Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos, merginos, Naujuose metuose! 

Giminaitė kažkur skaitė, kad šie metai bus itin sėkmingi mylintiems gyvūnus, ypač kates, žmonėms. Tai to jums visoms ir linkiu!  :4u:

Vakar parskridome iš savaitinės kelionės po Kataloniją ( vieną dieną užsukome ir į Andorą). Visas dienas švietė saulė ir buvo žydras dangus. Stengiausi įsikrauti tos šviesos, kiek įmanoma ilgesniam laikui. 

596-A3-B4-C-4-A18-4-C7-C-81-EE-41-FA09-B

02223759-B24-C-4-A1-F-ACA9-8343-A5-D1-D5

9-E539-EE5-C69-B-4-D1-E-8-F8-B-D7-FD1-D9

8493-E88-F-B28-A-4-C6-E-87-FB-8-AE8-BEE5

1-B5665-AC-66-F0-4-DF5-AB67-ED24-BB282-B

46-F5-C5-E6-8-A6-E-4-A6-C-A66-E-FF54-A0-

598-B719-F-E8-BB-4-F7-F-B550-042-DDA297-

Šiandien parsivežėme gyvūnus iš tetulių. Šios sakė, kad Ainu jų mažąją naują katytę primokė zbitkų ( arba atvirkščiai). Abi išvertė kažkokį tetų vazoną, atkrapščiusios virtuvinių spintelių apvadus sulindo po spintelėmis ir padarė ilgą "dingau". Ir šiaip, sakė mažoji labai išjudino ramiąją Ainu. Bet namie pastebėjau, kad mano katė stipriai užkimusi. Neprakniaukia, tik šnabžda. Kaži, čia ji kokį virusą pasigavo ar peršalo pas tetas.  :hmm: šiaip ėda, akys švarios, nosis nebėga. Truputį man neramu, nes nėra taip jai buvę. O šiais metais aš jos neskiepijusi. Tikiuosi, nepasigavo kokios pavojingos zarazos kaime.  :unsure:  O Čijai viskas neblogai, kaime nebuvo daug fejerverkų, tai šiuos metus šuo sutiko gan ramiai ir be streso. Dabar išmaudyta laiminga gili man prie šono.

3-E509-F8-E-75-F6-42-B6-9325-9-BD08-BAFE

Atsakyti

Aist, sveika  sugrįžusi ir dar  mus  saule  apdovanojusi!

O pas I mane  nuo  šeštadienio  popietės - taika  ir  ramybė! Katės  visos  išdribusios  miega  beveik  šalia  viena  kitos,Kolumbas  nė  karto  nė  vienos  moteriškės  neauklėjo,tualeto  reikalai  kol  kas - liuks...Bijau  džiaugtis,bet  Feliway  veikia!

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Aist - sveika sugrįžus  :4u:  Tikiuosi Ainu nieko rimto ir greit atgaus balsą  :4u: 

Savaitgalio poilsis

20190105-154928.jpg

Jumcikas paskutiniu metu vis dažniau guli Grikio poza, tik mergaitiškai  :) 

20190106-183109.jpg

20190106-183132.jpg

Atsakyti

Sveikos pirmadienio rytą :4u: Ačiū Aist už parvežtą saulę, o šilumos kaip žiūriu nedaug buvo.Gražūs vaizdai.Užmečiau akį į Aist bernaitį ir prisiminiau rytietišką patarlę-niekas taip nepuošia moters,kaip šalia einantis sūnus.Atrodote abu tobulai :wub:Zundyte, džiugu,kad viską taisosi  :4u: Kuo Jumą maitini,kad auga kaip ant mielių?Jaučiu ir Kruopą bus praaugusi.Bet jau gulėjimo poza  :lol:

Nei ausyčių nei nosytės, tik pūkuota kepurytė . fa2772b483e3.jpg

Atsakyti

Lisitėja - tai Juma į ilgį Kruopą jau praaugo  :)  iškart matėsi, kad praaugs, nes Kruopa kompaktiška trumpakojė, o Juma ilgakojė panelė  :)  ir ksip neaugs, kad valgo kaip drakonas, galėtų tai visų konservų porcijas sušlamštų. Tėvukai vonion uždarydavo, kad visa likusi kompanija konservais galėtų pasimėgauti, o tai visi kiti likdavo nevalgę ir tik rainas drakoniukas pilvą prikimšdavo. Grįžus po savaitės atostogų radau paaugusią  :)​  

Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Niu, nenušąlot nosyčių? Bus dar šalčiau. Nenoriu. Šventės baigėsi, gali ir pavasaris ateiti hihihi.gif

Juma kokia juokinga, negaliu bigsmile.gif
Geras mokytojas, paklusni mokinė, rezultatas akivaizdus.

