Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Na va.. grįžtu namo.. Į gimtus namus.. FB mane išvijo .. :( Užblokavo.. Ar priimsit atgal paklydėlę???

Lapė su Triše stabiliai santykius laiko lygmenyje- "ne draugės, bet ir ne priešės".  Riukė atsigavo ir gyvena gerai .Silva.. oi ten bus su ja problemėlių.. pradėjo skausmingai šlapintis su krauju. Daug kraujo. Kažkiek stabilizavom padėtį, bet veterinarė  įtria vis gi ne šlapimo pūslės, o inkstų problemas. Na, kaip bus parodys ateitis. tai tiek žinių. Einu skaityti, ką jūs paporinot

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 09 gruodžio 2018 - 08:56

Na va.. grįžtu namo.. Į gimtus namus.. FB mane išvijo .. :( Užblokavo.. Ar priimsit atgal paklydėlę???

O ką pridirbai,kad užblokavo?Nejaugi virtualiai kam snukin davei?

Manau,kad primsim,ką jau su tavimi daryti.Tik nebėk daugiau,būk su mumis.Nuobaudai prašyčiau parodyti kaip katytės gyvena.

Atsakyti

O ką pridirbai,kad užblokavo?Nejaugi virtualiai kam snukin davei?

Manau,kad primsim,ką jau su tavimi daryti.Tik nebėk daugiau,būk su mumis.Nuobaudai prašyčiau parodyti kaip katytės gyvena.

tas ir yra, kad nežinau, ką prisidirbau.. :(  Snukin niekam nesiūliau..  matyt įkišau savo trigrašį, kur nepatiko. O mani FB vardas- visiškai nepanašus į tikrą-tai va ir buvo pretekstas paskūsti. Tik nebežinau, kaip iš to išsivynioti. Nerandu, kaip tą vardą pasikeisti. Ai bet gal kaip nors. Ekstra atvejui naują paskyrą susikūriau- tik ja nesinaudoju.  Užmiršau kaip čia nuotraukas įkelti..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 09 gruodžio 2018 - 09:11

35779bcb3277.jpgAš nuotraukas keliu per radikal.ru.

Niekur nebebėgiok, būk su mumis.Va, tau Moliukas labą rytą siunčia :oro_buckis:

Atsakyti

Biški paerzinsiu, jei laikysies taisyklių, tai priimsim  :P  :P  :P​ 

Atsakyti

Biški paerzinsiu, jei laikysies taisyklių, tai priimsim  :P  :P  :P​ 

prašom priminti taisykles.. pamiršau :(

Atsakyti

Taisyklės paprastos,šnekam,plepam, rodom savo gyvius, šiltai bendraujam,kaip iki šiol bendravom.

Man FB neprigijo,turiu, šiek tiek naudojuosi, bet kažkaip ne tas.

Atsakyti

Taisyklės paprastos,šnekam,plepam, rodom savo gyvius, šiltai bendraujam,kaip iki šiol bendravom.

Man FB neprigijo,turiu, šiek tiek naudojuosi, bet kažkaip ne tas.

Pajuokavau dėl taisyklių.. ;) Atsimenu gi viską ir paskaitau, kaip gyvos.. Ir su naujokais susipažinusi... Ir seniokų nuotykius seku.. Rimtai- tik, kai viskas namuose stabilu- tarsi ir nėra ką rašyti

Atsakyti

bandau:

[819d76934eae.jpg

Atsakyti

Eglutė su uodega:

vartotojo įkelta nuotrauka

Ko čia mamka prikabinėjo?...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikos

Smagu buvo su Diiinka, Erendira, Colomba ir Milireta pasimatyt.

Vilkra, aš pagalvius visus Diiinkai mugėn nutempiau. 

Šponkiau, tavo foto ne-re-alios!! Džiunglis kiets :D Rainys neatsiliek, apie žvejyba iš vis patyliu :D razbainykas :D

Moliukas kad prie kaldriukės prisiderinęs :D

Jumytė nusprendus, kad nėr ko dėdei ilgai gulėt, bo formą praras :D

Atsakyti

Oi, odigotos eglės nepagyriau :)

Atsakyti