Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Čija apkirpta?Šąla orai, o iš jos kailinukus atėmė :blink:Mes taipogi mėgavomės rudens diena.Tiksliau sakant bandėm mėgautis.Pasirodo medžioklės sezono atidarymas, pilni miškai diedų su šautuvais, džipais,ragais ir šunimis.Sujaukė mums visą pasivaikščiojimą, sudraskė miško tylą. :aggressive:

Foto gal vėliau bus, neatidaro radikal ru, per kitur nemoku foto kelti.

Atsakyti

Pagaliau atidarė :karsta: Šiandien aplandžiojom raistus,pakvėpavom svaigiu gailių aromatu, susirinkom po paskutinę saują spanguolių.Dar ir kurtiniams palikom.1ecfa3d71ea5.jpg1dbe838f448d.jpgbe4394747dfa.jpg

Atsakyti

Lisitėja, Čijos kailis auga non stop kaip avies. Ją reikia kirpti maždaug kas du mėnesius. Kitaip ji virsta į gauruotą kamuolį. Kai bus minusas vis tiek reikės rengti lauke ją. Nes neturi pavilnės. 

Kaip Molis po skiepų jaučiasi?

Atsakyti

Molis po skiepų jaučiasi puikiai.Net man atleido tą išvežimą iš namų.Nebebijo ir guli šalia

.Aist,ką reikia duoti šuniui galimo apsinuodijimo atveju? Vėjukas kažką prarijo.Ką nemačiau,gal kokį kaulą,gal pelę.Nemačiau ir kur, ar kieme,ar miške.Vėmė, baisingai pilvas gurguliavo,gavo anglies ir Mezimo.Būklė jo nėra bloga, bet kai prisiskaičiau,kad kažkoks pusprotis Vln nuodijo šunis, truputuką supanikavau.Ir jei kas, pas mus nėra budinčio veto, viskas tik sostinėje.

Atsakyti

Kepšt...  kepšt.... kepšt kepšt kepšt

https://youtu.be/xezojK5X4O8

Atsakyti

Lisitėja, net nežinau, ką pasakyti. Jei suėdė šiaip ką nors sunkiai virškinamo, išsivėmė, gavo angliuko, reiktų gerti vandens daug duoti, rytoj pagerės. O jeigu suėdė žiurknuodžių, situacija prastesnė, reiktų profesionalių vetų pagalbos. 

http://www.vetcentra...ziurkiu-nuodais

Ramios nakties Vėjui. 

Atsakyti

Sveikos

Ainu architektė :)

Čija net atjaunėjo apkirpta :)

Jumos ir Grikelio dūkynes galima žiūrėt ir žiūrėt :D

Vèjukui sveikatos.

Pas mane vėl kažkas laiką vagia, nieko nespėju. 

Atsakyti

Ačiū,Aist.Būklė jau gerėja, žarnynas nebegurgia,jau ieško maisto,bandė iš katinų atimti guliašiuką.Tik pilvas dar toks papūstas.Vandenį laka.Reaguoja į lojančius kaimynų šunis.Matyt tikrai ką suėdė netinkamo, o  aš pati čia visko prisigalvoju.Matau to, ko nėra.

Atsakyti

Tai gerai, kad Vėjukui gerėja  :4u:  ramios nakties  :4u: 

Atsinaujinusi Čija  :wub:​  

Atsakyti

Dienos žaidimai baigti, labanaktis

20181020-223133.jpg

Atsakyti

Labas naktis,

Įkišu trumpam nosį. :) Iškart noriu pagirti taškuotąjį padūkėlės Jumos pilvelį - žiūrėčiau į jį ir žiūrėčiau... :) Magnuna, sveikinu apsitrečiakatinus!

O aš... O mes... Na gerai, prisipažinsiu... Mika jau nebe vieniša katė. :)

Susipažinkite: Haku. Taip taip, tas pats, iš parodos... :ax:

Priedas  IMG_7247s.jpg   360,56KB   0 Parsiųsta kartų

Kas kas toks??? :dry2:

Priedas  IMG_7250s.jpg   496,14KB   0 Parsiųsta kartų

Aš katinas, aš Haku, man 8 mėnesiai, ir aš labai mielas! 

Priedas  IMG_7261s.jpg   377,68KB   0 Parsiųsta kartų

Ir aš labai tinku dūkinimui! Netiki? Pabandyk!

Priedas  IMG_7270s.jpg   425,67KB   0 Parsiųsta kartų

Taip smagu vėlyvais vakarais vėl girdėti murksėjimą ir intensyvų trepsėjimą... :wub:

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Lapyna, kokia tavo mažiukė jau didelė :wub: Nuostabus vaikas :wub:

Naujas šeimos narys labai labai gražus,tikras lūšinas :D

Grikelis didysis draugas :wub:

Mūsų naktis praėjo gerai, Vėjukas pasivaikščiojo,išsituštino,pilvukas ramus, vadinasi gyvensim :lol: 

Atsakyti