Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

a3a6cf37f652.jpgTai pusryčių nebus?Ar kaip?

Labas rytas visiems :4u:Šiandien bus šviesu ir saulėta, bent jau pas mus.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Kažikaip man pradeda atrodyti, kad mūsų katinai turi kolektyvinę pasąmone arba bent jau grupę facebook'e  :D 

Maniškiai šiąnakt elgėsi gerai, na, gal neskaitant  įspūdingų Bižū ūsų prie veido  - MB komandiruotėje, tai ji nusprendė, kad man vienai miegoti tik su Pedru pakinkliuose bus liūdna  :rolleyes: 

Magnun, oi kaip užjaučiu dėl akmenukų... bet tai jau su mažais zbitakininkais, kol užauga... :) 

Mano abu artimiausi savaitgaliai užimti - šis bus skirtas darbui ( :unsure: ), kitas - Enduro. Bet  pirmas kovo savaitgalis - laisvutėlaitis  :D 

Ligoniukės, kaip jaučiatės? Vakar jau maniau, kad jungsiuosi į gretas, bo jautėsi rankų sukimas ir gerklės smaugimas, bet vakaras po pledu su katinais situaciją pakeitė į gerą.

Atsakyti

Jei ne sloga ir gerklė, tai sakyčiau viskas gerai jau. Temperatūros neturiu, nedarbingumą turiu iki savaitės galo, galvoju gal nutraukti ir eiti ryt į darbą, bet MB užprotestavo ir sakė išsigulėti, dzin tie prarasti pinigai. Na tai ir neisiu darban. 

Beje viskas prasidėjo nuo Kugio skiepo. Po kelių dienų, apsisnaglėjo Rainys. Pradėjo traiškanoti akis. Tada pradėjo Kugis. Atėjo eilė antram skiepui, jau buvo pasveikęs, bet tuo metu Bugi pradėjo akis ašaroti. Paskiepijau Kugi antru skiepu ir atkritau. Dabar čiaudo Hipė. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 13 vasario 2019 - 09:46

Sveikos Ui, ačiū už gerą juoko dozę! 😁 kikenau nesustodama. Aist aprašytas procesas ypač prajuokino. Pabaiga dar turėtų būti, kad viską nuleidi ypač garsiai ir pageidautina ne toj vietoj, kur atlikta, pėvėzė pas kaimynus, kad minimum prikelt puse namo 😁 Pagaliau išlipau iš zarazų liūno. Mano damos įtartinai tylios šiom naktim buvo, na išskyrus kalnakasybos darbus :D

Atsakyti

Labukas,

na ir prisijuokiau  :lol:  :lol:  :lol:  gerai, kad kabinete viena sėdžiu.....

Mano Nikutė matyt asociali, neturi facebuko.... nes miega visą naktį

Atsakyti
Sveikutės,

Oi kiek prisikikenau, ne tas žodis hihihi.gif

Mėta praėjusią naktį su jusiškėmis facebuko grupėje buvo. Vidury nakties lakstė kaip dramblys po visus namus, per lovą, per mane. Dar galvojau, jezau, viena katė, o garsai kaip dramblio, kas būtų jeigu būtų 2,3,4 katės blink.gif . Matyt, kaimynai ateitų skųstis dėl triukšmo..

Šponkiau, smagu kad sveiksti. Kai aš sirgau, Mėta manęs irgi neslaugė ir nesirūpino. Apeidinėjo mane ratais, matyt, bijojo pati apsikrėsti unsure.gif
Atsakyti

Aš vis dar stengiuosi išbraukti iš draugų rato kosulį ir slogos likučius.

Grikis facebuko (catebuko) grupėje šiandien ryte įrašė, jog šią naktį pagaliau leido mamkai savarankiškai miegoti. Iki šiol nepasitikėjo manim po to kai sugrįžau iš Kalėdinių atostogų ir visas naktis prižiūrėdavo kad niekur nedingčiau per nakt. Mažoji įrašė kad ridenamą akmenuką mamka rado tik iš trečio karto, jeeeee! Kruopa įrašė, kad mamka galėtų į ruletę įdėti didesnį skaniukų kiekį nes Juma per greitai valgo.

Atsakyti

Beje - pirmas pavasario svaitgalis man labai patinka  :rolleyes:​  gal rezervuokimės, a mergytės?

Atsakyti

Kovo 2-3 pas mane trijų žuvyčių gimtadienių paminėjimas. 

Atsakyti

Pradariau terasos duris :

https://youtu.be/BlHYf1PKlpk

Atsakyti

Bet tai Rainio pilvukas :hihihi:

O Kugis šaunuolis  :D​ 

Atsakyti

Kugis kai nieko nebijo 😁 Rainys gerai pavalgęs

Pas mus nieko naujo 😁

[URL=http://www.part.lt/perziura/d28def9d118018841700883f1a4c132f75.jpg]d28def9d118018841700883f1a4c132f75.jpg[/URL]

Atsakyti