Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Magnučiuk, sveika parjojus!  :4u:  gražu žiūrėt į nuostabią raitelę  :wub: Islandai turi savo arklius, kurių genetikos grynumą labai saugo. Neleidžia įvežti iš kitur arklių, o jei islandiskas arklys išgabenamas iš salos, grįžti atgal į Islandiją nebegali. Arkliai jų nedidukai, raumeningi, kresni,  žemaitukų tipo, mokantys joti specifiškai aukštai keliant kojas per lavą. Vasarą paleidžiami laisvai ganytis, rudenį pargenami pas šeimininkus. Tokie pusiau laukiniai, labai atsparūs atšiauriose sąlygose. 

CCADE5_A6-1989-4_A41-92_EA-2_FC3_AA0480_

Atsakyti

Sveikos,mergytės parlėkusios.Kaip buvo smagu skaityti jūsų nuotykius ir žiūrėti foto.Labai tikiuosi tęsinio

Aist, tave labai suprantu.Labai sunku vaikus paleisti.Savo sūnų išleisdama iš namų žliumbiau kaip karvė,tik saugojausi,kad vaikas nematytų.Sūnus sakė, mama neverk, juk aš nemiriau, o tik išvykau į kitą miestą.

Juk ir tu žinau,kad paukščiukas turi skristi, negali sėdėti vaikai prie mūsų sijonų.Viskas praeis,juk yra telefonai,skaipas.

Gero visoms pirmadienio :4u:

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Pirma diena darbe po atostogų, ech

Mamka į darbą, o Grikis iškart grįžo prie savo rytinių ypročių - vėl namus ir pašiūres mamka turi statyti

20180820_055855_0.jpg

20180820_055820.jpg

Atsakyti

Aist ir Magnuna, sveikos sugrįžusios!

Lisitėja, ačiū už pasiūlytą pagalbą, gal kaip nors susisuksiu pati. Aišku Kugis man jau kainavo terasos lauko baldus, tad teks jiems taupytis kitais metais. 

gera naujiena bent ta, kad Pepė apsirato prie mano kačių ir dabar yra tris mažo kačiuko proto katinukai: Kugis, Pepė, Rainys. 

Atsakyti

20180819_154142.jpg

Atsakyti

Nežinau nuo ko pradėti. Nuvežiau Kugi pas vet. Panašu, vistik prašysiu kas galėsit prisidėti prie gydymo. Ryt vežu operuoti ausį. Jam ir vidinis uždegimas, bugnelis išsigaubęs į kitą pusę, panašu uždegimas palietęs ir smegenis, dėl to sutrikusi jo koordinacija. O koordinacija jo vis prastėja. Negydant, ateitis lūdna. Ir tai neaišku ar atsistatys.. Kai ryt žinosiu kiek man tai kainuos, duosiu žinot. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 20 rugpjūčio 2018 - 18:43

Nežinau nuo ko pradėti. Nuvežiau Kugi pas vet. Panašu, vistik prašysiu kas galėsit prisidėti prie gydymo. Ryt vežu operuoti ausį. Jam ir vidinis uždegimas, bugnelis išsigaubęs į kitą pusę, panašu uždegimas palietęs ir smegenis, dėl to sutrikusi jo koordinacija. O koordinacija jo vis prastėja. Negydant, ateitis lūdna. Ir tai neaišku ar atsistatys.. Kai ryt žinosiu kiek man tai kainuos, duosiu žinot. 

Laikykis Šponkiuk. :4u:

Grikis koks laimingas sugrįžęs prie savo mėgiamos rutinos :)

Atsakyti

Šponkuti - lauksim žinių

Atsakyti

Labas rytas

20180820_174159.jpg

Pas mus kieme jazminas pražydo  :)  gal vėl iš naujo vasara bus?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Šponkiuk, parašyk kiek reks. Vargšiukas Kugis...

Visoms linkėjimai, parsirasiu dukrą išleidusi  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Laba,

Aist, magnuna, tiesiog pavydžiu baltai jūsų atostogų džiaugiuos, kad dalinatės vaizdais įspūdžiais, Islandija viena iš šalių kurią tikrai noriu aplankyti....kada nors :)

Šponkuti :4u:  vargšas vaikis

O aš šiandien darau mainus...atsiimu Šarka bandau įduot Meilę, pačią nuostabiausią mamą. Šarka aršiai puola abi senmbuves,viena šustresnė tai dar atsigina, o kita gerietė, lėtutė, tai net paėst negali....pradžioj laikė atskirai....vien žo kur aš dėsiu tą Šarką ir nežinau, gal maniškiai ragus aplaužys......tai va norėjau kaip geriau gavos kaip visada....

Zundyte, ačiū labai

Atsakyti

Oi,Dinkute, bet ir naujienos pas tave.Net nepasakytum,kad rainoji tokia arši :blink:Erendira, gero pasibuvimo su dukriuku.Šiandien TA nepraėjo mano mašiniukas.Nieko labai baisaus, bet keli užknisantys trūkumėliai.Juo labiau kai iki normos kelių mm trūko.Susinervinau  aggressive.gif

Atsakyti