Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kur pusryčiai?

20181017-195208.jpg

Laukiam

20181017-195141.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u: Kruopa, lyginant su Juma įspūdingai didelė :wub:Tik dabar pamačiau naują foto.Grikutis auklyte įsidarbino,auklėja rainąją pajotžargą.

Amžinai neišsimiegantis Molis,kur jam tiek miego ir telpa? 2470aba9b621.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 18 spalio 2018 - 07:47

Labryt

Jau taip gražiai Moliukas susisukęs, norėč prigult prie jo :D

Pas mane Spurga pradėjo naktimis koncertuot, ir kodėl tos katės pariima viena iš kitos tai kas blogiausia!?

Šponkiau, savaitgalį vyras buvo prie namo, skambina man, žinok pas mus katė su 5 kačiukais, deja vu, pirma mano mintis padėt telefoną ir to pokalbio niekad nebuvo :D Tik tiek, kad jie visi paaugę ir baikštų ir visi nubėgo pas kaimynus. Tai va, aš to namo visai nebenoriu :(

Vakar Diabolessai verdu valgyt (hmmm), Bela sukas aplink. Sakau:- ne, Belute, čia ne tau, čia benamiam kačiukam. Žvilgsnis katės buvo gerulis 😁

Atsakyti

Taip, Kruopa, palyginus su Juma didelė atrodo  :) 

Juma vis dar nepasiekiamos Kruopos aukštumos

20181017-213907.jpg

Bendravimas per stiklą

20181017-213806.jpg

Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Kiek nuostabių nuotraukų, fantastiška bigsmile.gif Žiūriu su didžiausiu malonumu wub.gif

Juma žavi ne tas žodis wub.gif Rado pačius geriausius namus ir įnamius mirksiukas.gif O Grikis gal svorio numes bežaisdamas su tokiu energijos užtaisu.

Lisitėjos anūkėlis blondinas, tip top į močiutę biggrin.gif
Atsakyti

Lisitejos anukeli su gimtadieniu 😘 tikrai panasus labai 😉

O jau Juma Juma smagu tie mazi kaciukai. Musu is kiemo dingo kazkur. Bet tai motinela vel su balionu vaikšto bus nauju. Ir visi juodai valti cia sukiojasi... Tiesa viena diena is kaimynų kiemo isejo kreminis nutriuses kaciokas

Mano Torui vakar 10 stuktelejo.. Ir visai pati pamirsau kol nepamaciau fb jo seses foti kad 10m. Ot tai isvepus. .. 

Atsakyti

Turui - jubiliejinio gimtadienio sveikinimai  :4u:  :4u: dar daug smagių ir sočių metų  :4u: 

Juma rytoj 17 val laukia visų norinčių ją aplankyti  :) 

20181018-213418.jpg

Svečiai pas mane ateis, namus reik sutvarkyti

20181018-213315.jpg

Atsakyti

Ir šitą, pas mane kaip visada kavytės nėr, anei pupelės, tai mėgstančios kavytę prigriebkit iš namų  :ax:​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u:Torą su gražiu jubiliejumi,ilgų katiniškų metų jam  :4u:

Gero pasibuvimo, mergytės, paglostykit Jumą, Kruopą ir Grikutį.Ir foto lauksime.Gero ir linksmo jums pasisėdėjimo  :P Perduokit Jumai linkėjimus iš kaimo, nuo Molio ir Zundos :wub: 

Atsakyti

Kur linkėjimai? Duokit linkėjimus  :) 

20181018-213439.jpg

Labas rytas :4u:​ 

Atsakyti

Labukas, va ir aš parsibeldžiau namo  :D 

Juma  :wub:  :wub:  :wub: 

Aš visad galvojau, kad mano Nika išlepusi naminė katė, kuri nuo pelės pabėgtų.....  o vakar įrodė, kad ji žėris....  :huh2:  į balkoną įskrido zylutė, kaip puolė, net nedvejodama  :blink:  gerai, kad vyras buvo, tai staigiai išgelbėjo.... šią vargšytę

zmec05.jpg

2cngi8j.jpg

Atsakyti

Sveika pargrįžus Nikuna  :4u:   zylikės išgelbėjimas yr labai geras darbas  :4u:  na taip, kad ir kokie meilūs ir švelnūs atrodo mūsų pūkiai, kiekvieno viduje medžiotojas tūno 

Atsakyti