Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas :4u: 

Puiku, kad Vėjui viskas gerai  :4u: 

Lapynos mažylė kokia paaugusi  :wub:  

Baltapilvis Haku koks žavus  :wub:  Mikai nenuobodu su tokiu draugu  :) 

Mam, ar tikrai negalima daugiau Grikio pakepšenti? Nors truputį?

20181020-083207.jpg

Atsakyti

Grikis svorį pames taip kepštenams :P O Kruopa,jei gerai supratau su mailiumi neprasideda?

Atsakyti

Laba ryta,

prisiduodu, kad gyva...ir jau darbe

atostogos buvo depresinės, nors toks puikus oras...neio pailsėjau, neipadirbau tiek kiek planavau....gaila kad neaplankėt, būtumėt prablaškę...

prasidėjo nuo to kad penktadienį (10.12) mamos katinas (manoglobotinis buvęs Murziukas) iškrito pro balkoną, mama snaudė, tai iš kart nepastebėjo...aišku dingo, tai pirmadienį išleidus brangiausią važiavau pas mamą, planavau antradienį pasidaryt relaksinį....tai uošviai neatsiklausę net mano planų pareiškia, kad atvažiuos pas mane talkos daryti (alia tam naujam sklype...) galvojau sprogsiu....vakare veterinarė atvežė 2 sav. kačiuką.( taigi maitinimas kas 3 val, neskaitant lašinių ryžiukui ir visųkitų virš 20 katinų...o dar pasivaikščiot su mergom )..ketvirtadienį vėl važiavau į kliniką ir pas mamą iki vėlaus vakaro ieškoti Murziuko....deja :(. Penktadienį 24 val skambutis iš mamos Murziukas atsirado....išsekęs(ant lovos iš kelinto karto tik užšoka) žaizdos galvoj ir letenėlėj, beveik neprasisioja (bet pasakė mama tik vakar, tai susigirdė no-spa, o šiandien pas vetus. Tai va tokios tos atostogos...

Bandysiu šiandien sužinot kuom jūs čia gyvenot

Atsakyti

Labas naujos savaitės rytas. 

Gerai, kad Vėjui nieko blogo. 

Juma - smagi kepšnotoja. Gerai, kad Grikis kantrus. 

Lapyna, sveika pasirodžiusi! Radvilė kokia puiki mergytė užaugusi. Ir naujokas didysis baltapilvis - tiesiog tobulas. Kaip faina, kad su Mika gerai sutaria. 

Diinka, laikykis. Linkiu kuo mažiau ligoniukų globoje. 

Atsakyti
Pagrindinė praėjusio smagaus vakarėlio dalyvė biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Sekmadienio vakaro tinginystė..
vartotojo įkelta nuotrauka

Lapyna, tai širdis neatlaikė po parodos? biggrin.gif gražuolis Haku bigsmile.gif
O dukrytė jau kokia didelė, baltapūkė wub.gif

Diinka, stiprybės 4u.gif

Nu bet Grikelis koks aktyvistas, negaliu atisižiūrėti bigsmile.gif

Ainu su Čija po grožio procedūrų biggrin.gif
Atsakyti

Diinkute,kiek pas tave tų rūpesčių.Kaip gerai,kad Murziukas atsirado

.Pagaliau Zundą suskiepijau.Susipykom abi juodai,katė su manim ištisas dvi valandas nedraugavo, į namus nėjo,net guliašas nesulošė.Dabar jau taika,guliašas suvalgytas, guli netoli manęs, gerai jau pas mus.

