Galima, bet mūsų atveju labai neekonomiška. Daug pigiau būtų buvę, jei prie šalto būtų jungęs. Pikta, kad neatsiklausęs padarė bet kaip. Na, kaip jam buvo lengviau prieit. Žioplys.
Aist, manau ne žioplys, o stipresnio žodžio vertas, su galūne -ys
Šiandien pasodinom pirmus sodinukus. Ryt atvažiuoja dar dalis. O paskutinius sodinsim rudenį, nes norimos veislės yra tik vienoj vietoj ir bus ne vazonuose, o iškastos iš grunto, tai teks pakentėti, kol galima tokius sodinti.
Aist, užuojauta tau, bet gi ir būna tokių š---rankių.
Mano draugei buvo wc prie karšto vandens pajungę,bet ji po pusė metų suprato.
Šponkiuk, tujas sodinate, ar ką?
Šponkiuk, tujas sodinate, ar ką?
Pasodinom vieną trešnę (bus dvi kitą gausim tik rudenį), vyšnią. Šiandien dar turi atkeliauti viena kolinijinė obelis ir serbentai su agrastu. Viso numatyta dvi trešnės, viena vyšnia, dvi kolonijinės obelys ir dvi kolonijinės kriaušės. 3 raudonųjų serbentų krūmai ir 2 agrastai.
Labas rytas ![]()
jau Ainu kailinukai ![]()
Aist blogio gėrio pusiausvyra ![]()
Atsiskaitau, kad mažulka laikosi gerai/geriau, darosi ėdri, pasvėriau, žiūrėsiu, kaip taisosi. Labai glausti
Vakare bus grožio procedūros, nes nusilpusi negalėjo praustis ![]()
Šponkiuk, kokias trešnes pasirinkot?
Oho, pas Šponkių visas sodas
Graži mažiulė ![]()
Šiandien paskutinė vasaros diena, liūdna kažkaip pasidarė
Tik laiko mažokai - esam iš tų laimingųjų, kur vaikai mokysis per 2 mokyklas, nes perskyrstyta teritorija del to, kad mokykla nesutalpina teritorinių mokinių. Teks kažkaip suktis. Pasiėmiau visuomeninės veiklos, gimtadienis mamos, tai šį savaitgalį ir savaitės pradžioje suksiuos kaip bitutė.
Šponkiuk, kodėl serbento juodo nepasirinkot nei vieno? Juodi maišyti su raudonais patys skaniausi. Juodo lapai ir arbatai tinka, prieskoniams ir konservams...
Man taip gražu maži katinėliai...
, gėlės, geltoni čežantys lapai, grybai...
ir visa tai maždaug 3 dienas per visas 90 rudens dienų, visa kita - šalta, šlapia, vėjuota ir cepelinų spalvos ![]()
Iš tiesų aš suprantu, kad man pavasaris su vasara brangūs dar ir dėl to, kad yra ruduo su žiema, bet su mielais dalykais juk sunkiau skirtis, nei su nemielais ![]()
Na, bent jau kol kas vasara išeidinėja be skubos ![]()
Gielux, eisi į pasimatymą su plepiom skulptūrom?
Šponkiuk, kokias trešnes pasirinkot?
Man Vega (ta tokia tradicinė geltona su rausvu šonu), vyrui Stella
Rinko, kad tarpusavyje tiktų, ir kad nebūtų labai augios
Šponkiuk, kodėl serbento juodo nepasirinkot nei vieno? Juodi maišyti su raudonais patys skaniausi. Juodo lapai ir arbatai tinka, prieskoniams ir konservams...
jei yra raudonieji, man juodųjų gali nebūti išvis. Kad konservams tinka, žinau, bet na, jei jo vietą gali užimti raudonasis, tai ten ir bus raudonasis
Plius šaldyti raudonieji labai skanu, o va juodieji jau tik iš visiško bado
Taip raudonieji skanu ir šaldyti, ir kompotas, ir sukta su cukrumi uogienė...
Aš raudonuosius serbentus gerbiau tik vienu momentu - kai laukiausiu ir rijau viską, kas rūgštu
Šiaip man juodieji
O dar geriau - trešnės
Juodieji serbentai tki dėl lapų, agurkiukams paraugti.Smirda man jie blake.Geltonieji geriau, ir skaniau.Rugsėji dar visai nieko, spalio pirma puė irgi nieko.Bet ką daryti su lapkričiu? Man pats niūriausias metų mėnuo, aš jo bijau.Taip būna sunku, tamsu, visiška neviltis apima.Gal aš iš proto kraustausi?
Milireta, žinok tai, jei valgo vienas katinas, neapvalgys ir kitas.Nenorėjau kito katino ir aš.Galvojau Moliukui bus moralinė trauma,liūdės, jausis išduotas.O kai šita margoji namuose atsirado, per mėnesį viskas stojo į savo vietas.Vadovauja visiems, visus rikiuoja.Vnž namų karalienė.