Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos, merginos. Pavargusios, nusidirbusios, paskendusios rutinoje arba ne - kviečiu jus rytoj, penktadienį, 19 val pas save į namus. Drauge pavakarieniausime, atšviežinsime socialinius ryšius, nusispalvinsime emocijas šviesiai, aptarsime katinines ir politines :)  aktualijas... Kadangi jau pogrindyje atsargiai pasitikrinau, tai žinau, kad tikrai bus Magnuna, Gielux, Erendira, Šponkiukas, Colomba. Kas dar norėtų prisijungti? Gal kas iš naujokėlių arba retai rašančių, bet aktyviai temą skaitančių turi noro žvilgtelėti gyvai mums į akis - drąsiai prisipažinkite man, kad suskaičiuočiau ir parašyčiau Ainu namų adresą.  :4u: 

Atsakyti

Rapolas vakarieniauja:

- Mama, pas mane salotose Ainu plaukas. 

Aš:

- Gerai. Katės plaukas laimę neša. 

Sūnus:

- Tada mūsų visi namai laimės pilni. 

( Niekur kitur negalėčiau to pasakoti, nepasirodydama nevala. Bet kačių mylėtojai mane supras.) 

Atsakyti

Aist, guliu ant plaukuotos pataltnės, nervinuosi ir perskaitau tavo postą. Iškart geriau, smagu laimės pilnoje lovoje gulėti :D 

Mudu, smagu, kad pradžiuginau :D

Atsakyti

Merginos, guliu, skaitau ir matau, kaip nusiritinus Runciui pražilo mano palaidinė. Ir  jaičiuosi bendruomenės dalis :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 21 kovo 2019 - 21:17

Pažiūrėjus į savo kojines, apšiltintas Mauricijaus, tai ir aš laiminga...

Atsakyti

Pažiūrėjus į savo kojines, apšiltintas Mauricijaus, tai ir aš laiminga...

Ot,tai dėkui,pradžiuginote.O tai galvojau, kad esu nevala,nes plaukų ir pūkų pilni namai :lol: Visiems svečiams rekomenduoju  nesirengti juodai :ax:​ 

Atsakyti

AIST, koks  protingas  tavo  Rapolas, taip  sustatė  viską  į  vietas, kad  tikrai  pagalvojau, kad  mano  namai  triskart  laimingi,nes  namie  Trys  apipūkinimo - apšiltinimo  supermašinos- trys  ilgaplaukiai  katinai,iš  kurių  vienas  nepripažįsta  šukavimosi  kaip  grožio  procedūros!

Merginos,siunčiu  linkėjimus  iš  Birštono  Eglės, ten  šiuo  metu  atostogauju!

Atsakyti

Labukas,

manau, kad mano chalatas pats laimingiausias namuose  :D

Smagaus pasibuvimo (pavydžiu).... :B​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 22 kovo 2019 - 11:59

Aš vakar atsiguliau miegoti su tamsia pižama - šiandie ryte atsikėliau visa laiminga :rolleyes: 

Zundyte - gero poilsio  :4u:​ 

Atsakyti

o as laiminga tampu tik gryzus i LT  :huh2: MB gi nzn gal laimingas mano plaukais apsiveles 🤣🤣🤣 sako jie visur.... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 22 kovo 2019 - 12:05

Nuo tada, kai visur gali užšokti - mano nuolatinė padėjėja ir patarėja makiažo klausimais

20190322-062034.jpg

Atsakyti

Gaminu mums burgundišką jautieną. Ainu degustavo mėsą ( gera), aš - raudoną vyną ( geras). Sėdim abi, šypsomės, svečių su makiažu ir be jo laukiame.  :) 

Atsakyti