Mėtutės gražumas,letenukių baltumas :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 spalio 2018 - 12:40

Mėtukės ramus poilsis  :wub:  tokia visa namų karalienė ant sosto  :) 

Diinkut - ojeij kiek rūpesčių per atostogas  :4u: 

Ir dar norėčiau daugiau Haku  :rolleyes: 

Didelis ir mažutė

20181021-224656.jpg

20181021-224649.jpg

Užėmė vietą sau ir draugei

20181021-224936.jpg

Kruopa mažąją vis auklėja ir moko pagarbos namų karalienei. Jeigu mažoji ramiai pasėdėtų tai gal ir norėtų padraugauti, bet maūoji labai judri. Kruopa papurkštauja bet paskui neatsilaikiusi laksto paskum mažąją su Grikiu

Atsakyti

Paskutinę Grikio nuotrauką pamačius net prunkštelėjau. :D Nerealus tas didelis!

Mėtukė tokia tingiai nutįsusi. :)

Specialiai Magnunai: dar truputis Haku. ;)

Ką čia turi skanaus?

Priedas  IMG_7271s.jpg   385,6KB   0 Parsiųsta kartų

Ar iš balos tas gražumas..?

Priedas  IMG_7565s.jpg   373,44KB   0 Parsiųsta kartų

Ir dar truputis ringo.

Priedas  IMG_7265s.jpg   438,78KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 22 spalio 2018 - 15:19

Lapyn - papasakok da kaip Mika Haku priėmė. Kaip jų susitikimas įvyko? Ar Mika iškart apsidžiaugė draugą gavusi? Dabar kai pasirodei, klok viską, gi baisiai smalsu  :rolleyes:  Haku kokis gražuolis  :wub:  

Atsakyti
Paskutinė Grikio nuotrauka išgriuviminė biggrin.gif first.gif
Tai kaip, išsidalino lentynėles? Kruopa neliko be vietos?

Lapyna, iš tiesų, papasakok kaip viskas rutuliojosi nuo pamatymo parodoje iki atsiradimo namuose. Vyras lengvai pasirašė "ant šito reikalo"? O vaikai? O Mikutė?
Atsakyti

Sveikos

Smagu pamatyt Mėtutę.

Diiinka, laikykis

Oiiiii koks ar kokia? Haku :wub:  ir mažytė kokia jau didčkė :wub: Aha, ir aš su krūva klausimų, kaip visi priėmė? Kaip nusprendei? Bet tai vistik pagalvoji, smagiau tiem kačiokam keliese. Nors mano zoskos vėl šiandien daužėsi profilaktiškai

Atsakyti

Daredi, "ant šito reikalo" Mikutė pasirašė turbūt geriausiai. :D Kaip visada, didžiausias inkaras buvo šeimos galva. Na, jis turėjo priežasčių mane stabdyti, pas mus yra visokių niuansų, dėl ko skubėti gal ir nevertėjo. Nors aš nematau esminio skirtumo - viena katė ar dvi, jos šeimos mobilumą riboja vienodai. O jei išvažiuotum kelioms dienoms, tai joms dviems ne taip liūdna. Be to, Haku man buvo inkritęs į regėjimą ir kraujotaką nuo pat tos parodos, bijojau, kad vėliau jau tektų ieškoti naujo katino. :)

Magnun, pirmas pasimatymas vyko po feromonų įtaka ir buvo visiškai absoliutiškai taikus. Antrą dieną vaikai matė, kaip Mika nušnypštė Haku nuo savo sosto prie mano lovos. Ir viskas. Nuo trečios dienos krauna abu į tą pačią kakdėžę, ryja guliašėlius iš gretimų bliūdelių ir jau pradėjo vakarais kartu siautėti. Šiąnakt Mika net neatėjo į mano miegamą miegoti... Ir dienomis dabar jau vaikšto - nors po persikraustymo nuo 10 iki 20 val knarkdavo ant dekučio mano miegamam. Ir jau spėjo dailiai suapvalėti... :) Užtat Haku dviračio riebumo. :oh:  Ir dar pirmas dvi paras abu su Mika draugiškai neėdė. Na, bet dabar jau viskas geryn. :) Nežinau, kiek smarkiai Haku reikėjo Mikos (kaip tikram meinui, jam viskas dzin), bet Mikai Haku reikėjo labai.

Atsakyti