Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

f1909b8c2a32.jpgLabas rytas :4u: Regis smulkmena, tas Valentinas, komercinė,neapsiplunksnavusio  jaunimo šventė.Bet gi kaip malonu, kai pusę septynių ryto kurieris  baladojasi palei duris.

Ekspertė, žinoma patikrino puokštės kokybę, ir maloningai leido pastatyti ant stalo.

Pasveikinkite visus savo mylimus, nesvarbu keturkojus ar dvikojus :wub:Graži pavasarinė šventė :wub:

Vajezau.Gielux, negaliu žiūrėti,kaip Bela taip arti paršelio.Maniškiai nežiopsotų,kaip mat galvą nusuktų.

Atsakyti

Merginos, ar esat kuri atėjusios į darbą skirtingais batais? Tai va, aš atėjau. :unsure:​ 

Atsakyti

Erenfira - o nuotraukikę?  :D  man dar neteko, bet tavo šitas nuotykis labai pralinksmino  :D  :D 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2019 02 14, 14:58)
<p>Merginos, ar esat kuri atėjusios į darbą skirtingais batais? Tai va, aš atėjau. unsure.gif​ </p>

Balsu nusijuokiau biggrin.gif Nagi pasirodyk,nes tokio nuotykio patirt neteko biggrin.gif
Tik žiemos metu vaiką įkišus į kombį be batų darželin nešiau,o tas skundžiasi ššššalta kojytėm,sakau taigi nešu,kad greičiau būtų nespėsi sušalti,o ,kad be batų nei galvoj :-)
Atsakyti

Va  :B 

20190214-145506.jpg

Atsakyti

Kiap čia tau taip pavyko   :hmm: 

Labas  :4u:​ 

Atsakyti

Erendira,be žodžių  :D O aš galvojau,kad aš labiausia išsibarščiusi.

Nieko baisaus,juk ne su autiku į darbą atvykai :P

Atsakyti

Nežinau. Pamačiau tik apie 13 val, kai ėjau pietų ieškoti. Šiaip stipriai dirbu, bet kažkaip čia jau per daug  :hmm: 

Laimė labai nesusinervinau  :D 

Atsakyti
Erendira thumbup.gif
Įneši naujų vėjų,juk kojinės skirtingos kaip ir madoj, čia batai -baika mirksiukas.gif
P.S su tokios spalvos pėdkelnėmis ir aš sėdžiu :-)

Atsakyti

Erendira, nauja mada 😁 sako, jei išvirkščiai kažką užsidedi - gersi, o čia hmmmmm 

Atsakyti

Lisitėja, aiktu, net taviškiai jo neliestų, jis storesnis nei Bela 😁 man rodos, katės jį laiko saveku, tik biški su nukrypimais.

Atsakyti

Sveikos. 

Erendiros batai  :lol: pasiblaškiusi tokia, bet labai stilinga.  :victory2: 

Bela kiauliuko name tik įrodo, kad katės kartais gali būti tikros kiaulės. :D 

Lisitėjos rytinė puokštė turėjo maloniai nustebinti. :) 

Mes rytoj skrendame į Lvovą. Gulbių ežerą žiūrėsime. Čiją pasiėmė uošviai. Ainu priežiūra atsakingai pavesta Šponkučiui ( milžiniškas Ačiūūū!!!) 

Rodau katei, kada grįšime namo.

B22-BEBBB-D510-4270-9-E37-7-DE47800870-A

A pablūdai??!!! Viena tiek nebūsiu! 

156-B6860-FBEA-4189-952-A-0-CC88300145-F

Ateis, sakai, auklė? Aaaa, na tada palauksiu. 

52-C49341-0-BF6-49-D7-9-FD6-120447-C9133

Atsakyti