Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lapyn, Haku tikrai įsisavino krūvą puikių guoliukų  :D 

Aš tai visai už susitikimą gegužę  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Dėl susitikimo, Aist gal jau žinai kurį savaitgali darysi vyro gimtadienį? Kuris lieka susitikimui? :) 

Atsakyti

kaip juokingai Juma guli  laukimo pozoje - kojytę užmetusi  :D​ 

Atsakyti

Visus giriu laaabai. Laiko visai neturiu, bet įlindau parašyt, ba po to galiu užmiršt, gal kam aktualu. Prasidėjo registracija https://www.openhous...s.lt/naujienos/Bet šiemet ten kažkaip įdomiai, loterijos būdu atranka

Atsakyti
Visur gerai, bet pas mamą ant kelių geriausia
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Gielux, o čia kas?

Atsakyti

Erendira, aš turiu žalią sėdmaišį, printerį ir rašomojo stalo kėdę. Visi daiktai naudoti, bet savo funkcijas atlieka. Kaip manai, galima būtų juos padovanoti tai organizacijai? 

Merginos, vis užmirštu apie vieną dalyką pakalbėti.

Per beglobių mugė susidūrėm su tokia organizacija, kuri renka iš žmonių labdarą, parduoda ir pinigus dalija prieglaudoms. Turiu šiek tiek daiktų jiems, ketinu vežti šeštadienį. Jie Lentvaryje. Gal kas nori prisijungti?

Atsakyti

Aist, manau, kad galima, jie net drabužius ima  :rolleyes: 

Be to Diinka sakė, kad ir ją ta organizacija yra parėmusi  :)​ 

Atsakyti

Mėta kokia pukuota :)

Erendira, ten ekskursijos nemokamos po įvairias Vilniaus vietas. Kai kur reik registracijos, o kai kur bus gyva eilė. Berods Aist pasakojo apie šį renginį pernai ar užpernai, tai buvau sau varniukę pasidėjus, kad gal ir nieko visai.

Atsakyti

Erendira - daiktų atidavimui kaip ir neturiu, bet galėčiau kompaniją palaikyti  :rolleyes: 

Haiku labai pasisekė su dvikojais  :D  šitiek puikių guoliukų įsisavinti gali  :D 

Labai būčiau už gegužinį susitikimą  :4u: 

O kaip dėl sekmadienio - einam muziejintis?

Atsakyti

Dėl susitikimo, Aist gal jau žinai kurį savaitgali darysi vyro gimtadienį? Kuris lieka susitikimui? :)

Vyro gimtadienį švęsime balandžio 6- 7d. 

Atsakyti

Aist, pasirodyk :)

Iš užpakalinės pusės ( iš priekio taip pat, tik su veidu).  :D 

383821-D1-AF6-E-469-E-A0-E4-5656-ACA3-A3

Atsakyti