Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labai linksmai pilvukas liūliuoja. :P Geriau pasakyk kaip kukulio sveikata?

Aš tai Moliui parodžiau,Molis manęs nesuprato :blink:

Atsakyti

Laba rytą  :4u: 

pirmadienis - ne priežastis nedūkti. Mažasis baubas persekioja dėdę Grikį be išeiginių

20181203-055731.jpg

20181203-055711.jpg

20181203-055224.jpg

20181203-054931.jpg

20181203-054922.jpg

20181203-054912.jpg

20181203-054906.jpg

Atsakyti

Pagaliau ramybė

20181203-055145.jpg

Atsakyti

Ainu žiemos (ne)džiaugsmai  :)  na taip, sniegas ne cukrus  :) 

Kukulis su toršeru  :D  

Lisitėjos su Zundyte namų puošyba  :4u:  jau jaučiasi šventiška nuotaika kai namai papuošti  :)​ 

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto :4u: Negaliu tverti juokais iš Grikelio baubo,labai baisus baubas, baigia nustekenti baltapilvį katinėlį.

Setas saugo mano kojines,kad gink dieve be jo žinios niekur neišeičiau. d891812cdf7b.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 gruodžio 2018 - 08:11

Labai linksmai pilvukas liūliuoja. :P Geriau pasakyk kaip kukulio sveikata?

Lempinis katinukas dabar yra labai meilus katinukas. Kadangi negali dūkti su Kugiu, nes negali įkąsti, tai ateina vis pagulėti ant pilvo, ant rankų, ant kojų. pagal viską šiandien turėčiau išlaisvinti, bet kadangi, dar vis siūlai nenutirpo ir nenukrenta mazgeliai, tai paliksiu, nes bijau pasikasys pats ar Kugis su galinėm per muštynes išplėš.

Grikis su drauge vis dar kelia pavydą, kaip gražiai gali sutarti katinai.

Atsakyti

[URL=http://www.part.lt/perziura/d734828c21ac8403aea299b134cabfc177.jpg]d734828c21ac8403aea299b134cabfc177.jpg[/URL]

Mama, kokį balzamą naudoji, kad tavo kailiukas toks minkštas ir spindintis :D

Kaip gražu žiūrėt į Grikelį su Jumą, jau  tokie draugeliai. 

Spurga šiandien iš balkono parbėgo su siaubu, prie letenukių kažkas limpa, ant galvytės drimba, siaubelis - pasaulio pabaiga :D

Atsakyti

sveikas,

pirmiausia kas pakėlė nuotaiką...Grinčas, net balsu susikuikiau, nors  šudina puse viskas pas nmane. Šeštadienį buvom Šiauliuose(mamą išsiunčiau su 'darbiniu" vairuotoju dar penktadienio rytą) mamos seseriai smegenų vėžys, sytaigiai, per 2 sav, iš sąligynai sveiko žmogaus....nešneka, nevaikšto, praktiškai nejuda, nevalgo, neaišku ką (ar ) jaučia)....daktarai laiko neduoda.... mama liko Šiauliuose.... artimiausiu metu laidotuvės...kada? nieks nežino:( Kaip jaučiuos manau aišku, dar labai pergyvenu dėl mamos...su jos širdim ir spaudimu......O dabar pagalvojau sekmadienį mugė..žmonės stengėsi, kažką pririnko.... kažką turiu...pinigėliai praverstų...bet šiandien nežinau kas bus seklmadienį ar galęėsiu..... PRAŠYMAS KLAUSIMAS o jeigu...ar kas iš  vilniečių galėtų už dryžuotus mugei sudalyvauti nuo 11 val. smilkmenas parašysiu, Colomba jei leis sveikata (tikiu, kad taip ir bus)  bus ji viską žino, bet vienai.... Gal nereiks, bet nesinori paskutinę dieną kažką galvot (tiksliau tada tikrai nebegalvosiu)

Atsakyti

Diinka, laikykite visi. Daug daug tau palaikymo! Nežinau dėl mugės kol kas, jei neišvažiuosiu, tada galėsiu pabūti. Artimiausiom dienom turėčiau žinot ar būsiu Vilniuje. Jei nebūsiu, tai irgi prašysiu ko nors kas už mane nuvežtų

[URL=http://www.part.lt/perziura/a8abe6a503ad1a32860e0b8b8210d9cc397.jpg]a8abe6a503ad1a32860e0b8b8210d9cc397.jpg[/URL]

Dar nėr to, kas darbe, pacukai, peliukai, pagalvėlės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 03 gruodžio 2018 - 12:42

Diinka  :4u:  :4u:  :4u: 

Gielux kokia darbštuolė :super:

Aš per tuos trrrraktorius turi 1,5 nerto kačioko  :unsure: 

Aš dar nežinau, ar galėsiu (nors norėčiau) pabūt per mugę, nelygu, ką traktoriai  :B 

Labai labai geras rainio pilvukas  :wub: 

Mano naujokė juodulė atkutusi pradėjo manęs baidytis... na, kai pasigauni, tai jau meilės ir draugystės per akis, bet reikia gaudyt  :hmm:  Gal dėl vaistų? Beje, salotos lapas, žinokite, padeda puikiai sušerti neskanius vaistus be apsiputojimo. Išbandyta  :D 

a, taip Grikutis su Juma  :wub: 

Atsakyti

Diinka  :4u:  :4u:  :4u: 

Erendira, man Kugio gydymas baigėsi tuo, kad buvęs meilus rankinis katukas nebesiduoda paimamas į rankas, žūt būt bando ištrūkti. Būna, kad ateia pagulėt ant kojų, bet jei pradėsi glostyt du dideliu nepasitenkinimu išeina :D

Atsakyti

Na, žiūrėsim, gi galutinis jaukinimas ne man klius... šian, tikiuosi, paskutinį trupinį tabletės nuo pirmuonių duosiu... 

Atsakyti