Sveikos, merginos. Pavargusios, nusidirbusios, paskendusios rutinoje arba ne - kviečiu jus rytoj, penktadienį, 19 val pas save į namus. Drauge pavakarieniausime, atšviežinsime socialinius ryšius, nusispalvinsime emocijas šviesiai, aptarsime katinines ir politines aktualijas... Kadangi jau pogrindyje atsargiai pasitikrinau, tai žinau, kad tikrai bus Magnuna, Gielux, Erendira, Šponkiukas, Colomba. Kas dar norėtų prisijungti? Gal kas iš naujokėlių arba retai rašančių, bet aktyviai temą skaitančių turi noro žvilgtelėti gyvai mums į akis - drąsiai prisipažinkite man, kad suskaičiuočiau ir parašyčiau Ainu namų adresą.
Rapolas vakarieniauja:
- Mama, pas mane salotose Ainu plaukas.
Aš:
- Gerai. Katės plaukas laimę neša.
Sūnus:
- Tada mūsų visi namai laimės pilni.
( Niekur kitur negalėčiau to pasakoti, nepasirodydama nevala. Bet kačių mylėtojai mane supras.)
Aist, guliu ant plaukuotos pataltnės, nervinuosi ir perskaitau tavo postą. Iškart geriau, smagu laimės pilnoje lovoje gulėti
Mudu, smagu, kad pradžiuginau
Merginos, guliu, skaitau ir matau, kaip nusiritinus Runciui pražilo mano palaidinė. Ir jaičiuosi bendruomenės dalis
Pažiūrėjus į savo kojines, apšiltintas Mauricijaus, tai ir aš laiminga...
Pažiūrėjus į savo kojines, apšiltintas Mauricijaus, tai ir aš laiminga...
Ot,tai dėkui,pradžiuginote.O tai galvojau, kad esu nevala,nes plaukų ir pūkų pilni namai Visiems svečiams rekomenduoju nesirengti juodai
AIST, koks protingas tavo Rapolas, taip sustatė viską į vietas, kad tikrai pagalvojau, kad mano namai triskart laimingi,nes namie Trys apipūkinimo - apšiltinimo supermašinos- trys ilgaplaukiai katinai,iš kurių vienas nepripažįsta šukavimosi kaip grožio procedūros!
Merginos,siunčiu linkėjimus iš Birštono Eglės, ten šiuo metu atostogauju!
Labukas,
manau, kad mano chalatas pats laimingiausias namuose
Smagaus pasibuvimo (pavydžiu)....
Aš vakar atsiguliau miegoti su tamsia pižama - šiandie ryte atsikėliau visa laiminga
Zundyte - gero poilsio
o as laiminga tampu tik gryzus i LT MB gi nzn gal laimingas mano plaukais apsiveles 🤣🤣🤣 sako jie visur....
Nuo tada, kai visur gali užšokti - mano nuolatinė padėjėja ir patarėja makiažo klausimais
Gaminu mums burgundišką jautieną. Ainu degustavo mėsą ( gera), aš - raudoną vyną ( geras). Sėdim abi, šypsomės, svečių su makiažu ir be jo laukiame.