Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erendira -  jau iš tavo žinutės apie skirtingus batus pakrizenau, ties nuotrauka jau kaip reik pakikenau  :D  pritariu merginoms - inovatyvu, stilinga ir nuotaikinga  :D  :D  Visai neblogai gal būtų mūsų kokiam išėjimui į miestą tokią temą pasirinkti - skirtingų batų pasivaikščiojimas  :D  :D 

Namų okupantė Bela  :D 

Aist - gero skrydžio ir smagaus poilsio  :4u:  na ir žinoma labai lauksime įspūdžių  :4u:  Ainu namie karaliaus, gal reikėjo kalendoriuje grįžimo datą raudonai apvesti  :)​ 

Atsakyti

Sveikos, vat  jau  po  Erendiros  skirtingų  batų  fotosesijos  tai  jau  nebesusilaikiau  neparašius, nagi, šaunuolė  gražuolė! Gerai, kad  kulniukai  vienodo  aukščio, tai  ir  nepastebėjai!!!O  šiaip  tai  tie  traktoriai  jau  per  ilgai  tavo  mintis  užvaldę.....matyt....

AIST, o tau  tai  reikia  romanus  rašyt, tavo  fiziologinio  proceso  aprašas  skaitėsi  kaip  geras  ,linksmas  romanas!

Mano  chebra  tą  neramią  naktį  matyt  irgi  FB   pasiskaitę  buvo : girdėjau  ir  dramblių  lenktynes, ir  dredais  apkarstytą  drąskyklę  ryte  radau,ir  šimtas  metų  pakavotus  kamuoliukus  girdėjau  spardant!

Atsakyti

Labas rytas

Išlydint mamką į darbą

20190215-061506.jpg

20190215-061809.jpg

Ir į vakar dienos temą - svarsčiau, bet neišėjau tik todėl, kad vienam iš batų būtų per šlapia

20190215-063143.jpg

Atsakyti

Labas rytas  :4u: Gražios penktadieninės palydos į darbą.

Gana šaipytis iš Erendiros,aš darbe kliento kirpti išėjau su skirtingomis tapkėmis,vienos pirštai atviri, kitos uždari.Ir,kol kirpau, nesupratu, ko man vienai pėdai šalta.Gerai,kad pamačiau pati, niekam juoko nepridariau. :lol:

Aist, geros kelionės ,gerų įspūdžių, lauksim foto :ax:

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Klausykit, koks batinis pagyvėjimas  :D  Įdomiausia, kad darbe man niekas nieko nepasakė. Ne tai nepamatė, ne tai nenorėjo praleisti geros progos patylėti :hihihi:. Pati neklausiu, laukiu, kol pasiduos :) Nors, pvz, jei MB nebūčiau pati pasakius, tai tikrai nebūtų pastebėjęs  :D 

O jei tikrai, tai biškiuką šokas man, kokiam kosmose gyvenu...  :huh2:  (nes be viso kito, dar pamiršau namie kompiuterį, teko grįžti ir plaukų putas panaudoti pamišau, bet čia smulkmena :irnesakyk: )

Griksius su Juma kad išidriekę  :wub: 

Su katinų FB ryškiai reikia raukt :B  - Bižū, įtariu, su kažkokiu katinu susirašinėjo, susirašinėjo o tas bac ir prisistatė ant palangės. Matyt negražus jai  pasirodė, ar per įžūlus, princesė užsirūstino ir nukentėjo žaliuzė, dabar tikrai jau reiks keisti... ir kas bjauriausią, adoratorius naktį grįžo, vėl sėdėjo ant palangės, tad teko princesę kišti į rūsį, o kavalierių vandeniu nupurkšti  :blink: 

Atsakyti

Labukas,

na, jei į batų temą - tai aš vakar damušiau žieminius batus. Sugedo užtrauktukas, tai, kai norėjau nusiaut, taip timtelėjau, jog daugiau niekada neužsitrauks.... Gerai, kad pas mus jau pavasariu kvepia.... Tikiuosi nebeprireiks.

Ačiū D, Mano Nikutė FB nesiaudoja, tai miega išsidrėbusi šalia manęs (kartais net stumia iš lovos) visą naktį.

