neleidau lempikės jungti. Įjungus ją pamačiau, kad man jau laikas pradėti kremus naudoti
Aš čia visai rimtai. kadangi esu žalia kosmetikoje, patarkit ką reiktų naudoti kai >30m

</p>
?????? Kas tau te įjungus šviesą nepatikt galėjo???

Nupirkau Belai kamuoliuką, kurio jį bijo, bet žaidžia

neleidau lempikės jungti. Įjungus ją pamačiau, kad man jau laikas pradėti kremus naudoti
Aš čia visai rimtai. kadangi esu žalia kosmetikoje, patarkit ką reiktų naudoti kai >30m
a tu visai nubludai ka sakysi mano metu sulaukus
Labas rytas , tamsus ir šiek tiek pašalęs.
Mako didumėlis, kai suaugs tikrai bus stambiausias temos katinas.
Rastė į banguotą mazgelį susisukus
Giliukas kaip visada su firmine mimika
Ainu
Šponkiuk, bandau atsakyti į tavo klausimą. Žiema odai tikras išbandymas.Patalpose sausa, lauke šalta.Todėl šaltuoju periodu einant į lauką tepamas riebesnis maitinantis kremas, namuose lengvesnis drėkinantis. Kremai geriausia pirkti vaistinėje.
Labas rytas
Šponkiuk - ir aš nesuprantu ką tu ten lempos šviesoj galėjai pamatyti kas galėjo nepatikti atrodai kaip kaip mergička vis per dvidešimtmetį persiritusi
dėl kremų ne kaži ką galiu patarti, aš natūralius aliejus naudoju
Bela naują iššūkį gavo, kol adaptuoja kamuoliuką, šikpopieris gal ramiai guli
Laba,
Bela kamuoliuko nebijo taigi čia toks žaidimas - bijoti
Rastukė taip susiraičiusi, kad per telefoną, net nesupratau kur galva
Labas saulėtas skambantis rytas (balionėlis)
(kažkodėl neįjungia šypsenėlių)
Bet tai įdomu, kas iš Mako išaugs? toooks dičkis jau vaikas (širdelė)
Bela, matau, imasi plėsti UAB specializaciją - fizinės ir emocinės būklės tobulinimas naudojant kamuoliukus gąsdinamuosius ()

Ilgai lauktas Makas pasirodė

Aš vis stebiuosi, kokia Ainu rafinuota dama

Grikeliui irgi pastebėjau laikas nagučius nusikirpt

Dar nepagyriau sekmadieninio žygio foto. Jos nuostabios. Ir šunys irgi

Ir labai seniai matyta Busy... Čia gal ilganosis visą laisvą laiką atima jai?

Geros visoms dienos

Gielux, Apus, Magnuna iš toliau gal iš atrodo normaliai, bet kai padaro nuotrauką ryškiame apšvietime labai gerai matosi, kad oda jau nebėra gyvybinga, papilkėjusi, suglebusi, formuojasi raukšlės. Na tikrai nebe tokia, kaip prieš kokis 5 metus. Na aš labai stipriai matau pokyčius.
O mane šiandien ryte pramušė dėl Zugi. Taip ir stovėjo akyse vaizdas traukulių.
Šponkuti, Tiesiog turėsi išbūti. Iškart po netekties tokia lyg narkozė būna, o paskui po truputį viskas išsigrynina, grįžta ir ... paeina. Reikia viską išgyvent. Tiesiog.