Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Oi,Zundyte, kokie nemalonumai :blink: Ko gi jie nebesutelpa?

O mes su Zunda susitaikėm,taip rytą murkavo ant mano pagalvės gulėdama.Kaip gali pykti ant tokio pūkų kamuoliuko?

Niekam neatiduosiu :wub:

Sėkmės kelionėje į darbus, nes sniego prikrėtė, ir dar krečia, ir galo nesimato. 42b60afe67ad.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 sausio 2019 - 07:18

Labas rytas :4u: 

Daredi - Busiuks ir kompanija gerai gyvena  :)  Olis didžiulis katins išaugęs, Kiara kaip visada didžiaakė gražuolė, Tutė pirmoji prie stalo, Ozzis - kudlotas ir linksmas  :)  kai atskridau pirmom dienom daug sniego buvo, neišpasakytai gražu, paskui atšilo. Žyvies privalgiau, pirtyje pasikaitinau, pasiilsėjom, patinginiavom, galvas pravėdinom  :)​ 

Atsakyti

Grikis trečią naktį miega prie manęs prikibęs, visur paskum eina, į dušą kartu braunasi, gerai kad nereikalauja kad ir aš kartu su juo į tupyklą eičiau  :)  mažas drakoniukas namie siaučia, po švenčių gavo dovanų įvairių dėžučių tai namuose dabar atrakcionų parkas, Kruopa kiekvieną kartą man parėjus namo dvigubai ilgiau džiaugiasi. Žodžiu vis dar maudausi uodegų dėmesio spinduliuose  :)​ 

Atsakyti

Labarytą  :4u: 

Teta Kruopa, ar ten tu?

20190103-202023.jpg

Atsakyti

Kruopos požiūris į jaunimą ryškiai matosi :D

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2019 01 04, 20:01)
<p>Kruopos požiūris į jaunimą ryškiai matosi biggrin.gif
</p>

Kaip pirštu į akį😁 O Juma kokia išaugusi😯
Atsakyti

Kas čia per bezpredelas? Troboj medis?! Viskas! Šventės baigtos! Nupuošt ir išpašlavonint!

[URL=http://www.part.lt/perziura/266630fffd22eafa8e8517fcfa1bf12f991.jpg]266630fffd22eafa8e8517fcfa1bf12f991.jpg[/URL]

Atsakyti

Aptarnaukit mane, vergai

20190105-193856.jpg

Atsakyti

Šponkiau, čia kas? Panaši į Šarka :)

Atsakyti

Šiandien mažoji atsisakė pusryčių,matai ne ta padavė :oh:

O kaip man nurėdyti medį,kai jis stovi lauke ir apsnigtas?Ir negana to lauke šalta?

Atsakyti

8334b379d44e.jpgPusryčiai suvartoti,tvarka namie atstatyta.

Atsakyti

Šponkiau, čia kas? Panaši į Šarka :)

Čia mamos katė Tina, kuri patapusi Pickiuku :) Irgi keista katė, tai mūsų bijo, tai nori žaisti. 

Atsakyti