Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Vargšė zylutė, pasipainiojo ne laiku ir ne vietoje blink.gif

Bet kiek Juma atnešė judesio ir geros nuotaikos Magnunai wub.gif
Atsakyti

Daredi - iš tiesų Juma iš tiesų daug džiaugsmo ir smagumo į namus įnešė. O jau Grikis kad laimingas tokią žaidimų draugę gavęs.

Namus sutvarkėm, laukiam svečių  :rolleyes: 

20181013-072632.jpg

Atsakyti

Sveikos

Vargšę Nikutę be pietų paikot, nu  :unsure:  Jei rimtai, neįsivaizduoju ką reiktų daryt, jei mano zoskos ką sumedžiotų, nes balkonas nestiklintas, tai visokių paukščiokų užsuka.

Nikuna, parodyk žvėriu :ax: Silpnybė pas mane jo akytėm  :bigsmile:

Atsakyti

Labai ačiū Magnunai už jaukų vakarą, skanų maistą su siurprizais ir  tobulos mažos rainos "paskolinimą". :4u: Juma tikrai labai miela mažylė. :wub: Dėkui, merginos, už kompaniją ir plepesius.  :4u:  Labanakt. 

Atsakyti

Ačiū visoms už smagiai pralėkusį vakarą, kaip visada laikas prabėgo nepastebimai, gera buvo pasimatyti ir pasiplepėti  :) 

Balius baigtas

20181019-163300.jpg

Atsakyti

Sveikos

Ačiū už puikų vakarą! Buvo smagu, skanu ir gera! 

Atsakyti

Sveikos. 

Dėžutės metamorfozės:

630-A33-A3-4943-44-C7-AB93-86-AB3-E07-A5

Atsakyti

Labai rudeniškai šilta ir jauki metamorfozė  :wub:​ 

Atsakyti

Mielosios, ačiū už sušildytą vakarą :4u:  (tapo šaltoka, kai bobos susirinko aukštakulnius ir ridikiulius ir išsivedė savo vasarą  :rolleyes: ). Širdis džiaugiausi, kaip Magnuna su Juma draugiškai gyvena  :wub: 

Oi, metamorfozė :super:, kas metamorfizavo, pati Ainu?  :D 

Aš šiandien kaukšiu klaviatūra, o mano visi pūkiai miega už nugaros ant sopkės, yra kas net šnopuoja :)

Atsakyti

kas metamorfizavo, pati Ainu?  :D

Taip, pati Ainu. Gal nusižiūrėjo nuo Grikio architektūrinių eksperimentų   :D 

Atsakyti

Na ir smagu,kad gerai pasisėdėjot,kad Jumą prisirašė į mūsų kailiniuočių  gretas.O mes šiandien atlikome didelį darbą :ax: Vežiau Setuką skiepyti ir prie to pačio prijungiau Molį. Visi terminai buvo pradelsti.Gydytoja nesibarė, tiks sakė,kad ilgokai laukėm.Važiavom su dainom ir pirmyn ir atgal.Labai bijojo Moliukas,galvojo,kad vėl kažkur išveš, ir gal paliks :unsure:Kai grįžom namo pasislėpė už sofos, ir tik su papildomo guliašo porcija sudarėme taiką. Dabar liko paskiepyti Zundą.Bet su šita bus paprasta,nuvešiu be rėkimo.

Atsakyti

Sveikos. Visos džiaugiatės gražia auksinio rudens diena? Mes pasivaikščiojome su draugais Pučkorių atodangos takais. Namie nusigrėbėme terasą. Išmaudžiau Čiją. Iššukavau Ainu. 

8-EB46-B93-CD8-E-45-F5-A909-9609-A2378-A

34-A7-E5-AE-F92-A-416-A-8770-FC77-BFCB99

Atsakyti