Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikutės,

Sukaktuvininkams- pakasiukai...ir Magnunai :)

Erendira, ar jau lankėtės Gyvūnų globos ir paramos fonde?  Tioesiog turiu prašymą vilnietiems, reikia sekmadienį (04.01) paimti iš fondo Bažnyčios g 3 Lentvaryje 10-15 val. du narvukus DL, nedideli, čia kur vis nuo įsikūrimo bandžiau iš Anglijos įsigyti. Paskui jau kažkaip atsiimčiau iš jūsų...o gal susiruoštumėt jūs į svečius :)

Atsakyti

Diinka, buvom jau, bet jei reikia, nuvažiuosiu dar, netoli visiškai, su Magnuna vos posūkio nepralėkėm įsibėgėt nespėję :) 

O paskui jau kaip nors :)

Atsakyti

Pasiilgau jūsų visų,gerai būtų meet'ukas :ax:​ 

Atsakyti

Sveikinimai ir pakasiukai visiem sukaktuvininkam Vėjukui, Mauriukui .Kolumbui ir Mėtulei!

Diinka, 04.01 jau buvo ir ne sekmadienis. Erendira, Magnuna, o ką jie ima? Tarkim rūbus irgi ar tik daiktus?

Bela ir Spurga gali miegot vienoj lovoj, bet per max atstumą. Šiandien mačiau, kaip Spurga bandė Belai į kumpį įkast, nes ji ant stali užšoko :D linksminasi merginos.

Šiandien mano paltas pats nusirito nuo pakabos ir palindo po miegančia Spurga bei apsipūkuno plaukais. Įžūlumas palto nesvietiškas :D

Atsakyti

Gielux, drabužius irgi ima :)

Atsakyti

Gielux, drabužius irgi ima :)

Liuks, jungsiuos prie delegacijos, jei nedirbsiu.

Atsakyti

Gieliux, rašiau lyg 04.14 :) kompas matai ir nestabilios psichikos, pats prisimokino.

Dėl narvukų, jeiu rytoj KS  savanoris nepatvirtins kelionės į Vilnių, tai prašysiu jūsų, gal dar ir katino svajonės narvukusprie to paties priglaust trumpam..nes vėliau bus tikrai važiuojančių, mes gi su panom draugaujam, dalintis neturim kuom, nebent kartais katinais :)

Atsakyti

Merginos,  tai šeštadienį, jei teisingai supratau, pas mane atvažiuos Aist, Erendira, Magnuna, Gielux ir Daredi? Gal dar kasnors? Ir kelinta? 13-14h?

P.S. sąžiningumo dėlei turiu pranešti, kad darbo pastate vienas žmogus nuo vakar oficialiai serga tymais. Ar esu jį kokiam lifte sutikus nežinau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 11 balandžio 2019 - 15:37

Sveikos. 

Rytas pas Gielux su lovinėtojom.  :D  tiesa, Spurgą ne iš pirmo karto tolimame plane pastebėjau. 

Diinka, šaunuolė, kad galų pagaliau ištaikei laiką pasirūpinti savo sveikata. Linkiu gerų tyrimų rezultatų. :4u: 

Visus rimtus sukaktuvininkus ir jauniklę Mėtą sveikinu su gimtadieniais!  :birthday2: 

Taškuota plikapilvė padykūnė Juma.  :wub: 

Molis su žaislinio dydžio rankinuku.  :D 

Šponkiuk, man šeštadienį 13 val tinka.  :4u: merginos, kiek aš suprantu logistiką, vis tiek kelias į Šponkiuką veda per mane.  :D tai gal atvažiuokite iki manęs, paliksite savo mašiniukus, sėsite pas mane ir aš jus nuvešiu iki Pilaitės. Keturios pakeleivės tilps ( Erendira, Magnuna, Gielux, Daredi). 

Dėl tymų esu rami, nes atliktas kraujo tyrimas rodo puikų esamą atsparumą tymams. Nors esu skiepyta tarybine vakcina vaikystėje vieną kartą. Bet tu, Šponkiuk, tu gi supranti, kad tau nevalia susirgti tymais, a-ne?  :rolleyes:  :P 

Atsakyti

Šponkiuk, ir man tinka 13 val.  :rolleyes:  Aisr, sčiū už logistikos sprendimą  :4u: 

Ir dar, kas čia per užuomina Šponkiukui? :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Oi, gi tikrai daugiaprasmiška užuomina gavosi.  :D Viskas paprasta - tiesiog Šponkiuko paprašiau vėl savaitę Ainu prižiūrėti.  :) 

Atsakyti

Labukas,

nu Kingui jau išėmė siūlus. Operacija 156 eurai viso kainavo. - su vežiojimo kuru, dar daugiau.... Bankrutavau. Bet smagus jau, palygint, tik piktas dėl gaubto, kad dedu nakčiai ir kai išeina. Bet jei nededu, drasko. Suprantu jį, labai niežti.

Tai dedu.

Pamato mane ir deda į kojas...

:D 

Labai faina katukė Juma. Apie kitus visus gražius - net nesakau. Šponkius labai laiminga turėdama Kugį.

Atsakyti