Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

O tai prie ko tas salotos lapas?Nes kai reikia antikirmelinius girdyti su katinai pas mane vargo vakarienė.

Atsakyti

O tai prie ko tas salotos lapas?Nes kai reikia antikirmelinius girdyti su katinai pas mane vargo vakarienė.

Jei (kai) tabletė labai karti, tai sunku sukišti, kad neišspjautų ir neapsiputotų, o kai beskonė - lengviau  :rolleyes:  Aš suvynioju tabletę į aisbergo salotos lapo skvytuką (ypač tinka pavytęs - plonesnis) ir tabletė tampa beskonė  :D  O tada jau tik rankų miklumas (išsimiklinau  :)​  )

Atsakyti

kai jau labai pradeda priešintis tablečių reikalams aš naudoju sviestą ar grietinę

Atsakyti

kai jau labai pradeda priešintis tablečių reikalams aš naudoju sviestą ar grietinę

Irgi sprendimas :super: reiks pabandyt (geriau, aišku, nereiktų)

Atsakyti

Katinams tabletes trinu, maišau su vandeniu, traukiu į švirkštą ir sukalu į nasrus.Tai kaip putoja abudu pūkiai :lol:

Atsakyti

Kaip šūdinai jaučiuosi. Katytė Feliksė kur padovanojau, niekaip nenorėjo išlįsti iš po vonios, kol vieną dieną jos nerado. Spėja, kad bus pabėgusi per balkoną. Kaip dabar save griaužiu, kam dovanojau, reikėjo paleisti kieme, bent soti būtų.. O dabar :( Norėjau kaip geriau,  o gavosi :(

Atsakyti

Šponkiuk  :console:  taigi, darei, kaip manei esant geriausiai. O gavosi kaip gavosi.  :unsure: 

Atsakyti

Šponkiuk, negali būti už viską atsakinga. Juk akivaizdu ką rinktis, kai renkiesi tarp namų gyvūnui ir lauko. Tad nesigraužk, kad neteisingai pasirinkai. O už tai kas bus negali būti atsakinga. Ir žinoti kas bus negali

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 04 gruodžio 2018 - 20:38
Mergaitės o kur ta muge vyks? As pati savo Dulkei labai noreciau tokio "lizdo" velto su skyle ax.gif
Visada skaitau, bet retai rasau... Beda musu seimoje, vyro liga sunki netiketa, tai tik dabar po pusmecio nuo zinios smugio atsigaunu, o juk ir dirbt, ir vaikus ziuret, ir saves nepamirst reikia.... O Dulke tai neleidzia saves pamirst –visiska namu cariene patapo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 04 gruodžio 2018 - 21:54

Mažule, sekmadienį Užupio g. 2, nuo 11 val. :4u:​ 

Atsakyti

Šponkiau, tu padarei viską, kas geriausia!  Mazule, oi, laikykites Princesė Spurga ant žirnio :D [url=http://www.part.lt/perziura/7003b43a619dfe49a93ba04d90df74be249.jpg]7003b43a619dfe49a93ba04d90df74be249.jpg[/URL] Savo katem dar nuo praeitų metų esu pažadėjus padaryt namukus, ba labai jau matavosi, tai spėkit ar padariau :D

vėl pažadės ir neištesės, todėl visus pasilieku :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/94cd17fe238fb71f403725354be529ab665.jpg]94cd17fe238fb71f403725354be529ab665.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 04 gruodžio 2018 - 23:17

Labas rytas  :4u: 

Kai kas jau pabudo, o kai kas dar miega

20181205-054602.jpg

Kas miega?

20181205-054525.jpg

Mazule - stiprybės tau ir šeimai, laikykitės  :4u: 

Šponkuti - Erendira teisingai pasakė. Žinau, kad visada kyla mintys, jog reikėjo kažką kitaip daryti. Tavo pasirinkimas buvo teisingas, o visų aplinkybių negsli sukontroliuoti  :4u: 

Dėl mugės - nieko negaliu passkyti kadangi turiu seniai suplanuotų reikalų, nebent kas pasikeistų iki savaitgalio.

Neriu į darbus, geros dienos visoms  :4u: 

Ai, Spurgitą dar norėjau pagirti  :D  nu tikra princesė ant žirnio  :D  šitiek guolių pasiklojus miega  :D​ 

Atsakyti