Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labuka,

vis knieti pasakyti apie filmą Bohemijos rapsodija.... buvom su kolege ir filmo pradžioje vieningai nusprendėme, jog Fredis buvo geras žmogus, nes.... mylėjo kates  :D  :D  :D  filmas patiko, bet neverkiau, nors man labai būdinga verkt... matyt, neverkiamoji diena buvo  :B​ 

Atsakyti

Buvau Bohemiškoje rapsodijoje.Tikėjausi kažko geriau, kažkoks lėkštas filmas.Gal per daug tikėjausi? Didi asmenybė, nepakartojamas atlikėjas, nėra daugiau tokių ir dar greitai nenusimato.Pati mylimiausia grupė,dažnai klausausi mašinoje.

Na, taip, po kambarį kiekvienai katei.Imkite pavyzdį, kaip reikia rūpintis gyvuliukais :lol:

Atsakyti

Aš kai kažko tokio iš rapsodijos nesitikėjau, man patiko  :rolleyes: Ir kates, žinoma, užskaičiau :super:

Gielux, regis, traktoriai mano žad atsitraukti kamputin, galim suvažinėti sekmadienį  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sėdžiu darbe, turiu krūvelę pacukėlių, kuriem reik prisiūt akis, ryt nebegaliu, nes turiu darbų. Šiandien pradėjo skaudent nugara, pasėdėjau darbe jau skaudena stiprokai. Turėjau tikrai kažkur atsinešus juodų siūlų, išknisų viską - nerandu. Kadangi nugara skaudena, viskas siutina. Randu raudonus...mmmmmm..gal pacukėliai gali būti laboratoriniai :D :D

Erendira, jei tik tau patogu(figuški tau patogu, gi iš kito galo) bet jei tik galėtum, naudočiausi tavim :D dar valandžiukę atgal galvojau, kad aš stiprus arklys ir galiu visuomeniniu, dabar biški staigiau pasisukau, apsiverkiau muset iš laimės ir persigalvojau :D

Atsakyti

Aš ryt į Bohemišką rapsodiją einu  :) 

Sekmadienį gslėsiu tik užbėgti mugėn - turiu guolį Diinkos globotinisms - Kruopa atidavė. Guolis didelis ir šiltas, tikiuosi Diinkai tiks į katinų namelį  :4u: 

Gielux - šį kart su transportu negaliu pamačyti, nesusisuksiu sekmadienį su visais planais-darbais-reikalais

Atsakyti

Gielux, sveik, tausok nugarą.  :4u: 

Atsakyti

Kai nori tos vietos.

20181207-220408.jpg

20181207-220426.jpg

Atsakyti

aa33c7a002f3.jpgb44bc440048c.jpg

Taip slėpiausi, galvojau neras, kur tau mamka neras, rado :ax:

Kugio svorio kategorija ne ta, tai užspaudė Rainys  :wub:

Gero visiems šeštadienio, ilsėkitės, o kažkas( aš) lekia į darbelį.

Slidu lauke, naktį buvo lijundra,atsargiai,neapvirskit.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 08 gruodžio 2018 - 07:05

Labas rytas  :4u: 

Net ir spintoje Grikiui nėr ramybės

20181208-092039.jpg

Nuosavą lentyną dabar reikia dalintis raina nenuorama. 

20181208-092053.jpg

Lisitėja - klausei ar Juma nebando šokti ant stalviršio. Ne, vis dar nebando, nors jau gerokai ūgtelėjo  :)  mato kaip Kruopa užšoka, bet pati tik lipa stalčiais kaip kopėčiom  :)  aš irgi nebandau jai parodyti jog galima būtų užšokti. Žiūrėsim kada susipras  :)  visur kitur uūšoka ir užsikabaroja  :)​ 

Atsakyti

20181208-093405.jpg

Atsakyti

Magnun, ten aš klausiau :)

O čia džiunglių katins

20181208-093837.jpg

Atsakyti

:P 

20181208-140222-01.jpg

Atsakyti