Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ach va nuo ko tas liūts nukopijuotas :D

Liūtą išmest,Čiją pasodinti į liūto vietą, garantuoju,niekas nė nepastebėtų

Šiandien tikrai fantastiška  diena, tikrai neliūdžiu kai toks rugsėjis.Prasinešėm per miškus- žmonių pilna, grybų nėra, vnž. pasaka.Tiesa radau vieną baravykutį ir tris lepšiukus.Bet ir tuos padovanojau kažkokiai moteriškei, kuri ir tiek nerado.Bet kaip žmogysta džiaugėsi,kaip lobį radusi :lol:

Atsakyti

Sveikos visos,

aš be rankyčių, kojyčių tik su nugaryte.. :D Obuolius skynėm.. Smagus oras, smagi kompanija ir visai smagiai jie prisiskynė. Va aš kokiu klausimu .. startavau su nauju projektu lovatiesė "Baltijos jūra". Na panašus į aną, kur daug kvadratukų daug spalvų, bet gražiai gavosi. tai va- gal , merginos turit kur galiukų nėrimo siūlų jūros spalvos (pilka, žalsva, gelsva ,mėlyna ) visi atspalviai galimi ir kiekiai ( ta prasme ir galiukai tinka.) Storis toks  1,75-2 vąšeliui.. gali būti bukliuoti ar su pūkuoti- pritaikyčiau.. Naujų nusipirkau, bet galiu sunaudoti ir kažkam likusius ir nereikalingus..41396133_1328740717261798_74780050756049

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 09 rugsėjo 2018 - 20:08

Labas rytas :4u:

Po vakarykščių palakstymo po miškus, ir žoliapjovę,jaučiu ,kad turiu kojas, užpakalį ir rankas, dar ir nugara kažkur yra  :blink: Vilkra, titaniškas darbas :hmm: Per kiek laiko jį padarysi?Spalvų derinys nuostabus. :wub: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 rugsėjo 2018 - 07:22

Sveikos,

Čija  :wub:  :wub:  :wub: 

Zundytė amžinai alkana  :D 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Po vakarykščių palakstymo po miškus, ir žoliapjovę,jaučiu ,kad turiu kojas, užpakalį ir rankas, dar ir nugara kažkur yra  :blink: Vilkra, titaniškas darbas :hmm: Per kiek laiko jį padarysi?Spalvų derinys nuostabus. :wub:

Nežinau per kiek laiko. Užsakovo nėra- tik NORAS. tai darysiu  ir tiek. Nes iš darbo grįžtu dažniausiai nevisai zombis- tai gal greičiau nei anąkartą.. Tikiuosi nebereiks nieko pernerti dėl "netyčia įktitusio flomasterio, žinoma, atidaryto ir ,žinoma, to kuris neišsiskalbia.

Atsakyti

Vilkra, pasikuisiu pas save  :mirksiukas: 

Aš apsalusi nuo šio rugsėjo  :wub:  Vakar visą dienelę lauke prasikuičiau, kiek smagumo :super:

Manoji naujokėlė Yu (nes taip storiai kniauksi  :D ) tookia prielipa, nepamenu, ar esu turėjusi tokią katę - tik kur stabtelėjai - prie kojos ir yuuu, yyyuuu - imk ant rankų, tik prisėdai - bildu bildu ir atlėkė ant kelių  :D Sėkmingai nukirminta (kaip visada, ši procedūra man širdį drebina kokias 3 paras), džiugiai storėja (jau sveria virš 1 kg), žodžiu, dar viena ligonikė ruošiasi laimingam gyvenimui  :) 

Čija tikra dama  :wub:​ 

Atsakyti

Labos, kyštelėjau galvą iš darbų ir vėl neriu atgal.

Tik  keliu klausimą dėl ekskursijos - ar tiktų ateinantis sekmadienis ( Erendirai ir Aist supratau tinka), Gielux, Šponkuti, Daredi ir visos kitos kurios notėtų prisijungti? 

20180906_062539.jpg

Atsakyti

Sveikos

. Tikiuosi nebereiks nieko pernerti dėl "netyčia įktitusio flomasterio, žinoma, atidaryto ir ,žinoma, to kuris neišsiskalbia.

Vilkra, paprastai jei tai ne washable  flomasteriai, juos galima išvalyti spiritu, nes jų toks tirpiklis.

Magnuna, man kol kas tinka.

Zundytė skaito i nieko nerašo. Kaip ten pas jus reikalai?

Atsakyti

Pagaliau neišmetamas daiktas buvo išmestas  :D  išgrūdau lauk puikųjį Kruopos popierų bet ne todėl kad Rainajai nusibodo o todėl kad savaitgalį visai jį pribaigė  :)  dabar galvoju iš kur naują gauti  :) 

20180909_090907.jpg

20180909_090847.jpg

Atsakyti

Panašų popierių gaunu su Herbalife siuntom, tai prilaikyt galiu.

Atsakyti

Zundytė  be  fazių - tik  skaityt  sugebu, paskutinė  savaitė  prieš  atostogas, tai  muset  išgręš  ir  išmes  kaip  skudurus  abi  su  daktare, ką  tik  grįžau  iš  darbo - 51 pacientas per  4val.....galvoj -košė  iš  informacijos  ir  krepšys  su  kortelem,kur  reikia  kazka  uzpildyt  darašyt ir tt

O  šiaip  viskas  gerai, neskaitant  tikriausiai lūžusio  kojos  mažojo  pirštuko,čia  šeštadienio  uždarbis  sode! Katinai - visi  gyvena  gerai!

Atsakyti

Labas rytas :4u: Sutinku, visomis keturiomis,kad rugsėjis puikus.Tokie orai gali būti iki pat Kalėdų.Z

undyte, tau  :4u: Laikykyk stogą,kad nenuvažiuotų.Bet tai sugebėk taip pirštuką sužaloti :unsure:

Teks Magnuna dar kažką panašaus pirkti, o tai iš kur gausi tokį popieriaus lakštą?

Erendira, o kur murkalieto foto? :hmm: Viskas,mano savaitgalis baigėsi, lekiu darbelin.Gero antradienio. :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 11 rugsėjo 2018 - 06:20