Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiuk,Mažule jums po apkabinimą ir po :4u:

Užsikasiau taipogi visokiais rūpesčiais,visiškai užsilaksčiau :unsure:

Spurga tikrai princesė be žirnio.

Kruopa,kad susirūpenusi, Grikis kaip visada kūniuku kuo daugiau vietos bando užimti.

Užtai mano mažoji nepamiršta, kas namuose bosas.Susirado naują atrakciją, šunis nuo vandens dubenio stumdo :blink: fc021102925f.jpg

Atsakyti

Žvejys

https://youtu.be/GW58om--03Y

Atsakyti

Labuka,

prisiduodu ir vėl neriu darban  :huh2:​ 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Lisitėjos namų vandens davinio reguliuotoja  :D turi būti namuose kontrolė  :D 

Ką ten teta Kruopa valgo?

20181205-202619.jpg

Ir aš noriu

20181205-202623.jpg

Atsakyti

Sveikos. 

Kugio žvejyba.  :bigsmile: labai gaiviai žalias Šponkiaus akvariumas. Kai norisi pavasario / vasaros - tobula akis paganyti. 

Zunda - bliūdo inspektorė.  :lol: bet tai kokia valdinga moteriškė patapo.  :D 

Magnunos alpinistė Juma kokia paaugusi.  :D  :wub: 

Ainu irgi stalviršio reviziją kokį kartą į porą mėnesių atlieka. Bet ne maisto ji ten ieško, o mano dėmesio .  :hmm:  :)  

aš padėsiu tau indus iš indaplovės iškrauti, bet po to  eisim su meškere pažaisti, ok?

04-DFA11-A-55-D1-452-C-BB91-E16-FA9-E44-

Atsakyti

Kaip miegojai šiandien?

20181206-055336.jpg

Ar jai pabudai?

20181206-055230.jpg

Ai, ai, kokia Ainu šauni padėjėja  :)​ 

Atsakyti

44839f5abe30.jpgNa ir kas,kad pudros teptukas nusišėrė, vis tiek neskolinsiu odigos, net neprašyk

.Seniai matyta gražioji Ainu :wub:

Jumos didumėlis, tuoj Kruopą pasivys :oh:

Atsakyti

Na taip, Juma rimtai nusiteikusi Kruopą į ilgumą praaugti  :D​ 

Atsakyti

Magnuna, o Juma, vis dar laipioja ir nebando užšokti?

Pas mane Kugis po vaistų nutraukomo, pagaliau pradėjo keisti kailį ir jo pūkai pradėjo slinkti. O šiandien buvo stebuklas. atėjo į vonią, atsigulė ant kilimėlio, leidosi paglostomas ir pradėjo MURKTI! Net vyrą kviečiau, kad ateitų pažiūrėtų ir paklausytų :D

Vakar nuėmiau Rainiui gaubtą. po valandos prie akies jau buvo raudoną, nuo siūlų pešiojimo. Bet palikom be gaubto, nes sakė, kad galim nuimti pirmadienį, o nuėmėm ketvirtadienį. 

Atsakyti

Apie šokinėjimus, Spurga šiandien norėjo nuo spintelės užšokt ant radiatoriaus, ten tikrai nedidelis atstumas ir šleptelėjo žemėn :D žvengiau balsu, ba po Belos skraidymų tas Spurgitos nerangumas pralinksmina :D

Merginos, vilnietės, help, nežinau kaip visą gėrį nugabent iki mugės sekmadienį, vyras dirba nuo 11 val. viskas būtų paprasta, jei viskas  neužimtų tiek vietos :(

Atsakyti

Vakar nuėmiau Rainiui gaubtą. po valandos prie akies jau buvo raudoną, nuo siūlų pešiojimo. Bet palikom be gaubto, nes sakė, kad galim nuimti pirmadienį, o nuėmėm ketvirtadienį. 

O siūlų vetkėje neišėmė?Nors minėjai,kad siuvo tirpstančiais. Kažkas ne taip jei rausta

.Kai Setuko akį šalino, po savaitės važiavom siūlų imti

.Valio Kugiui murkalietui :victory2: Kantrybė ir švelnumas viską nugali.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 gruodžio 2018 - 13:12

O siūlų vetkėje neišėmė?Nors minėjai,kad siuvo tirpstančiais. Kažkas ne taip jei rausta

.Kai Setuko akį šalino, po savaitės važiavom siūlų imti

.Valio Kugiui murkalietui :victory2: Kantrybė ir švelnumas viską nugali.

Pas ji tirpstantys, bet su mazgeliais išorėje, jie sakė po kurio laiko patys pradės byrėti lauk, bet kol kas dar nebyra. Bet jei gerai prisimenu sakė apie 12 dieną pradėti turi, tai dar kaip ir nėra strioko. Tik tiek, kad jis užkabina besiprausdamas ir bijau, kad neišplėštų kokio ypač su Kugiu besiduodamas, bet negaliu aš jo su lempa laikyti labai ilgai, jau ir taip su vatos tamponėliais prausiau :D

Atsakyti