Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Vargeli kokios serenados namuose. Pepė limo viena ir dai uoja. Išleista puldinėja Kugi. Nuprotėsiu. Labanakt

Atsakyti

Nuėjau miegot su daina, atsikeliau su daina.  :mega_shok:​ 

Atsakyti
Laikyki, Šponkiuk. 4u.gif
Pepei reikia priprasti be mamos... console.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: Šponkiuk, užuojauta tau,sunku tau, sunku Pepei be mamos,man regis ir Šarka liūdi :unsure: b76560d1bec7.jpgAr žinai,ryžas, šiandien Žolinė,paskutinė vasaros šventė?

Nu ir kas ,ilgas,guliašo papildomos porcijos vis tiek neduos :hmm:

Atsakyti

Ta akimirka, kai tavęs niekas nepuola 

20180815_140142.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u: Šponkiuk, užuojauta tau,sunku tau, sunku Pepei be mamos,man regis ir Šarka liūdi :unsure: Ar žinai,ryžas, šiandien Žolinė,paskutinė vasaros šventė?

Nu ir kas ,ilgas,guliašo papildomos porcijos vis tiek neduos :hmm:

Kaip tai Žolinės proga nebus papildomai guliašiuko? Kas per netvarka?

Šponkiuk, čia Kugelio pilvelis toks išverstas?

Atsakyti
Sveikutes

Kugeliuko pilvukas kooks wub.gif

Gielux, atostogos man šiokios tokios, tai keliom dienom važiuosiu pabimbineti į Kijevą.
Atsakyti

Toks jausmas,kad šiandien pirmadienis :blink: Į darbą keliausiu tingėdama.Nors ir slenkantis grafikas, bet vis tiek tokios išeiginės išmuša iš vėžių

.Kugeliuko koks pilvukas niurkytinas :wub:

Rainio odiga kaip atskirai padėta :wub:

Gero visiems ketvirtadienio :4u: 

Atsakyti

Laba ryta,

Šarka įsikūrė puikiai, užėmė didžiausia namų kambarį ir nei vienos senbūvės ten neįleidžia, o su šeimininke labai meili ir draugiška, moteris patenkinta, o ėmė net nemačius, tiesiog norėjo suteik kažkam namus, vienintelė sąlyga buvo, kad meili būtų. Šponkuti, o kieno boksiukas? kam grąžint ir kaip skubiai?

Keista kodėl švenčių proga nėra papildomų guliašiukų, jaučių ta nuo asfalto surijo papildomą porciją :)

Fainas Kugelis, keista kad Pepė puldinėja, pas mane malevkos visi draugauja, aišku bušido kovų būna, bet abipusiu sutarimu :)

Atsakyti

Diinka, boksiukas nuo šiol tavo :) Dovanoju, todėl prodėjau ir atsargines boksiuko dalis :)

Pepė negali tiesiog būti viena, jai labai reikia draugijos. Kadangi kitų bijo, tai dabar jai geriausia kompanija žmogus. Aišku ji žaisti labai nori su Kugiu, bet nežino kaip ir gaunasi, kad Kugį užpuola ir talžo šnypsdama. Išeinant iš namų ir naktį uždarau ją į jos kambarį. Oj kokios dainos.. lygiai tokios pačios jei iš akiračio dingstam mes su vyru. Pradeda paniškai rėkti. Turėtų būti labai prieraiši katytė.

Atsakyti

Sveikos

Vakar nuvažiavom trumpam prie namo. Einam I vidų, durų ir garažo vartų dar nėr, ant laiptų sėdi Spurgos kažkas, man širdis kulnuos. Dėkuidie, tas kažkas kad dėjo į kulnus, kai arčiau ėjom, dar ir velykėlėm pamojavo :D Bet toks gražus katas, apvalaus spurginio veido, o šonai bengališko rašto.

Daredi, gero poilsio.

Atsakyti

Keista kodėl švenčių proga nėra papildomų guliašiukų, jaučių ta nuo asfalto surijo papildomą porciją :)

Kas, ar aš asfaltinė?Prašyčiau tik neprasivardžiuoti.Mamka sakė,kad aš princesė ir visų namų valdovė.O guliašiukų moku išsiprašyti po tris papildomas porcijas.

2fe155f2641b.jpg

Atsakyti