Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aš ir vis pagalvoju kaip Aist ir Ignas.

Tęsiu Lapynos ififitsisits :D Tikuosi Haku tiesiog meilus katinėlis ir jokių problemų neiškils  :4u: 

Išsidėjau priemonės ant stalo, nes šį tą reikėjo padaryt. Katytė tutkaktut :D

Aš tikrai visur telpu!

2229-C7-DC-95-EC-46-F2-B34-A-1-E68-B4-BA

731-EF829-76-A9-45-EC-B3-CB-0-A34-A1-EA9

Atsakyti

Spurga: kaip tai XS ne mano dydis?  :D 

Ir man rūpi Aist su Ignu  :unsure: 

Laukiu savaitgalį savosios varlytės keliauninkės po 3 mėn kelionių  :wub:​ 

Atsakyti

Labas, merginos. 

Ačiū, kad rūpinatės. Ignui sveikata gerėja, išorinės žaizdos gyja, šią savaitę išims siulus. Vis dar skauda galvą, greičiau pavargsta ir sunkiau koncentruotis, bet, tikiuosi, čia laikini dalykai. Kadangi paskaitų nėra daug, važiuoja į paskaitas. 

Atsakyti

Aist, kažkada mudvi su draugaite mašina stumtelėjo, tai ne taip jau ilgai man smegenų sukrėtimo pasekmės jautėsi...Tik randas ant kaktos liko :) Tikėkimės, Ignu greit viskas praeis  :4u:​ 

Atsakyti

Erendira, juokiausi balsu iš XS dydžio :D

Aist, kad viskas greit sugytų  :4u: 

Atsakyti

Aist, Ignui  reikia  Traumell  tabletikių,jos  prie smegenų  sutrenkimų  labai  pagerina  situaciją!

Atsakyti

Gerulė XS Spurgutė! :D 

Aist :4u: 

Haku buvau šiandien nutempus pas vetus.  Pilvą praechoskopinom. Tai jo šlapimo pūslė atrodo labai tvarkingai, jokių smėlių. O štai tulžies pūslė nelabai... :unsure:  Jis turi įgimtą defektą, tai jam ten labai lengvai susiproblemina. Štai iš čia ir pavėmaliojimai. O dar jaunuoliui dantenas skauda, paraudę patinę, pora atvirų žaizdelių. Kol kas tepliosimės vaistais, o paskui reiks vežt akmenis valyt. 

Erode, ačiū, testuko nereikia.  :P​ 

Atsakyti

ea8110f10f5d.jpgPenktadienio,rugsėjo 13 dienos istorija, kuri prasidėjo labai liūdnai, bet baigėsi labai gerai.Čia mano krikštakatė Luna Lunetė,rasta rytą, sušalusi, prie prekybos centro ant vejos.Jei ne draugės vaikino jautri širdis, šio pūkuoto kamuoliuko jau nebūtų buvę.Iš kur atsiranda viduryje miesto kačiukai švariomis akimis, neišsekę, be blusų, manau nei vienai klausimų nekyla.Ir pikta ir liūdna.Bet galima pasidžiaugti, kad katytė ištraukė laimingą bilietą, turi namus.Kadangi draugė verčiasi posunkiai, kai bus laikas padėsiu su kastracija.Gal dievulis karmos taškų pridės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 rugsėjo 2019 - 17:06

Labukas

Lisitėja, tu šaunuolė! Kokia gražiai liūdna katytė. Mažei pasisekė.

Pikta ant savo panų, muštynės, skraidantys kaltūnai, nesveika pilnatis  :unsure: 

Apie penktadienį patylėsiu, baigėsi, kad važiavom planine tvarke daryti kelio magnetinio rezonanso vyresniajai 23.30  :blink:  :D buvo užsirašius kitai dienai, bet paskambino, sako dabar atvažiuokit, apšalom, bet nuvažiavom  :lol: 

Atsakyti

Labas  rytas :4u: 

Lisitėjja :super: labai dailus vaikas, pasisekė jai  :wub: 

Gielux, čia Santariškėse? Esam su mama važiavę sekmadienį 7val. Ryto  :blink: 

Na, svarbu nuveikėte  :mirksiukas: 

Mano vaikas jau Vilniuje  :blush-anim-cl: tuoj važiuosiu susirinkti

Draugai dalijasi, maaam

received-366694830936115.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Mano nuopelnas mažas,gerai,kad vyriokas nepraėjo pro šalį :wub:

Niekas aviečiais nesidalina, patys pasislėpę suvalgo :lol: 

Atsakyti

Erendira, nea, Lazdynuos  :blink:  :D  Oooo gero pabūvimo jumis, merginos  :4u: Pedriuk, mažuli, a gavai uogytę?

Atsakyti