Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Pačios didžiausios sėkmės Rapolui!!!

Vakar nupirkau kraiką ir radau užrašą

Priedas  IMG_20190302_115428-1560x2080.jpg   62,93KB   0 Parsiųsta kartų

Įdomu turėčiau naudoti šią informaciją 😁 Ar tai turiu derinti prie kačių spalvos? Ar prie interjero? Ir kaip tai veikia fiziologinius procesus? 😁😁😁

Atsakyti

Vakar nupirkau kraiką ir radau užrašą

Įdomu turėčiau naudoti šią informaciją 😁 Ar tai turiu derinti prie kačių spalvos? Ar prie interjero? Ir kaip tai veikia fiziologinius procesus? 😁😁😁

Čia paaiškinimas blondinėms, kokie klausimai kyla.O gal tu ne(nebe) blondinė???

Atsakyti

Lisitėja, blondinė aš, ir visiška 😁 dabar kačių letenos unikalios terakotinės spalvos 😒 Spurgai tinka prie kailio, Belai nekažką

Atsakyti

Su gimtadieniu Špobkiuk!  :4u:  Būk ir toliau tokia pat šaunuolė ir niekas bus nebaisu  :birthday2:​ 

Atsakyti

Šponkiuk, su gimtadieniu!!! 🍾 Gerų, gražių metų!!!

Atsakyti

Šponkuti,prisidedu prie sveikintojų.Linkiu tavo širdelei ramybėsMG_236.gif

Atsakyti

Šponkuti, tegul  išsipildo  visos  Tavo  svajonės! Su  Gimtadieniu! :4u:  :birthday2:​ 

Atsakyti

Šponkiuk, nesibaigiančios energijos ir jėgų ten, kur nuo tavęs priklauso. Ir kuo didesnių Fortūnos simpatijų ten, kur nuo tavęs nepriklauso.  :4u:  :4u:  :4u:  Tu tokia šauni - sumani, jautri, altruistinė, graži, sportiška..... 

Atsakyti

Su gimtadieniu Špobkiuk!  :4u:  Būk ir toliau tokia pat šaunuolė ir niekas bus nebaisu  :birthday2:​ 

Šponkiuk, su gimtadieniu!!! 🍾 Gerų, gražių metų!!!

Šponkuti,prisidedu prie sveikintojų.Linkiu tavo širdelei ramybėsMG_236.gif

Šponkuti, tegul  išsipildo  visos  Tavo  svajonės! Su  Gimtadieniu! :4u:  :birthday2:​ 

Šponkiuk, nesibaigiančios energijos ir jėgų ten, kur nuo tavęs priklauso. Ir kuo didesnių Fortūnos simpatijų ten, kur nuo tavęs nepriklauso.  :4u:  :4u:  :4u:  Tu tokia šauni - sumani, jautri, altruistinė, graži, sportiška..... 

Ačiū merginos  :wub:  :wub:  :wub:  

Kažkodėl šiais metais mane paveikė, kad nesulaukiau sveikinimų iš kai kurių giminės atstovų, kurie tikrai FB galėjo matyti ir bent sausą su parašyti. Na nieko, ryt bus geresnė diena, nereiks reikalų tvarkyti ir ryt dviese su vyru pasidarysim vakarą sau

Atsakyti

Šponkiuk, gero tau gimtadienio, gero rytojaus, t.y. šios dienos pasibūvimo. :4u:  :hmm:  :oh:  :oro_buckis:  :birthday2:  :clap:  :dovana:​ 

Atsakyti

Sveikutės 

Šponkuti - pavėluotai, bet labai nuoširdžiai - su gimtadieniu  :4u:  :4u:  :4u:  prisidedu prie kiekvieno merginų išsakyto žodžio  :4u:  

Penktadienį Jumą nuvežiau sterilizacijai - kai atidaviau veterinarei su visa taše - mažoji puolė į ašaras, paleido dūdas tokiu storu balsu tarsi tašėje kaip minimum liūts sėdėtų. Kitas veterinaras iš gilumos atbėgo žiūrėti kokį žvėrį atnešė. Gydykloje yra du keturkojai darbuotojai - bengalų katinai, tai vienas iš jų iškart prisijungė prie Jumos ir ją palaikė kartu dainuodamas. Taip ir išėjau skambant koncertui. Po pietų parsivežiau jau atsigavusią. Kruopą su Grikiu išleidau pas tėvukus pasisvečiuoti. Mažoji visą vakarą man ant kelių miegojo, nė žingsnio nesitraukė, jei aš nuo sofos atsikeldavau, svyrinėdsma paskum eidavo. Šeštadienį iš ryto nubodo visiškai atsigavusi ir su mintim ką įdomaus nuveikus  :) 

Puikiai adaptuotas krepšiuks

20190303-184346.jpg

20190303-184348.jpg

Atsakyti

Labos :4u: 

Magnun, smagu, kad lengvai išgyvenote operaciją :super:

Šponkiuk, nesijaudink, tokiose situacijose gerai pamatai, kas yra kas... kam tas nereikalingas bagažas?  :mirksiukas: 

O aš šian bandau išgaudyti Runciaus sy**lą tyrimui. P jis užsispyrė ir nuo vakar vakaro niekaip... važiuosiu perpiet tikrinti pasiekimų :hihihi: nOrs tokią dieną ne važinėti kažkur, o miegoti su tuo pačiu Runcium prie pilvo.. Nors... nusipirkau ryškiai garstyčinį paltuką visiems cepelinams ant pykčio  :D 

Atsakyti