Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Puikų atsparumą tymams? Kokį?

Atsakyti

Aš manau,kad tie kas sirgę tymais turi atsparumą.O gal nusišnekėjau?Pataisykite.Aš pati esu sirgusi, mano atžala ir martelė yra skiepyti, o mažylis berniukas turi pirmąjį, kitas bus tik septynerių metukų, o pati mažiausioji nei vieno.Dirbu su žmonėmis, tarp kurių gali būti visokių.Taip,kad gyvenam ant savotiškos parako statinės.

Atsakyti

Lisitėja, manau gyvenkit kaip gyvenę,tik nereikia mažiukės visur vežiot,mano vieni tėvai su tokiu beibiu druskininkuose pasigavo tymus, nespėjom, mėnesio trūko iki skiepo,o šiaip kas sirgo turi gerą imunitetą,TAI rodo tyrimai imunologiniai,aš nesu tikra kad sirgau,tai pasiskiepijau Iš karto, kai tik turėjau kontaktą... Beje dar vieną jubiliatę balandžio 4d pamiršau -Špulytę -Palytę! Erendira, o kiek metų jai tai ir neatsimenu,atrodo, trys?

Pridėta:

Atsakyti

IgG 288 mIU/ml. 

Kingui greičiau pasveikti.  :4u: 

Špulytę su gimtadieniu! 

Graži Zundytės trijulė.  :wub: 

Maximos atidarymo proga pusvalandį vyko fejerverkų pasirodymas. Čijai labai baisu buvo. O Ainu smalsiai kartu stebėjo vaizdą su mumis pro Igno kambario langą:

02828563-2846-47-A2-B422-06-B1-B780-BD26

4277-E63-A-6-DB1-4-FA6-A3-F3-8-F31-C018-

DBEBD941-1396-4-A1-D-B144-A324-C825-ED71

Atsakyti

Aist, tavo  atsparumas  tymams  yra  išsenkantis, mano  daktarės  kuri  vaikystėje  sirgo  tymais  yra  3500, žemiau  200- jau  visai  ribinis,aš  tavo  vietoje  skiepyčiaus,nes  medikai  yra  padidintos  rizikos  zonoje.

Atsakyti

Zundyt, mano terapeutė sakė, kad jei virš 200, tai galiu būti rami. O jei iki 200, tuomet ribinis arba neigiamas ir reik skiepytis.   :hmm: Erode, kaip ten yr?  :blink: 

Atsakyti

Na nežinau, pas  mus  informacija  tokia, kad  gali is būti  ramus  jei  rodiklis - tūkstantis  ir  daugiau,čia  tokius  raštus  gavom  poliklinikoje,ir  ligoninėje  tas  pats, ten  mano  daktare  tyrėsi, visi daktarai  tyrėsi, tai  kas  sirgęs, visų  yra  dideli  titrai, o kas  skiepytas  ir  tavo  amžiaus - 2/3  medikų  va  toks  išsenkantis, ir  rekomenduojama  pasiskiepyti .Palaukim  ką  Erodė  pasakys,gal  čia  miestuose  skirtingai, nes  gi  Kaune  visas  židinys!  Aš  jau turėjau kontaktą  su  trimis  susirgusiais,kiek  dar  bus, vienas  dievas  žino,tai net  nedariau tyrimo, skiepijausi...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 12 balandžio 2019 - 05:36

Gielux - aš kaip visada tave prigriebsiu iki Aist  :4u: 

Aist - ačiū už logistiką  :4u: 

Besiilsini Zundytės kompanija  :wub: 

Kingo ausiai - greito gijimo  :4u:​ 

Atsakyti

Babaužiukas - padaužiukas

20190411-215023.jpg

Atsakyti

Sveikos penktadienio rytą :4u:

Seniai matyta didžiosios Zundytės trijulė :wub:

Prisidedu prie sveikinimų Špulytei ir Mėtutei :wub:

Oi, niurkyčiau rainą padaužiuką, jau tokia patiešna katytė užaugo :wub:

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Zundyt, taip, Špulikei jau treji :super:

Prigąsdinot su tais tymais  :blink:  Aš, įtariu, irgi ant ribos  :hmm:  O MB, greičiausiai, visiškai ribinis...

Jumos akys pilnos padykumo  :wub:​ 

Atsakyti

Magnuna, ačiū labai už logistiką!!

Špulytei sveikinimai!

Atsakyti