Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

vartotojo įkelta nuotrauka
Makas truputi paaugo wub.gif
O Rastuke mūsų švelnioji rankinukė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 24 sausio 2017 - 18:43
QUOTE(Aist @ 2017 01 24, 18:32)
<p>Aš: " Ignai, tu jau padarei namų darbus?"</p><p>Ignas:" Ne! Aš užsiėmęs!"</p><p>[img]https:

Katės žvejyba- labai rimtas reikalas hihihi.gif
Makas wub.gif
Atsakyti

Ainu, ta prašme vanduo ne tuo?! O tai kam jiš?

643cb0eb37c8a5fee4434c70355a51b3447.jpg

Oi kokia knyga ir dar dvikalbė reiks imt bu kasdien vis sunkiau susikalbėti su juo :)

Atsakyti

Naršau aš FB ir viena akimi žvilgčioju į Ainu. Mano katė labai kruopščiai renkasi draugus. Ji stebi ilgai. Labai ilgai. Ir ne visi norintys susidrauginti yra priimami. Kartą ar du apsilankę jos namie tikrai dar nėra įrašomi į draugų sąrašą. Kai kuriuos ji nusprendžia kurį laiką palaikyti nežinioje. Štai tik visai neseniai Rapolas susidraugino su jos didenybe Ainu. Katė teikėsi žaisti su jaunėliu kaip su sau lygiu. Tikriausiai, katė nusprendė, kad dvikojis jauniklis savo 14 metų branda gal jau pasiekė jos lygį, kad būtų galima žaisti. Ignas, tuo tarpu, tinkamas spa masažinėms nugaros procedūroms. Tas peraugęs dvikojis moka glostyti taip, kad kartais Ainu net apsiseilėja iš malonumo. Todėl irgi priimtas į draugus. Alfa dvikojis patinas pats  įsidraugino ( gal jis koks moderatorius, kad turi tiek galios), na, čia tiesiog katė negalėjo rinktis, reikėjo nusileisti- prieš lyderį nepapūsi. Čija- tokia draugė iš būtinybės, nei tai labai smagu jos postus skaityt, nei ką, bet bendra vaikystė įpareigoja, tai ką jau bepadarysi, kartais trumpai pasichatina abidvi ir tiek. O mane katė priėmė į draugus tikriausiai dėl maisto. Dar todėl, kad mano valia ji šiuose namuose karalieniauja. Ir nemanykit, kad ji to nesupranta. Puikiai suvokia, nuo kurio asmens čia viskas prasidėjo. Taip pat Ainu mane seka. Follow'ina kiekvieną mano namų postą. Kai kuriuos like'ina. Ne visus. Ir dar aš dedu saulėtas jos nuotraukas.  :rolleyes:  IMG_5828.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 24 sausio 2017 - 19:12
<p>Aš: " Ignai, tu jau padarei namų darbus?"</p><p>Ignas:"

Net perskaičiau antrą kartą biggrin.gif mat kovoju su savo Ignu del namu darbu:D

Papildyta:
<p>Aš: " Ignai, tu jau padarei namų darbus?"</p><p>Ignas:"

Net perskaičiau antrą kartą biggrin.gif mat kovoju su savo Ignu del namu darbu:D
Paprašiau papozuot
Atsakyti

Aš nekovoju. Aš tik prasminga intonacija paklausiu. Maniškis jau per didelis kovoms. Nebent racionali motyvacija gelbsti. Kartais.  :) Šunelio koks šilkinis žvilgantis kailis. Puiki nuotrauka.  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 24 sausio 2017 - 19:13
QUOTE(Aist @ 2017 01 24, 19:06)
<p>Aš nekovoju. Aš tik prasminga intonacija paklausiu. Maniškis jau per didelis kovoms. Nebent prasminga motyvacija gelbsti.  smile.gif</p>
<p>Šunelio koks šilkinis žvilgantis kailis. Puiki nuotrauka.  wub.gif</p>

Mano antrokas. Tenka pakovot.
O kailiukas švarus. Sekmadienį buvo visų keturkojų "vonios" diena. Penktadienį kirpykla. Bus gražus kavalierius smile.gif
Atsakyti

Lauksim pasirodant po grožio procedūrų.  :4u: 

Atsakyti

Aist - jep Grikiui jau laikas nagus karpyti, pasidėjusi žirklutes šalia laukiu kada Grikis nubus iš savo grožio miego :)

Ainu poguliukas :wub: ir draugų rinkimosi tendencijos  :D 

Rastukė :wub: Makas su Tučiu kokie draugeliai  :wub: 

Atsakyti

Tutis koks mažytis atrodo prie Mako :) Matosi kad bus didis katinas :)  Labai smagu kad Raste namie apsiprato  :4u:​ 

Atsakyti

Ahabi, o ar pameni kaip Rastę vadinai pačioje pradžioje? O dabar kaip :D Didelis skirtumas :)

O mano MB sugalvojo, kad nori ir jis fotkinti.. Galėtų aišku pirma ant kačių pasitreniruoti, o ne nuo manęs pradėti :D Kas FB drauguose, jau matėt, kaip papuošė mano sieną :D

Atsakyti

Mačiau Šponkiuk 🙂 Kadangi aš ne prie meno, tai negaliu nieko pasakyt, man gražu.... bet lempuke apšvietimo injungčiau 😂

Atsakyti