Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos iš pat ryto :4u: Gal didumai laisva diena, o aš ruošiuosi į darbą.Šiandien ne tik paskutinė balandžio diena, bet ir tarptautinė veterinarų diena

.Kruopa kad  nusikalusi po išeiginių :hihihi:

Zundyte, ačiū už žinutę apie Diinką. :oro_buckis: tikiu,kad Baltukę išsikapstys.  .

Atsakyti

Sveikos

Del pasivaikščiojimo visai norėčiau. Vakar praėjom visai įdomia vieta, Žvėryno naujai sutvarkyta pakrante, tik ten nėr labai didelis gabaliukas.

Kruopa kad nusidirbus :D

Labai tikuosi, kad baltukei nors kiek gerėja.

Atsakyti

Rytas labas. O gal imam kokius Varnikius? Milereta, kuriam rajone gyveni? Kažkuri iš važiuojančių galėtų tave prigriebti nuo kur nors.

Atsakyti
Labas rytas, saulėtas ir gražus biggrin.gif

Antradienį negalėsiu prisijungti. Gegužės 1-oji mano mamos mirimo metinės, tai važiuosim į kapus.
Šponkiuk, parašyk kiek aš tau skoloj ir sąskaitą.

Erendira, jei tau nesunku, gal gali įsimesti mano guoliuką ir plunksnelę, aš atlėksiu kurią nors dieną iki tavęs.

Aist, išties puiki dovana. Vaizdai kvapą gniaužia wub.gif

Kruopytė, nabagė, leteną čiulpia, matyt dirbo be maisto ir be vandens...
Atsakyti

Labos, tinka Varnikiai, ir  aš ką nors galiu pavežėti.

Magnun, einam?  :mirksiukas:​ 

Daredi, įsimesiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 30 balandžio 2018 - 08:59
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 30 balandžio 2018 - 08:55
Esu Pašilaičių sename raj. galiu privažiuot visur, kur pasiekia visuomeninis transportas. smile.gif
Aš ir labai tikiu, kad Diinkos Baltutė pasveiks. 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, atsiprašau, bet ne iki kompo savaitgalį buvo.....nuo 6 iki 22 klas 2 val maitinau, o ji vemsiojo, šeštadienį dar kateterį išėmiau (panašu, kad Jonavoj jo nepakeitė) Šeštadienį Baltoji atrodė tikrai nekaip......

Vakar jau daug geriau

O šįryt radau suvalgytą sausiuką ir jautieną, bijau džiaugtis, bet gal jau pradėsim sveikti....ryte nevalgė, bet gal soti dar....83c4b7716efd0588238c5980c90a97c6662.JPG

1801e5f80a940034aabce47ca676a68e123.JPG

Atsakyti

Oi, Diinka, atlėgo  :rolleyes: 

Vargšiukė, kiek praustis  reikės... Bet tai ot ožkos kokios toj vetkėj, jei išties nepakeitė kateterio... nu bliam...

Tikėkimės, kad nepaisant visko, atsilaikys balta pūkė  :wub:​ 

Atsakyti

Labos, tinka Varnikiai, ir  aš ką nors galiu pavežėti.

Magnun, einam?  :mirksiukas:​ 

Daredi, įsimesiu

Erendira - tyliu kol kas, vakare parašysiu kai visi msno planai susidėlios. Norėčiau gamton  :) 

Diinka - laikom kumštus ir sumegztas uodegas už Baltukę :4u:​ 

Atsakyti

Kaip smagu matyt murzį baltą vaiką, toliau laikom kumščius

Atsakyti

Labas. 

Savaitgalį vis pagalvodavau apie Belą. Tikiuosi, siunčiamas mintimis pozityvas padeda baltajai sveikti.  :4u: 

Dėl rytojaus pasivaikščiojimo nesu tikra. Mes su darbo kolektyvu 15 val. ko gero eisime į ekskursiją po Petro Povilo bažnyčią. O vakare Rag n Bone koncertas. Tai nebent Varnikai iki pietų įvyktų, juolab, kad mano telefonas rodo, jog nuo 16 val.rytoj audra, liūtis laukia.  :) 

Kruopos poilsis tobulas.  :) 

Kaimynai :

A11_A9_CA2-2660-4466-_AE5_F-_A1_E30_CB0_

Atsakyti