Pepe, tu labai graži
Kodel tokį sunkų klausimą uždavei iš pat ryto ?
Neturiu tai ką ir pasakyti.
Gero visiems ketvirtadienio
Pepė
visas zbitkas galima atleisti
O aš jau antrą savaitę negaliu šito popieriaus išmesti - Kruopa nusavino ir kasdien žaidžia, apie dėžutes išvis tyliu. Galvojau, kad gavus popierių Kruopa bent dėžutes leis išmesti bet dabar nei popieriaus nei dėžučių neatiduoda

Labas rytas
Magnun, sąžinės turėk tokį gerą popierių išmesti
Pepė fainulka
Gal reikia jai nai PR kampaniją sugalvot?
Kaip Kugis?
Visu giriu, lekiu darbuotis....
Va ką turiu nuo vakar vakaro
Sveikos
Aš piktas keksas. Skubu ryte darban (tai būna retai), todėl viskas man blogai, nes nepratus aš taip. Sukinėjuos virtuvėj, Bela sėdi ant šaldytuvo, stebi įdedu valgyt, šoka ir užkliudo marinuotų agurkų litrą, terkš. Nu visko galiu nebeaprašinėt vėluoju, šukės, katės, smirda actu..labryttaipsakant.
Bela vėl prdėjo rautis iš namų naktį, šokinėja ant rankenos ir mauroja
Pepe, tu LABAI LABAI graži, tik tau reik kokios istorijos. Šponkuti, kaip Kūgiukas? Kaip tu pati? O tu Pepei padaryk kokių įdomesnių foto, tau gi žiauriai gerai gaunasi. Beje, dabar laikas toks, kad ne katinukai žmonėm rūpi, mokyklos, studijos, visur daug žmonių, bet visi tik mokykliniais reikalais užsisukę. Šponkiau, primink ką taviškiai lesa? Sakei, bet sklerozė.
Magnuna, nugis nuostabios raitelės. Ačiū ūž foto, taip smagu pažiūrėt. Negalima mest jokių popierių, pas mane mėtosi gražiai guli
maišelis RIMI, vidury kambario, nes Spurgytė ant jo mėgsta gulėti
Erendira, vajee kokia varguoliukė. Kaip ji? Kaip tavo kiti globotiniai?
Lapyn, greičiausiai tai ne Erendiros, o mano žodžiai. Čia man šį kartą sunkiai morališkai einasi.
Gielux, maniškiai RC Digestive care ėda.
Kugis vis dar prastai. Vakar dar savaitei pratęsėm tų pačių vaistų kursą. Su Pepės fotografavimu sunku. Namuose foto prastos, lauke baisiai sunku ją nufotkinti. Ir šiaip "neina" fotografija šiuo metu.
Gielux, mažiukei viskas bus ok, manau, visos kitos dvi globotinės seniai išdalytos
Čia tau už agurkus
Žinokitiaaaa draugai man pakuždėjo, kad kai kurie Vilniaus paminklai turi QR kodus, kuriuos nuskenavus, tau į telefoną paskambina paminklas ir smagiai apie save pasipasakoja... tai, va, kas eitų skambyt paminklams kokį sekmadienį? arba kitą kokią dieną?