Labas rytas. Mes 6.30 jau buvome prie Balto tilto. Rapolas gavo nuo mūsų savo gimtadienio dovaną :
Labas rytas Kokia puiki dovana Rapolui
Šitoks fantastiškas rytas nutaikytas. O ar visi kėlėtės ar jis vienas?
Ainu pasivaikščiojimas.
Zunda vis dieną eina kaip amžinas žydas.Mūsų krašte taip sako apie vietoje nenubūnantį žmogų.Kai gražus oras visą dieną pratrypia kieme.Sakiau reikės į kaimą, neturėtų bėgti kur nors.Vakar dienos linkėjimai iš pavasarinių, gegutės apkūkuotų miškų.
Išlydėjome kartu su vyru ( mes esame skridę oro balionu anksčiau). Skrido jie 5 ( dar 2 amerikietės ir 2 ispanai) plius pilotas.

Aist Puiki dovana,o dar nuostabesni užfiksuoti vaizdai

Diinka kokios žinios dėl baltukės?
Lisitėja kad ir keli žiedai Magnolijos,bet labai nuostabūs

Sveikos, pirmadienį pas MB į darbą turi atvežti likusią užsakymo dalį. Greičiausiai visos ką nors susiplanavusios, bet gal antradienį pasidarom kokį pasivaikščiojimą? Tuo pačiu ir užsakymą išdalinčiau.
O cia ir mano kartoninė draskyklė-gultukas jau būtų?...

O cia ir mano kartoninė draskyklė-gultukas jau būtų?...
Aha
Oho kokie tempai - nuostabu

Gal gali man AŽ parašyti savo skaičiukus? pervesčiau pinigus, nes net kainos nepamenu

O dėl atsiėmimo bus matyt ką merginos kitos organziuosis - man sudėtinga savaitė, susidėliosiu rytoj planus ir matysiu, kada kur būsiu

Sveikos,gal Diinka neturi laiko parašyti , ką tik buvau su ja susitikusi ,perdaviau vaistukų Baltukei, Diinka atvežė ją į kliniką kateterį pastatyti, šiaip nuo vidurdienio nebevėmė ,šiek tiek guvesnė, pamačiusi mane ,priėjo ,lindo glostytis,bandė praustis, Diinka ją maitina po trupinėlį, gal užsikabins mažiukė, laikykit uodegas sumezgę ,Pūkuočiai!
Šponkiau, aš eitau

Labas gražus ir šiltas paskutinis balandžio rytas
Kas visą savaitę daug dirbo, daug poilsio savatgalį nusipelnė
Aist - šauni gimtadienio dovana nuotraukos labai patiko