik katytei,bet ir tau 4u.gif

Šponkiuk Rainiui sveikatos 4u.gif

Po Meškio vizito svetainėje visos gėlės nukramtytos,mažoji begaudydama išvartė...Na ir kaip jį nuo tų gėlių nuvaryt neįsivaizduoju,tik išeina iš vaikų"korpuso" ir ūsų tiesumu pas gėles.
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Pirmiausia - Diinka, laikau kumščius, kad Baltukei pagerėtų  :4u:  

Aš savaitei buvau iškritusi - neatsargiai įdrauginau slogos virusą, tai kelias dienas intensyviai su virusu susirašinėjom kol galiausiai šiandien pavyko jį įtikinti, kad aš prasta draugė ir ans išbraukė mane iš draugų sąrašo  :)  tad šiandien atsiverčiau SM ir sąžiningai perskaičiau kuom gyvenot šią savaitę  :) 

Lapynos gražuolė lėlytė su Marfės suknute labai daili  :wub: 

Nauja Ainu kėdė labai patogi kaip matau  :D Aist - džiugu, kad jūsų šeima nepamiršta katytei įteikti dovanų  :)  o Ainu išties kilnaiširdė, kad leidžia ir dvikojų jaunikliui JOS patogioje kėdėje pasėdėti  :D 

Pasijuokiau iš Merfė pasakojimų, o skaitant apie kamanę Gralio kelnėse tai net ašaros ištryško  :D  pasidžiaugiau, kad Maniškiai visi trumpakelniai ir kamanėms nėr kas veikti su tokiom kelnėm tai turbūt ir neatskris pas mus

Rainiui, Kingui, Zaizai - sveikatos kibirai  :4u: 

Mano slaugytojai sąžiningai mane slaugė - naktimis prie šonų miegojo, aš tarp jų kaip šprotas konservų dėžutėje gulėjau, nė pasijudinti negalėjau

Atsakyti

Magnučiuk, smagu, kad išsveikai.  :4u:​ 

Atsakyti

Aist - ačiū  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Po lietingo penktadienio, išaušo gražus šeštadienio rytas.Magnuna, gerai,kad išvaikei virusiokus :lol: 

Ne tik,kad peržiemojo, bet ir keliais žiedais pradžiugino.Magnolija, pavadinimas neišsaugotas. 2c66a6b81d98.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 balandžio 2018 - 06:16

Labas rytas,

Lisitėja - gražuolė tavo magnolija  :wub:  :4u: 

Atsakyti

Labas. 

Magnolija puiki.  :super: 

Pavedžiojau Ainu. Kokį 15 minučių. Tiek veiklos jai užtenka, kad patenkinta grįžusi parptų ant Rapolo kėdės likusią dienos dalį. 

74187_E6_C-0_AA9-4915-_B3_BD-9_C9_B19258

72888526-9251-46_BA-9_B74-39_F22_AF65680

92_C1_DFCD-5_EC5-42_CF-_B04_B-88_A646_F4

O štai vieną turiu nuotrauką, kur Ainu nėra kvadratinė. 😁

CEDF1_AB1-3_E2_F-4_C3_E-_AE9_E-304_B8106

Mes su šeima ėjome į Open House Vilnius atviros architektūros savaitgalio kelis pastatus ( Quadrum, Swebank, K29).  Savanorės vedžiojo, pasakojo apie architektūrinius sprendimus. Visai įdomu buvo, nes mums patinka modernus skandinaviškas "švarus" stilius. 

B2_EC4_F64-0901-4867-_A5_B0-_F24949_CF5_

17002172-_B266-4_C55-_A6_F2-_FFAF56615_E

Atsakyti

Sveikos

Diinka, kaip katytė?

Magnuna, smagu, kad pasveikai

Atsakyti

Aist - ačiū už architektūrines nuotraukas - gražu  :rolleyes:  nekvadratinė Ainu labai patiko  :D  ech gerai, kad Ainu 15 minučių užtenka, Kruopa pusę dienos pas tėvukus svečiavosi, valandžiukę numigo ir vėl prie durų sėdi ir klausinėja ar jau greitai šeštadienis vėl bus  :oh: 

Gielux - ačiū  :4u: 

Diinka - tikrai, kokios žinios  :4u: 

Atsakyti