Tai pusryčių nebus?Ar kaip?
Labas rytas visiems Šiandien bus šviesu ir saulėta, bent jau pas mus.
Labas rytas
Kažikaip man pradeda atrodyti, kad mūsų katinai turi kolektyvinę pasąmone arba bent jau grupę facebook'e
Maniškiai šiąnakt elgėsi gerai, na, gal neskaitant įspūdingų Bižū ūsų prie veido - MB komandiruotėje, tai ji nusprendė, kad man vienai miegoti tik su Pedru pakinkliuose bus liūdna
Magnun, oi kaip užjaučiu dėl akmenukų... bet tai jau su mažais zbitakininkais, kol užauga...
Mano abu artimiausi savaitgaliai užimti - šis bus skirtas darbui ( ), kitas - Enduro. Bet pirmas kovo savaitgalis - laisvutėlaitis
Ligoniukės, kaip jaučiatės? Vakar jau maniau, kad jungsiuosi į gretas, bo jautėsi rankų sukimas ir gerklės smaugimas, bet vakaras po pledu su katinais situaciją pakeitė į gerą.
Jei ne sloga ir gerklė, tai sakyčiau viskas gerai jau. Temperatūros neturiu, nedarbingumą turiu iki savaitės galo, galvoju gal nutraukti ir eiti ryt į darbą, bet MB užprotestavo ir sakė išsigulėti, dzin tie prarasti pinigai. Na tai ir neisiu darban.
Beje viskas prasidėjo nuo Kugio skiepo. Po kelių dienų, apsisnaglėjo Rainys. Pradėjo traiškanoti akis. Tada pradėjo Kugis. Atėjo eilė antram skiepui, jau buvo pasveikęs, bet tuo metu Bugi pradėjo akis ašaroti. Paskiepijau Kugi antru skiepu ir atkritau. Dabar čiaudo Hipė.
Sveikos Ui, ačiū už gerą juoko dozę! 😁 kikenau nesustodama. Aist aprašytas procesas ypač prajuokino. Pabaiga dar turėtų būti, kad viską nuleidi ypač garsiai ir pageidautina ne toj vietoj, kur atlikta, pėvėzė pas kaimynus, kad minimum prikelt puse namo 😁 Pagaliau išlipau iš zarazų liūno. Mano damos įtartinai tylios šiom naktim buvo, na išskyrus kalnakasybos darbus
Aš vis dar stengiuosi išbraukti iš draugų rato kosulį ir slogos likučius.
Grikis facebuko (catebuko) grupėje šiandien ryte įrašė, jog šią naktį pagaliau leido mamkai savarankiškai miegoti. Iki šiol nepasitikėjo manim po to kai sugrįžau iš Kalėdinių atostogų ir visas naktis prižiūrėdavo kad niekur nedingčiau per nakt. Mažoji įrašė kad ridenamą akmenuką mamka rado tik iš trečio karto, jeeeee! Kruopa įrašė, kad mamka galėtų į ruletę įdėti didesnį skaniukų kiekį nes Juma per greitai valgo.
Pradariau terasos duris :