Aist, geros kelionės ir smagių įspūdžių  :4u: 

Magnuna, sunku būtų su tokiais skirtingais batais išeit, gal net šlubuotum  :D​ 

Atsakyti

Labas, brangiosios, esu prapuolus. Ir pas jus įbrendu su bėdom... Sakykit, ar katinams būna meningitas? :/ Nuo pirmadienio vargstu su Haku. Iš pradžių žiauriai nusivėmė, nuvežiau į kliniką - paliko 1,5 paros stacionare. Buvo labai dehidratavęs. Pripaišė tulžies pūslės uždegimą su žarnyno problemom, paleido namo su krūva vaistų. O jis man namie vis labiau ir labiau vangus darosi... Pradėjo ėsti, apetitas geras, bet jam blogėja. :( Eina kaip pusiau suparalyžuotas, uodega žeme velkasi, nugara prakibus. Šįryt ant palangės nebeužšoko... Važiuosim popiet vėl į kliniką, bet man atrodo, kad kažko jie nemato. Mika irgi vis pavėmalioja, per mėnesį pametė 400g svorio - jiems kraujo tyrimai geri, nemato bėdos.

Atsakyti

Lapyna - tūkstantis palaikymo balionėlių Haku  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Šunų meningitas būna, nuo perkaitimo.Draugės šuo nuo to mirė.O daugiau, nieko neateina į galvą.Su Diinka, susisiek, ta visko mačiusi ir regėjusi.Sveikit :4u:

Atsakyti

Grįžom iš vetų. Nepaisant to, kad telefonu kažkoks daktaras man sakė, kad nuo jo gaunamų vaistų NEGALI taip būti, mus apžiūrėjusi gydytoja konstatavo, kad nuo vienų retai, bet būna toks poveikis. Sumažino dozę nuo maksimalios iki minimalios, t.y. 4 kartus. Žiūrėsim, kaip seksis toliau. Dabar truputį atsigavęs.

Tuo pačiu praechoskopino jo tulžies pūslę, reikalai gerokai pagerėję, bet sveikti dar yra kur. Žodžiu,  pas jaunuolį yra "brokuota" tulžies pūslė (persmaugta), dėl ko tulžis sunkiai nuteka, ir kai tik atsiranda neprivalgymas, tulžis užsilaiko, tirštėja ir gaunasi uždegimas - dažnai nueinantis ir į dvylikapirštę ir kasą. Pas juos tai vadinama triaditu. Taigi, nežinau, nuo ko prasidėjo jo vėmimas, bet į tai sureagavo kiti organai, ir dabar turim pasilinksminimą. Ir panašu, kad prie šitos diagnozės teks pratintis, nes tulžies pūslė yra tokia kokia yra. Kritiniu atveju gresia jos šalinimas - kas irgi turėtų pasekmių katino gyvenimo kokybei, o taip pat mano piniginei, nes spec. maistai kažkokie nepigūs...

Ačiū už palaikymą. :4u: 

Atsakyti

Erendiros batų istorija pralinksmino. Turėjom darbe kolega, kuris atėjo į darbaant vienos kojos avėdamas juodą klasikinio stiliaus batą, o ant kitos kojos balta su rudu sportbatį  :D 

Lapyna, na bet ir nesiseka su katinukais. Sveikatos ir kantrybės  :4u: 

Ruonis

20190215-153948.jpg

Atsakyti

Aist, gero skrydžio ir gulbių 😉

Lapyna, och tu vargeli, nu reik tiketis, kad lengvai jaunuolis atsistatys, daug daug palaikymo. Kaip mažiukė?

Lisiteje spešaly tau 😁

 

Nieko aš čia nedarau! Gali eiti

Priedas  IMG_20190215_131406-780x1040.jpg   161,26KB   0 Parsiųsta kartų

O jei gabaliuką paragaučiau kumpuko, galgi nepamatytų nieks

Priedas  IMG_20190215_131419-2340x3120.jpg   180,33KB   0 Parsiųsta kartų

TU KĄ nenorėjau aš jo suėst, aš aš VEGETARĖ!!

Priedas  IMG_20190215_131444-2340x3120.jpg   177,95KB   0 Parsiųsta kartų

 

Aš seniai sakiau, kad tave reik užrakint ir raktą išmest

Priedas  IMG_20190215_130923-2340x2438.jpg   175,8KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti