Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

nu kodėl.. kodėl.. parašiau ilga litaniją, o pyst ir neišsisaugojo. tai dabar nuotrupom ir be jumoro intarpų, apie ką rašiau:

čia apie mūsų pastate susirgusio žmogaus kolegas, visai nenustebau dėl Karoliniškių poliklinikos:

https://www.15min.lt...ema-541-1129410

Rašiau, kad Aist jau nebegalės su vynu paženklinti kilimo, jį jau paženklino Bugi. Plius vyno neturėsiu, turėsiu akloholinio ir nealkoholinio sidro, tai nuo jo dėmių tokių neliks :D

O pagrindinė istorija buvo apie pomidorų daigus, mano pyktį ir džiaugsmą.

Šią savaitę pykstu ant oro, nėr saulutės, vadinasi negaliu ryte išnešti pomidorų į šiltamį. stelažas iškraustytas į kitą kambarį, tad dėžutės su momidorš daigais padėtos ant žemės prie terasos durų. Pirmadienį palikau su nerimu. Grįžus radau neliestus. Galvoju, ot geri katinukai, supratingi. Arba gal tiesiog pomidorai jiems smirdi. Antradienį, vis tik  jaus jau domimasi, parartyti kažkiek, bet be jokių sužalojimų. Trečiadienį jau randu, kad per juos bandyta vaikščioti. Atitveriu kartonu. pakankamai aukštu, Kugis neturėtų peršokti. ketvirtadienį randu, kad kažkas pateko į atitvaro vidų, ki kurie pomidorai gerokai "palamdyti". Pažiūrų orų prognozę, na penktadienį jau žada saulle, vadinasi, jei ryte bus giedra, galėsiu jau išnešti į šiltnamį. Nueinu miegoti ir tokia mintis kirba, o gal tuos pomidorus nešti į kitą kambarį nakčiai. Bet kadangi Kugis atvarė miegoti į miegamąjį, tai palikau pomidorus ramybėje. jau buvau bepasinerianti į sapną, kai iįgirstu brazdant katroną. Apsidairau, Kugio lovoj nėr. Hm, garloju einu tyliai patikrinsiu kuris ten ką daro. Nedegu sviesos, bandau eiti taip, kad neišgazdinčiau. pirmiausiai neprasilenku su miegamojo durų rankena. mintyse riebiai nusikeikiu. Sukandusi dantis einu toliau. prie kartono nieko nesimato. žvilgt į barikados vidų, o ten sėdi Kugis vazonėlyje. Keliu už pakarpos ir išgirstu bėgant skystį. palaikiau šone, kad nebėgtų ant pomidorų. Minėjau kad istorija ir apie džiaugsmą. Tai va džiaugsmas šioje istorijo tik tame, kad pas mus plytelės :) Pomidoriai 12h nakties persikraustė į kitą kambarį. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 12 balandžio 2019 - 09:34

Šponkiau, ajomajo  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
Oi tas Kugis, razbaininkas bigsmile.gif Rūpinasi, kad šeimininkė turėtų ką veikti tiek dienom, tiek naktim..

Įdomu kas būtų jei Kugis kartu gyventų su Juma? Razbaininkai kvadratu?

Špulytę su gimtadieniu 4u.gif

Aist, ačiū už logistiką 4u.gif O aš sukau galvą, kaip ten tą Šponkių reikės rasti biggrin.gif Tai 13 val pas Aist?
Atsakyti

Šponkiau, gal dar Extriukas prisijungs, jei pavyks, it tu ne prieš  :rolleyes: 

Atsakyti

Erendira, ne ne tikrai ne prieš :) Žinoma, tegu prisijungia :) 

Atsakyti

Pas Aist 12.30-12.40.  :) 

Šponkiau, pakrizenau iš tavo pomidorinių nuotykių.  :D  :D  :D 

Nupirkau butelį Kombučos, laukiu rytojaus.  :) 

40-C53-C3-B-0-E00-4-F7-B-9-A9-F-E5-B4-E5

Atsakyti
O kas ta kombuča? ax.gif
Supratau, į logistikos centrą prisistatyti 12.30 biggrin.gif
Atsakyti

Pirmiausia žiauriai pavydžiu jums rydienos...jau tikriausia ne baltai...kakavinai :)

deja pas mane parduoto vasaros... 

Dėl sveikatos ėjau dėl kelių konkrečių priežasčių...nioeks manbęs neklausė...net spaudimo nepamatavo... tik krūva tų finansuojamų tyrimų pasiuntė...iš visų jų skaitau vertingą tik kraujop tyrimą...ir gal gimdos kaklelio.....po 15 m gal jau reikėjo, o visa kitą butaforija- prašiau siuntimo pas kardiologą....pasiuntė pas eilinę seselę kardiogramai..puikiai žinau ką ji rodo...jei permušimai bus tik po valandos?...akių visai negavau siuntimo, ačiū D dar kaklo rengeną pasiuntė, nespati sugalvojau kad ataugos mane spaudžia...deja, mano nuomonė apie mediciną...nepakito...galėsiu po "techninio aptarnavimo" vėl kokių 10m ten nesirodyti (

Svarbiausia, paslaugos labai reikia, paimti 2+3 narvukus iš Lentvario mano ir katino svajonės. Pirmadienšį Vilniuj turėtų būti ir mano ir KS vairuotojai, tai kažkaip manau atsiimtume.

KAUNIETIES ir kitos NEVILNIETIES gal ant pykčio į dryžuotą gimtadienį???? man tibka ir šeštadienis ir sekmadienis:)

Atsakyti

O kas ta kombuča? ax.gif
Supratau, į logistikos centrą prisistatyti 12.30 biggrin.gif

D8-A3-E9-E3-F339-47-F2-B9-A7-6-D4893515-

Atsakyti

Diinka, tai nuvažiuosiu į tą Lentvarį :mirksiukas:​ 

Atsakyti

KAUNIETIES ir kitos NEVILNIETIES gal ant pykčio į dryžuotą gimtadienį???? man tibka ir šeštadienis ir sekmadienis:)

Kaimas visomis keturiomis už :good: Bet miestas,kaip žiūrau, nereaguoja.Lieka tik vienintelis povelykinis savaitgalis.

.A,tai kombučioj laipsnių nėra? :hm:

Atsakyti

Zundytė sako tiesą.

Atsakyti