Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Iki ašaru juokiuos. Darausi kavą, atidariau viršų, sakau reik vandens pripilt daugiau. Suskamba tel., pašnekėjau, grįžtu, sėdi Bela kiša leteną ir laižo ir, vėl iš naujo :D 

Tikrinu vandens kokybę, o ji net nevertina :(

[URL=http://www.part.lt/perziura/978dc49c25318a1c8405e6b83f8d6357105.jpg]978dc49c25318a1c8405e6b83f8d6357105.jpg[/URL]

Atsakyti

Sveikos mergytės,

mano Nika priprato, kad atostogauju, tai dabar taaaip priekaištingai žiūri, kai grįžtu iš darbo - maždaug, - tai kur valkiojaisi?  :D 

pasirodom

n1w2vc.jpg

Atsakyti

Oi kooookios akyteeees. Nikute, tu laaaabai graži :)

Atsakyti

"Kruopa, užsuk į svečius, dar ir šieno duosma"  geras

beje namas visai geri jau atrodo, svarbiausia kokia didelė kraikdėžė, ir patigalėsi pasinaudoti

Erendira aš jau seniai žinau, kad viskas ankščiau ar vėliau išsisprendžia, seniai supratau, kad būnant sveikai(ir tokiuose metuose nepažįstant šeimos daktarės....nuodėmė skųstis), o ir visi artimieji sveiki, visa kita smulkmenos...aišku visad norėtus geriau...pvz nors kartą metuose, nors vieną savaitę turėti tikrų atostogų...kažkur kur širdžiai gera (čia neskaitant namų) gal sakau kokį loterijos bilietą nusipirksiu. Aš tikrai nesiskundžiu, nielks manęs gi neverčia darau tai ką noriu daryti ir atsisakau visko, tik dėl to kas man atrodo svarbiau. 

Atsakyti

Dinka, jooo kraikdėžė villeroy & boch :D

Atnešiau konservų, Šnypštalienė man iš tolo sakė eiktupypypypyyyyyp :D ir iš vis tu pypypypypy, žinai su kuo reikalų turi pypypypy :D Ir šnypštė ir urzgė, bet matos labai nervinasi, nes nosį laižosi pastoviai. Iš žvilgsnio supratau, kad jei arčiau prieisiu, tikrai liuobs akin :blink:

Atsakyti

Laba,

Diinka, 

savo Lapei pasakiau, kad galėtų DL-ui padėti nuotuoliniu būdu. Gal kažką bendrai sugalvosit? Tik ji dar nesiryžta pati su saugusiais bendrauti.. Gal FB puslapį pakuruotų ar pnš..

Atsakyti

Sveikos savaitgalį!  :yahoo: 

Gielux, labai fainas namas su prabangia kraikdėže.  :D 

Kruopos Daiktai - visiems gyvūnųfilams pažįstama situacija - vidury svetainės prabangioje vietoje stovinti kartoninė dėžė, popieriaus maišelis  ar virvės gabalas.  :D 

Diinkut, Tu šaunuolė spartuolė. Mane stebina ir labai žavi Tavo energijos mastai.  :4u: 

Kitą sekmadienį į ekskursiją, ko gero, galėčiau su 2 vyrais prisijungt. 

Merginos, kas galėtų man pagelbėti su prieglaudos priedanga? Pas tetules reiktų sterilizuoti kažkiek apylinkėse besilankančių ir vaikus vedančių kačių. Tetos jas pamaitina, bet šiaip jos niekieno - puslaukinės. Pažadėjau padėti. Bet kadangi ten jų  ne viena, tai būtų neblogai su prieglaudos vardu pigiau sterilizuoti. Kiek vaikams- kačiukams  turi būt laiko, kad mamas galėtume sterilizuoti? Nes ten dabar tetulių malkinėje dvi vados vaikų yra. 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Matau iš už namų lenda saulė,o iš kito kyla debesys.Įdomu kuris kurį nuveiks?O taip reikėtų gražios dienos, nes šiandien mūsų mieste šventė, gimtadienis.Lėksiu į mugę,o paskui lauksiu svečių, darysim sriubos vakarėlį. :lol: Tokie ten mano svečiai, vaikai ateis su mažuoju

.Nikuna, nebeslėpk tu savo grožio, dažniau rodykitės. :oro_buckis:

Ir jūs tetos sakote man pasisekė???Pažiūrėkit kaip ji manimi rūpinasi.Mirštu badu prie tuščio dubenėlio :blink: Tetai Diinkai pasakysiu,tegul imasi priemonių.309d858e9447.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 08 rugsėjo 2018 - 06:46

Zunda, tavo bliūdai geruliai :D

Kai ilgai žiūri į Spurgą, Spurga pradeda žiūrėt į tave :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/327daa3dabe9d05ed6e29bd1aed928b9593.jpg]327daa3dabe9d05ed6e29bd1aed928b9593.jpg[/URL]

Atsakyti

Labas rytas :4u: Gražaus,saulėto sekmadienio :4u: 7f0f5e7e2a30.jpg

Atsakyti

Sveikos. 

Mes savaitgalį Palangoje gavome Krikšto dukrą, gražų orą, karikatūrą ir jaukų laiką su artimais. Čija apsipatenkinusi viešbutyje ant lovos ( kadangi namie šunė neleidžiama į miegamųjų aukštą, tai čia net garsiai kvėpuoti bijojo, kad nenuvarytume):

BF4_F8_FE8-0_BA1-4_E4_D-_A2_B1-33496_A47

CCE16709-2796-40_E6-9_F6_A-_A527_EBC5_CF

Vienas galas:

5_C0414_EC-_C8_EC-45_F6-_BFA6-380_B07_B6

Antras galas:

E9_E4_B3_B0-_F3_C2-4_CE5-9_D92-_E9147_A7

Gintaro muziejaus parke žydi gėlės:

E58645_EC-_B7_FF-4_E51-9_CE7-22_C08_C7_D

8_B660083-_EEF8-43_AD-_A18_C-671801_A554

7849_BF61-5_D2_C-4_F58-9_CDC-539380_B120

Atsakyti

Ach va nuo ko tas liūts nukopijuotas :D