Puikų atsparumą tymams? Kokį?
Aš manau,kad tie kas sirgę tymais turi atsparumą.O gal nusišnekėjau?Pataisykite.Aš pati esu sirgusi, mano atžala ir martelė yra skiepyti, o mažylis berniukas turi pirmąjį, kitas bus tik septynerių metukų, o pati mažiausioji nei vieno.Dirbu su žmonėmis, tarp kurių gali būti visokių.Taip,kad gyvenam ant savotiškos parako statinės.
Lisitėja, manau gyvenkit kaip gyvenę,tik nereikia mažiukės visur vežiot,mano vieni tėvai su tokiu beibiu druskininkuose pasigavo tymus, nespėjom, mėnesio trūko iki skiepo,o šiaip kas sirgo turi gerą imunitetą,TAI rodo tyrimai imunologiniai,aš nesu tikra kad sirgau,tai pasiskiepijau Iš karto, kai tik turėjau kontaktą... Beje dar vieną jubiliatę balandžio 4d pamiršau -Špulytę -Palytę! Erendira, o kiek metų jai tai ir neatsimenu,atrodo, trys?
Pridėta:
IgG 288 mIU/ml.
Kingui greičiau pasveikti.
Špulytę su gimtadieniu!
Graži Zundytės trijulė.
Maximos atidarymo proga pusvalandį vyko fejerverkų pasirodymas. Čijai labai baisu buvo. O Ainu smalsiai kartu stebėjo vaizdą su mumis pro Igno kambario langą:
Aist, tavo atsparumas tymams yra išsenkantis, mano daktarės kuri vaikystėje sirgo tymais yra 3500, žemiau 200- jau visai ribinis,aš tavo vietoje skiepyčiaus,nes medikai yra padidintos rizikos zonoje.
Zundyt, mano terapeutė sakė, kad jei virš 200, tai galiu būti rami. O jei iki 200, tuomet ribinis arba neigiamas ir reik skiepytis. Erode, kaip ten yr?
Na nežinau, pas mus informacija tokia, kad gali is būti ramus jei rodiklis - tūkstantis ir daugiau,čia tokius raštus gavom poliklinikoje,ir ligoninėje tas pats, ten mano daktare tyrėsi, visi daktarai tyrėsi, tai kas sirgęs, visų yra dideli titrai, o kas skiepytas ir tavo amžiaus - 2/3 medikų va toks išsenkantis, ir rekomenduojama pasiskiepyti .Palaukim ką Erodė pasakys,gal čia miestuose skirtingai, nes gi Kaune visas židinys! Aš jau turėjau kontaktą su trimis susirgusiais,kiek dar bus, vienas dievas žino,tai net nedariau tyrimo, skiepijausi...
Gielux - aš kaip visada tave prigriebsiu iki Aist
Aist - ačiū už logistiką
Besiilsini Zundytės kompanija
Kingo ausiai - greito gijimo
Babaužiukas - padaužiukas
Sveikos penktadienio rytą
Seniai matyta didžiosios Zundytės trijulė
Prisidedu prie sveikinimų Špulytei ir Mėtutei
Oi, niurkyčiau rainą padaužiuką, jau tokia patiešna katytė užaugo
Labas rytas
Zundyt, taip, Špulikei jau treji
Prigąsdinot su tais tymais Aš, įtariu, irgi ant ribos