Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Apkepas Lisitejos niam niam essen.gif

Man labai grazi Tyte su Mika wub.gif wub.gif wub.gif Labai laukiu reportazu. Ypac ta kur Tyte siuncia Mikute i zvalgyba. Labai harakteringos kates pas Tave ax.gif Mika labai gracinga katyte ilgom kojom tokia monekene wub.gif O Tyte su tuo savo zvilgsniu...oi wub.gif

Grikuciu pasigrozejau, sypsena sukele Kruopciaus pastangos surast "kabli" dezutej biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif

Tapukai Kornelijos labai grazus! Dar tokiu graziu nesu macius....
Atsakyti

Vėtriuk, juk ten nėra nei gramo mėsos, ką gi ten valgyti? :hihihi:

Kaip tavo katinukai,laikosi, nebeparodai, gal darbai prispaudė?

Atsakyti
Užuojauta Extravaganzai verysad.gif
Grikelis wub.gif ir Kruopytė
Ainu-triušis biggrin.gif
Vakar Bela naktį dainavo dainelę: kaip katytė vijo pelę, bet pati gavo dubenį guliašiuko ir dainelė buvo sudainuota biggrin.gif
Po dainų tiesiog būtina numigt...kad vėl galėtum naktį dainuot
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Pagalba namų darbų ruošoje
Labas vakaras 4u.gif
Patiekalai merginų skanūs, ypač baklažanų.
Tapukai...aš be žodžių..talentas. man net gaila avėti būt tokį grožį.
Ir Rustės pončo nepagyriau, ne į temą bet prisiminiau
. dukra mano labai džiaigiasi pleduku. 4u.gif
Labai juokingas Grikiukas "pasipuošęs" kartoniniais apdarais biggrin.gif
Rastė kaip ir Kruopa nuolatos tikrina vandens kokybę. Labai patinka tekantis vanduo.
Šponkučiui linkiu gero vėjo be lietaus smile.gif
Mudu su vyru šiandien nusipirkome "medaus mėmesio" kelionę. Gegužę medų Turkijoje kopinėsime wub.gif
Kaip tas guliašas akimirksniu dingo? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 01 vasario 2017 - 19:17

Kornelija sako super :) ir kojoms be galo šilta :)

bf40c5effeb63f02a878a67bb45696f7777.jpg

Atsakyti
Ir Kornelija ir tapkės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ir modelis, ir tapukai wub.gif
Atsakyti

Šiandien vėjo nebuvo, tai suplanavom važiuoti į kalną,  bet pravažiavome posūkį.  Nusprendėm sukti į sekantį, nes rodė, kad privažiuosim paplūdimį.  Tai netik paplūdimį radom, bet ir muziejų,  į kurį EU piliečiai įleidžiami nemokamai :) foto galėsiu įdėti tik jau grįžusi :)

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 02 01, 19:10)
<p>
Vėtriuk, juk ten nėra nei gramo mėsos, ką gi ten valgyti? hihihi.gif</p>
<p>Kaip tavo katinukai,laikosi, nebeparodai, gal darbai prispaudė?</p>

Ne mazutes trumputes "sosyskos" blink.gif hmm.gif Na gerai jau, tempk cia ta apkepa, labai jau skaniai atrodo... rolleyes.gif wub.gif

Gal savaitgali pafotkysiu, o tai visai darbuose uzsisukau. Zinot dabar Vaiko teises ant bangos, nieko nebespeju. Tai namo parejus kojas padziaunu ir nieko nebnoriu smile.gif
Papildyta:
Rastuke su Meskuciu wub.gif wub.gif wub.gif
Turkija yr geris wub.gif Tikras tinginiu poilsis. Per praeita vasara buvom, nerealiai atsijungem nuo visu rupesciu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos. būkit sveikos ;0
vėtra tu vt dirbi? nebijai kad naikins? nu ta prasme jei skirs nuo savivaldybių tai vėl ten balaganas...
aš irgi dirbu kur šiuo metu toooks balaganas...kad nuo kompo akys išvarvėti baigia.... net naktimis nebegaliu miegot... tai vat pavydžiu gero miego. ta tema...
miegam...

ir šitaip...

Papildyta:
o čia karališkai...

:0 smile.gif smile.gif
Atsakyti
V-Rine, nebijau, nes jau toki darba dirbu 14 metu. Patikek, tiek siaubu prisiziurejau, kad niekam to nelinkiu. Jei ir pakeisiu darbo sriti, manau mano nervams tik i gera smile.gif
Atsakyti

Mažylė Giliukė kad miega :wub: :wub:  nu ta nuotrauka, kur miega galvą atmetusi labai patiko :D

Šponkuti - nu matai kaip gaunasi, jeigu kažko vieno nerandi, tai surandi kitką :D  nuotraukų lauksime :)

Atsakyti