Magnun, ![]()
plepiųjų skulptūrų maršrutas http://www.vilnius-t...ios-skulpturos/
Magnun, ![]()
plepiųjų skulptūrų maršrutas http://www.vilnius-t...ios-skulpturos/
Sveikos.
Gielux, blogiau, kai širdyje savaitgalis, o kalendorius pirmadienį rodo.
Belos ir marinuotų agurkų ryto veiksmo tikslas - pažadinti tave, kad į darbą ateitumei jau žvali ir nemieguista.
Pepė labai graži.
Bet iš tiesų, dabar "mokyklinis" metas, visi rudens atėjimo reikalais apsivertę. Dėl Kugio laikau kumščius, kad pasveiktų mažius. Hipė išdidi pozuoja.
Erendiros glaustūnė raina kokia miela.
Dėl sekmadienio dar negaliu pasakyti , bet jei pavyks prisijungti , parašysiu.
Magnunos raiteliavimas. 👍
Kruopa koks puikus fotomodelis gudriomis akytėmis.
Mums sugedo nepataisomai 10 metų indaplovė. Pirkom naują. Šiandien meistras, kuris prijungė naująją plovyklę, konstatavo faktą, kad mūsų sena indaplovė visus 10 metų buvo neteisingai pajungta prie karšto vandens.
Aš per reikalus /darbus jau antra diena, kai Ainu nespėju nupirkt konservų. Reikia matyt, kaip iškalbingai rėkte rėkiančioje tyloje tupėjo katė ant palangės (kur įprastai gauna savo pusryčių dozę) ir žvilgsniu "kur ritasi pasaulis?!" stebėjo mano rytinį kavos gėrimą. Daviau paguodos krevetę iš savo salotų. Ilgai ir įtartinai ją laižiusi suėdė ir teikėsi atleisti man tokį milžinišką aplaidumą. Vakarienei jau turiu konservų.
Šiandien vedžiojame su Rapolu šunį miške ir kalbam. Faktas, kad mūsų katė mėgsta gulėti ant blogos energijos šaltinių, kaip kompiuteris, mobilus, prie pakrovėjų, rozečių, ant printerio ir pan. Tuomet ką reiškia vakarinis jos noras gulėti ant/prie manęs? Kad turiu blogos energijos.
Kitą vertus, Čiją akivaizdu, kad mėgsta pozityvius, teigiamus žmones ir teigiamą energiją. Žiūrint vakarinius filmus, šunė irgi taikosi susirangyti ant mano kelių. Tai Rapolo reziume, kad šioje šeimoje aš turiu ir daugiausiai blogio, ir gėrio. Vadinasi, balansas.
Ainu mėgstama pasta nuo plaukų :

Reikia mokėti teisingai svertis arba kiek sveria mano priekinė kūno dalis.

Vakarinis blogio varymas iš mano lovos murkiant, minkant letenėlėmis ir glaustantis arba pūkuota sapnų gaudyklė:

Ai, Šponkiuk, prisiminiau Pepės sum...žtas sėmkes. Atleisk, bet juokiausi.
![]()
O man taip pikta tą dieną buvo. Kiek užtrukau, kol jas surinkau.. Tai supykusi visiems nagus apkarpiau. Kas bambėjo, visiems sakiau, kad man neįdomu ir aš vistiek apkirpsiu. Jei Bugi nestūgautų už durų, o Hipė jų nedrąskytų, tai ir į miegamąjį nebūčiau priėmus.