Laikykis mes su tavimi.

Sveikos
Pirmiausia - Diinka, laikau kumščius, kad Baltukei pagerėtų
Aš savaitei buvau iškritusi - neatsargiai įdrauginau slogos virusą, tai kelias dienas intensyviai su virusu susirašinėjom kol galiausiai šiandien pavyko jį įtikinti, kad aš prasta draugė ir ans išbraukė mane iš draugų sąrašo tad šiandien atsiverčiau SM ir sąžiningai perskaičiau kuom gyvenot šią savaitę
Lapynos gražuolė lėlytė su Marfės suknute labai daili
Nauja Ainu kėdė labai patogi kaip matau Aist - džiugu, kad jūsų šeima nepamiršta katytei įteikti dovanų
o Ainu išties kilnaiširdė, kad leidžia ir dvikojų jaunikliui JOS patogioje kėdėje pasėdėti
Pasijuokiau iš Merfė pasakojimų, o skaitant apie kamanę Gralio kelnėse tai net ašaros ištryško pasidžiaugiau, kad Maniškiai visi trumpakelniai ir kamanėms nėr kas veikti su tokiom kelnėm tai turbūt ir neatskris pas mus
Rainiui, Kingui, Zaizai - sveikatos kibirai
Mano slaugytojai sąžiningai mane slaugė - naktimis prie šonų miegojo, aš tarp jų kaip šprotas konservų dėžutėje gulėjau, nė pasijudinti negalėjau
Labas.
Magnolija puiki.
Pavedžiojau Ainu. Kokį 15 minučių. Tiek veiklos jai užtenka, kad patenkinta grįžusi parptų ant Rapolo kėdės likusią dienos dalį.
O štai vieną turiu nuotrauką, kur Ainu nėra kvadratinė. 😁
Mes su šeima ėjome į Open House Vilnius atviros architektūros savaitgalio kelis pastatus ( Quadrum, Swebank, K29). Savanorės vedžiojo, pasakojo apie architektūrinius sprendimus. Visai įdomu buvo, nes mums patinka modernus skandinaviškas "švarus" stilius.
Aist - ačiū už architektūrines nuotraukas - gražu nekvadratinė Ainu labai patiko
ech gerai, kad Ainu 15 minučių užtenka, Kruopa pusę dienos pas tėvukus svečiavosi, valandžiukę numigo ir vėl prie durų sėdi ir klausinėja ar jau greitai šeštadienis vėl bus
Gielux - ačiū
Diinka - tikrai, kokios žinios