Aist, su praėjusia uogienės diena.Rožės ir tu labai labai gražios.Ainu - dėžutinė
Jei negali susikabinti rankomis, tam puikiausia tinka uodegos.Tik banto betrūksta. 
Prisiduodu su naujienomis. Turiu vieną blogą, vieną neutralią ir vieną gerą.
Gera. Juodoji išvažiavo į namus, į Radviliškį.
Tiesiog. Buvau pas gydytoją, nes naktį suėmė toks skausmas, kad iki ryto nebeužmigau, net ir išgėrus vaistų. Tai gavau vaistų nuo sąnario uždegimo ir pirmąjį skiepą nuo pasiutligės.
Bloga. rainiui panašu teks šalinti vieną nykstančią akį.
Labai džiugu dėl juodosios.
Kartai ir nelinksmos diskusijos neša ilgalaikę naudą ir kitą, naują požiūrį - ačiū Erendira - tavo žodžiai įkrito į mano širdį.
Rainiui
ir palaikymas tau, Šponkiuk. Yra taip kaip yra, bus taip, kaip turi būti.
Aist, su gimtadieniu. Tavo pozityvas užkrečiantis. ![]()
Linkėjimai visiems katinėliams. ![]()
Su Keksu pasirodysim vėliau. Dabar Keksas augina eilinį kartą naują kailiuką. Nebeišmanau kuo jį maitinti - alergija vištienai tikrai, gal ir dar kažkam...
Labas rytas ![]()
Šponkuti, smagu dėl juočkės (tokio gražaus žvlgsnio
). Ir užjaučiu dėl uždegimo ir pasiutligės skiepo
Gaila Rainulio, bet jei problema sprendžiama, telieka ją spręsti...
Milereta ;) mano Runcia žiauriai alergiškas (buvo išsilaižęs nugarą ir pilvą iki žaizdų), tai maitinasi dabar prabangiausiai - Hills Z/D, užtai beveik 3 metai (3 x tuktuk) be kailio ir šlapimo takų problemų. Man klinikoje sakė, kad reikia nemažai liko, kol paaiškėja, kad tikrai išmetei iš maisto alergeną... mėginčiau begrūdžius maistus pradžiai.
Aist židinukas
Aš tai įtariu, užsiminus, kad slegia tamsa, gaučiau dovanų kokį išmanų galingą LED prožektorių ![]()
Lisitėjos susikibėliai ![]()
Beje, šiandien prieš pusryčius glosčiau Matildą DVIEM rankom ir ji nesusinervino ![]()
Laba,
Erendira, dėl mugės...pamiršau...pamenu tikrai Geliux guoliukai, tavo nerti (megzti) - neliko nei vieno gal kiškiai
....mėtų arbata maišeluse (pamiršau sudžiovinti) Colombos keksiukai, Milaretos molinukai(atsiprašau jei nepamenu tiksliai niko), bet surinkom virš 300 Eur... beje buvau alia su akcija pripirkus kalėdinių puodelių, lipdukų.... kaip suprantau dar ne visi turėjo smulkmenų Klalėdom išėjo,
Sveikos.
Ačiū už sveikinimus, merginos.
Šiaip jau tas gimtadienis prieš gerą savaitę buvo, bet mes tuomet Egipte "slėpėmis" ir gimtadienio dainelė man buvo vietinių atlikta triukšmingai arabiškai, pritariant būgneliams.
Lisitėjos katinų uodegos prašmatnios.
Aš irgi vakar nusistebėjau Šponkiuko skiepu. Labai dėl juodos pasidovanojimo džiugu.
Erendira, smagu, kai vyras šalia išmanus. Galima techninius reikalus palikti jo globai ir rūpintis gyvais reikalais.
Spurgos baimių sąrašas. Reik bijoti:
Belos baimių sąrašas: