Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos mielosios  :4u: 

Baigiu išlįsti iš žieminio-šventinio barsuko-lokio stadijos  :D 

Juma išties jau kokia didelė mergiotė :wub: 

Sveikatos balioniukas Ainu  :4u:  Vilnonės kojinės būtinos, taip ir žinokit :hihihi:

Gielux, aš jau panašiai esu prisidirbusi  :unsure:  :D 

Pas mus viskas neblogai, mazgė pagaliau išsikapstė, nukirminau 3 kartą  :blink: , po savaitgalio laukia skiepas. Labai savotiškas vaikas - ir nagla, ir bailiukė

Runcelio laukia vizitas pas odontologą - pastebėjau,kad nebesuėda maisto, bet šiai linksmas, bėgiotojas-riaumotojas, su mazge žaidžia. Sunku buvo sugalvot kas jam yra, kol nenusižiovavo prie nosį ir apžiūrėjus nasrą paaiškėjo, kad reiks ištraukt dantį, bais nekoks... Ai, katinams sverti nupirkau bagažo svarstykles :hihihi:

Na, ir, sakau, gal nuvažiuojam pas Diinką?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Erendira - aš mielai jungčiausi į žiemiškas Diinkos lankynas. Planų savaitgaliams kol kas neturiu tai visi tinka  :rolleyes:  Runseliui ir mažylei - po balionėlį  :4u:  :4u:  Juma išties labai greit auga, bet vis dar neišaugo iš savo įpročių - kas nakt ateina apie kaklą vyniotis  :)  ir vakarais ateina skruostų išbučiuoti  :)​ 

Atsakyti

Labos,

davai važiuojam pas Dinka :)  galima ir pačiūžas įsimesti, savaitgalį varysim prūdelio atsikasti ir išbandyti ledą:)

Aist,  dar dėl skiepų aš saviškius skiepinu kas 3 m, (nors pas mane ir maras būvo) nieks niekuom nesirgo, apart to užkimimo, o Maikutei kartais akys paašaroja. Nes nuo rino ir kalicio skiepo efektyvumas tik 40-50 procentų, ne vienas skiepytas  globotinis persirgo...vienas vertas dėmesio tai skiepas nuo maro dažniausia jo galiojimo laikas 3m, o efektyvumas skaito 100 procentinis....nors jau teko susidurt su išimtim (bet čia su mažiais). Todėl savus skiepiju kas 3m. o Fifos su Bučkiu iš vis nebeskiepiju ...

daug daug sveikatytės Runciukui :4u: 

Atsakyti

Diinkut  :4u: 

šį savaitgalį aš negaliu, nes visas užimtas, bet kitą - laisvai.

Atsakyti

Na, ir, sakau, gal nuvažiuojam pas Diinką?  :rolleyes:​ 

Pirmas protingas pasiūlymas išgirstas šią dieną.Kaimas taipogi bandytų jungtis. :lol:

Man irgi kitas savaitgalis geriau.

Atsakyti

man sausis visas tinka :), ...o vasarį nežinau keturnedelisar 9 ar 16..... ir pilnas gimtadienių....

Atsakyti

Vilnonės kojinės būtinos, taip ir žinokit :hihihi:

50 % plano įvykdyta  :bigsmile: 

560-BDF6-F-7-A01-4-AFA-8-DAE-034-EAFD200

Erendira, sveika išlindusi iš pogrindžio! Pasiilgau.  :4u:  Runciukui kuo geriausios kloties pas kolegas.  :4u: 

Pas Diinką šį savaitgalį tikrai niekaip, o dėl kito, gal ir pavyktų pasiimti išeigines nuo šeimos.  :hmm: 

Maža zbitka į kampą pastatyta - labai juokinga  :wub:  

Atsakyti

Labas rytas,šaltas, vėjuotas ir snieguotas :4u:

Tu, rainoji fotografuokis, o aš jaučiuosi nepasiruošęs, einu pasišukuoti. 8b913fb9c402.jpg

Atsakyti

Sveikos

Runciui sveikatos

Reik pas Diinka, draskyklę pristatyčiau

Atsakyti

Princesė ant žirnio

20181226-162820.jpg

Su draugais

20190105-170943.jpg

Kąššššiu

20190105-170900.jpg

Pajuokavau

20190105-171032.jpg

Atsakyti

Labas rytas

Princesė kokia fainutė  :wub:  :wub:  kur su draugais tai prajuokino  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Juodukės ūšai labai labai :wub: Tai šalta pas mus,net iki -12 nukrito.Jau gana,žiema gali baigtis, atsibodo.4f88d3548761.jpgTecnologijų auka :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 sausio 2019 - 08:34