Gielux, jetus, tai kaip Spurgai gyvent?
Aš nieko nebijau, manęs niekas nepasiekia

Pakampėm,pakampėm ir dar ant stalo, nes ten pagrinde maistas
Kadangi pas mane visiškai priešingų polių katės, labai juokinga kartais stebėt. Vakar Bela prisiminė jaunystę ant užuolaidų, supasi, mauroja, apačioj tupi Spurga. Įdėmiai stebi. Mes su vyru vienu balsu: Spurga, nė nebandyk, nutrauksi su visu karnizu
O Spurgytės reakcija iš vis buvo, paspoksojo į Belą, į mus ir tikraitikrai pagalvojo - jūs ką durniai??ten gi nesaugu ir nutipeno
Šponkiuk, yra nelaužoma taisyklė- jei apkandžiojo nežinomas gyvūnas, visada skiepijama nuo pasiutligės.Nes kaip visos žinom, padaras susirgęs šia liga, be išimties miršta.Nepaisant to,kad pasiutligė LT yra pažabota, jau kokie 5 metai neberegistruojami susirgimai, reikia pasiskiepyti.Jei gyvūnas skiepytas, ir yra įrašai,tada vakcinuotis nereikia.
Džiugu dėl juodulės
O Rainio akytė negali taip sau sunykti?Nes Seto atveju gydytojas davė tik kelis procentus, kad negyvoji akis pati sunyks.Bijodama visokių galimų komplikacijų ryžausi operacijai.
Spurga labai tiktų mano bailiams į kompaniją.Šiandien Molis bijo manęs, vos įsišaukiau į vidų.Laksto nuo manęs kaip nuo maro.Ir ką aš jam galėjau padaryti, visą dieną būdama darbe? ![]()
Kruopa kaip įsitaisiusi
Lisitėja, Rainio akis įdubo, užsimerkiant, vokai gaunasi užsilenkia į akiduobės vidų. Žodžiu formuojasi uždegimas. Galima su vokų plastika žaisti, bet paprastesnis sprendimas tiesiog pašalinti akį, tqip išvengiant pasikartojančių uždegimų.

Labai negražiai atrodo.Tik šalinti akelę,kitos išeities nėra.Panašiai Seto akis atrodė.
Rainiui -
kas reikia tai reikia ypač jeigu uždegimai gresia.
Šponkuti - o kaip tavo pirštas? Ar jau sugijo?
Magnuna, odos patinimas ties įkandimais dingo, bet pirštas patinęs per sąnarį, negaliu sulenkti piršto, negaliu ir normaliai ištiesti, skauda. Geriu brexin. Žodžiu nėr gerai, rengiantis kliūna, tenka keisti vairavimo įpročius ir t.t
Paaanos, bailė Spurga pagavo šikšnosparnį, sėdžiu užsidarius vaikû kambry su Taikliaja letena ir laukiu kol vyras grįš darbo. Pasirodo paniškai bijau šikšnosparnių. Taiklioji letena nepatenkinta, kad neteko vakarienės ![]()
Leeeeisk pas vakarieneeee [url=http://www.part.lt/perziura/57607351f48fd1461c0b63c679f3287d63.jpg]
[/URL]
Daug sveikatos Rainiu, Šponkiau, tau daug balionų
Spurga - užsislaptinęs grobuonis
Gielux - ar išgelbėjo grįžęs vyras nuo šikšnosparnio?
Vakar mamkai padėjau - siūlus painiojau

Po to išpainiojau

Vargau kol visus siūlus į kamuolį susukau

Uf, net galva susisuko nuo tiek darbų