Bet kiek Juma atnešė judesio ir geros nuotaikos Magnunai
Bet kiek Juma atnešė judesio ir geros nuotaikos Magnunai
Daredi - iš tiesų Juma iš tiesų daug džiaugsmo ir smagumo į namus įnešė. O jau Grikis kad laimingas tokią žaidimų draugę gavęs.
Namus sutvarkėm, laukiam svečių

Sveikos
Vargšę Nikutę be pietų paikot, nu
Jei rimtai, neįsivaizduoju ką reiktų daryt, jei mano zoskos ką sumedžiotų, nes balkonas nestiklintas, tai visokių paukščiokų užsuka.
Nikuna, parodyk žvėriu
Silpnybė pas mane jo akytėm
Labai ačiū Magnunai už jaukų vakarą, skanų maistą su siurprizais ir tobulos mažos rainos "paskolinimą".
Juma tikrai labai miela mažylė.
Dėkui, merginos, už kompaniją ir plepesius.
Labanakt.
Ačiū visoms už smagiai pralėkusį vakarą, kaip visada laikas prabėgo nepastebimai, gera buvo pasimatyti ir pasiplepėti
Balius baigtas

Sveikos
Ačiū už puikų vakarą! Buvo smagu, skanu ir gera!
Sveikos.
Dėžutės metamorfozės:

Labai rudeniškai šilta ir jauki metamorfozė
Mielosios, ačiū už sušildytą vakarą
(tapo šaltoka, kai bobos susirinko aukštakulnius ir ridikiulius ir išsivedė savo vasarą
). Širdis džiaugiausi, kaip Magnuna su Juma draugiškai gyvena
Oi, metamorfozė
, kas metamorfizavo, pati Ainu?
Aš šiandien kaukšiu klaviatūra, o mano visi pūkiai miega už nugaros ant sopkės, yra kas net šnopuoja ![]()
kas metamorfizavo, pati Ainu?
Taip, pati Ainu. Gal nusižiūrėjo nuo Grikio architektūrinių eksperimentų
Na ir smagu,kad gerai pasisėdėjot,kad Jumą prisirašė į mūsų kailiniuočių gretas.O mes šiandien atlikome didelį darbą
Vežiau Setuką skiepyti ir prie to pačio prijungiau Molį. Visi terminai buvo pradelsti.Gydytoja nesibarė, tiks sakė,kad ilgokai laukėm.Važiavom su dainom ir pirmyn ir atgal.Labai bijojo Moliukas,galvojo,kad vėl kažkur išveš, ir gal paliks :unsure:Kai grįžom namo pasislėpė už sofos, ir tik su papildomo guliašo porcija sudarėme taiką. Dabar liko paskiepyti Zundą.Bet su šita bus paprasta,nuvešiu be rėkimo.
Sveikos. Visos džiaugiatės gražia auksinio rudens diena? Mes pasivaikščiojome su draugais Pučkorių atodangos takais. Namie nusigrėbėme terasą. Išmaudžiau Čiją. Iššukavau Ainu.