Aist, puikios nuotraukos, nuostabūs vaizdai wub.gif Susibalamūtijau, čia vyresnėlis ar jaunesnėlis su tavim?
Gera patarlė, Lisitėja mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos Naujais metais,

pirmiausia didelis dėkui Zundytei, Lisitėjai ir Erendirai :4u:  :4u: 

Aš pagaliau atsigavus po švenčių ir laidotuvių.....viskas po truputį stoja į vėžias 

Aist, Ainu greičiausia peršalimas, jei negerės pas vetus-ž gaus priešuždegiminių,,,bet jei valgo tai manau ir be vaistų turėtų praeiti. skiepai ne prie ko nes skiepija nuo rinotracheito (alia gripo) - tai sloga ir pūliuojančios akys, tempa, kalicivirozės viruso- tai žaizdelės burnoj (nevalgymas, temperatūra) ir maro(pats svarbiausias skiepas) 

Goeliux (tikiuosi nemaišau) minėjo Šarką...tai ji jau kokie 4-5 mėn. laikinoj globoj, globėjas nei kart neskambino prieš gerą mėn. pakalbinau moterį , tą pas kurią Šarka iš Šponkučio nuvyko ir visiškai nesutarė su esamom katėm, ji paėmė iš manęs Meilę o aš pasiėmiau Šarką( siaubas, kambario durys nelaiko, o tada pjautynės...) tai ta moteris surado pažįstamą vienišą vyruką....kaip suprantu Šarka ten ir liks.....

Atsakyti

Sveikos

Aist, labai labai gražios foto!

Jumytė fantastiškai guli :D

Smagu dėl Šarkos

O aš pridirbau :D keičiau maistą, nes nebevalgė, nupirkau Meowing Heads, pradėjo viduriuot, nu ką, po darbo užbėgu į beužsidarančią parduotuvę, stveriu RC, jis visada sutvarkydavo tiek vemaliojimus, tiek viduriavimus. Parnešu namo, o ten Exigent, o ne Fit, kurį kažkada pirkau .Šitas, pasirodo, išrankiom katėm, bliūdai ištuštėjo per porą minučių. Zosės grasina nugraužt koją, jei dar neįdėsiu :D 

Atsakyti

Sveikos. 

Juma leškutes ištempusi matyt bando gabaritais iki Grikio augti.  :D 

Diinkut, labai ačiū už pakonsultavimą. :4u:  Truputį ramiau. Nes jei katei kas nutiktų vien dėl to, kad aš jos šį rudenį neskiepijau, užsigraužčiau nagus iki alkūnių. 

Bet tai kaip ta mano meška su toookiais kailiniais sugebėjo peršalti.  :huh2: aišku, ten kaime vėsiau, grindys gal plytelių šaltos, skersvėjų galėjo būt, bet gi ne lauke gyveno. Ot lepūnėlė. Ryte murkiant springo ir kosčiojo, o balsas tai kaip seno pridususio rūkalio - džiovininko. Bet konservus su šiltu vandeniu užpiltus ( tuno skonio arbata  :rolleyes:) vakare suėdė normaliai. Dabar po kaldra pakišau, tai murkia prisiglaudusi ir nebespringčioja. Vyras juokiasi, kad prileis karštą vonią, katei letenėles pamerksim, gerklę painhaliuosim , tada ausime vilnonėmis kojinėmis, šaliką ant kaklo ir 50 gramų ko nors stipresnio. Turėtų pasveikti.  :) 

Nuotraukoje ten mažiukas. Ignas ne iš tų, kur lengvai fotografuotųsi. O Barselonoje dienomis įšildavo iki 17, naktimis atvėsdavo iki 7. Kalnuose vėsiau buvo. Bet be minuso. 

Atsakyti

Laba rytą  :4u: 

Tuno skonio arbata prajuokino  :D  :D  :D  manau tikrai turėtų padėti sugrąžinti Ainu balsą  :D 

Žaliaakė stebėtoja

20190108-063628.jpg

Mažas zbitkas, įvarytas į kampą

20190108-062811.jpg

Atsakyti

Ką jau mažoji tokio padarė,kad taip kampe tupi?Tokios nekaltos  akelės.Ne, negalėjo ji nieko padaryti.

Seniai matyta Kruopytė :wub:

Ainu pilnai galėjo pašalti, juk tai naminė katė, gyvenanti komfortiškomis sąlygomis.Taip ir įsivaizduoju Ainu letenas mirkančią :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 08 sausio 2019 - 07:59

Mažas zbitkas tampė Grikį už uodegos kol anas vandenį iš krano dušo kabinoje gėrė o paskui bandė vėl surengti tuletinio popieriaus išvyniojimo instaliaciją. Zbitkui buvo paaiškinta, kad instaliacijų namie jau užtenka ir Grikis greičiau neatsigers jeigu jį už uodegos tampys. Mažas zbitkas pasižadėjo gražiai elgtis... :unsure:​ 

Atsakyti