Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos. 

Kai kurios Aist kelionės nuotraukos žinau kur darytos :) Ainu nuotrauka su kojinėm prajuokino.

Erendiros naujokė su draugais privertė paieškot kur tie draugai nuotraukoje :)

Na o pas mane Kugis po kastracijos bando strikinėti, o Rainys gaubtą užsidirbo.. jam kažkas nepatinka potosakies operacijos, matyt kai viskas sukrito, oda irgi į akiduobę, matyt tempia tą oda ar panašiai, tai jis nusitrynė didelį plotą odos. Tai vėl nelaimingas :(

20190109-212629.jpg

Atsakyti

Rainiukui :4u:

Setui po akies šalinimo operacijos nieko tokio baisaus nebuvo, na retkarčiais pasikasydavo, sudrausdavom ir viskas.Net satelito nenešiojo.Akiduobė tik dabar sukrito,bet nesidrasko.Po to įvykio jau du metai praėjo.Sunku žiūrėti į likimo brolį  :(Šuo visai prisitaikė,gal tik sunkiau į posūkius įsipaišyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 sausio 2019 - 10:02

Tai va Špyga irgi nesikasinėjo, o Rainys :( va ką pridirbo, atsiprašau jei kam sukels negerus jausmus

20190109-175713.jpg

Atsakyti

Vargšiukas Rainiukas  :4u: 

Šponkiau, balta (hmm, dabar jau buvusi balta :rolleyes: ) Ikea žiurkė ir riūūžava Thomas Philips pelė pačios geriausios Miaškos podružkės :hihihi:

Miaška po beveik 2 mėnesių pagaliau tapo normaliu kačiuku, kuris laksto, draikosi, gaudo savo uodegą ir pan. O tai gerokai flegmavota buvo ir laikė mane kaip ant adatų...

Ryt ryte vežu Runciuką dantų procedūroms. Ir vėl kaip ant adatų, žinant, koks jis popa...

Atsakyti

Sveikos

Vargšiukas Rainytis :( Kugiui kiek suprantu viskas gerai su operacija?

Runciukui irgi daug palaikymo balionų

:D

[URL=http://www.part.lt/perziura/ef81e07f1baead4a5c004a66c340a27a493.jpg]ef81e07f1baead4a5c004a66c340a27a493.jpg[/URL]

Atsakyti
Sveikutės jeigu tikrai esat sveikos smile.gif

O mane užpuolė bacilos nelaimingos aggressive.gif Nosis bėga, gerklę skauda, akis ir raumenis skauda.
Kaži, jei nėr tempos turiu teisę ryt darban neit? hmm.gif

Vaje, Šponkiuk, nes silpna pasidarė nuotrauką pamačius blink.gif Laikykitės ten visi 4u.gif

Pakikenau iš Erendiros globotinės su draugais, nes irgi labai žiūrėjau, kur gi tie draugai ir iš Ainu su punčiakom biggrin.gif
Papildyta:
Kai norisi pasislėpti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

O Runciukui ką darys? Trauks ar valys apnašas?

Daredi, manau tikrai turi teisę, praneši, kad sergi ir viskas. Aš neičiau darban, vistiek nedarbinga.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 10 sausio 2019 - 13:07

O Runciukui ką darys? Trauks ar valys apnašas?

Turėtų traukti, labai nekoks tas dantis. Na, žiūrėsim...

Šiandien pietavau su Extriuku ir spėkit ką, sutikau Merfę  su draugaite :super: Va, koks mažas tas Vilnius  :rolleyes:  Žodž, smagu  :D 

Atsakyti
Kaip ten Merfė laikosi? Kaži ko pas mus neužsuka?

Šiandien dar pasikankinsiu, o ryt liksiu namie.
Atsakyti

Daredi, na, merginos atrodė gerai, tik sakė, kad turėjo šiokių tokių gyvenimo bėdų (na, kaip visiems nutinka) tai va  :rolleyes: 

O tu sveik  :4u:​ 

Atsakyti

Daredi, va tau :4u: Laikykis.

Pasiilgau Merfes, kai apsimaunu geltonas taputes tai vis ją geruoju miniu.

Ogi Mėtutė,kad pasislėpusi :lol:

Runciukui sėkmės klinikoje :4u:

Bela su Spurga vis trumpina atstumą  :P 

Atsakyti

Sveikos. 

Daredi, laikykis, nepasiduok, tu gali.  :4u: 

Runciui linkiu ramaus gijimo. 

Erendiros globotinė juodukė baltom lapcėm - manekenė.  :wub:  Bet tai koks didelis baltas pacukas. Ainu nesuprastų, kaip su tokiu žaist.  :D 

Belą mačiau, o Spurgą tik grįžusi pastebėjau antrame plane.  :D 

Molis su Zunda labai gražiai sutaria.  :)  Zundos snukelio raštas suteikia jai tokios kiek "pasikėlusios" damutės išraišką.  :D 

Mėta - džiunglių liūts.  :D 

Šią naktį pas mane apsilankė pikti nykštukai ir nesusilaikė - apspardė mane kaip reikiant. Ryte lipant iš lovos pirma mintis :"Jomajo, kaip VISKĄ skauda, kiba padla gripas užklupo?" O tada prisiminiau, kad vakar po 8 mėnesių pertraukos (trenerė vaikutį gimdė/auginosi) nuėjau pas savo kineziterapeutę. Atrodė, kad nieko rimto kaip ir nedarėme, tik šiltai šnektelėjome valandžiukę, o bet tačiau...šiandien supratau, kad turiu daug nelaimingų raumenų.  :hmm:  :D 

Ainu vis dar užkimusi. Šiaip ėda, žaidžia. Tik nekalba.  :unsure: 

Atsakyti