Sveikos, merginos, Naujuose metuose!
Giminaitė kažkur skaitė, kad šie metai bus itin sėkmingi mylintiems gyvūnus, ypač kates, žmonėms. Tai to jums visoms ir linkiu! ![]()
Vakar parskridome iš savaitinės kelionės po Kataloniją ( vieną dieną užsukome ir į Andorą). Visas dienas švietė saulė ir buvo žydras dangus. Stengiausi įsikrauti tos šviesos, kiek įmanoma ilgesniam laikui.

Šiandien parsivežėme gyvūnus iš tetulių. Šios sakė, kad Ainu jų mažąją naują katytę primokė zbitkų ( arba atvirkščiai). Abi išvertė kažkokį tetų vazoną, atkrapščiusios virtuvinių spintelių apvadus sulindo po spintelėmis ir padarė ilgą "dingau". Ir šiaip, sakė mažoji labai išjudino ramiąją Ainu. Bet namie pastebėjau, kad mano katė stipriai užkimusi. Neprakniaukia, tik šnabžda. Kaži, čia ji kokį virusą pasigavo ar peršalo pas tetas.
šiaip ėda, akys švarios, nosis nebėga. Truputį man neramu, nes nėra taip jai buvę. O šiais metais aš jos neskiepijusi. Tikiuosi, nepasigavo kokios pavojingos zarazos kaime.
O Čijai viskas neblogai, kaime nebuvo daug fejerverkų, tai šiuos metus šuo sutiko gan ramiai ir be streso. Dabar išmaudyta laiminga gili man prie šono.