Aš ir vis pagalvoju kaip Aist ir Ignas.
Tęsiu Lapynos ififitsisits Tikuosi Haku tiesiog meilus katinėlis ir jokių problemų neiškils
Išsidėjau priemonės ant stalo, nes šį tą reikėjo padaryt. Katytė tutkaktut
Aš tikrai visur telpu!
Gerulė XS Spurgutė!
Aist
Haku buvau šiandien nutempus pas vetus. Pilvą praechoskopinom. Tai jo šlapimo pūslė atrodo labai tvarkingai, jokių smėlių. O štai tulžies pūslė nelabai... Jis turi įgimtą defektą, tai jam ten labai lengvai susiproblemina. Štai iš čia ir pavėmaliojimai. O dar jaunuoliui dantenas skauda, paraudę patinę, pora atvirų žaizdelių. Kol kas tepliosimės vaistais, o paskui reiks vežt akmenis valyt.
Erode, ačiū, testuko nereikia.
Penktadienio,rugsėjo 13 dienos istorija, kuri prasidėjo labai liūdnai, bet baigėsi labai gerai.Čia mano krikštakatė Luna Lunetė,rasta rytą, sušalusi, prie prekybos centro ant vejos.Jei ne draugės vaikino jautri širdis, šio pūkuoto kamuoliuko jau nebūtų buvę.Iš kur atsiranda viduryje miesto kačiukai švariomis akimis, neišsekę, be blusų, manau nei vienai klausimų nekyla.Ir pikta ir liūdna.Bet galima pasidžiaugti, kad katytė ištraukė laimingą bilietą, turi namus.Kadangi draugė verčiasi posunkiai, kai bus laikas padėsiu su kastracija.Gal dievulis karmos taškų pridės.
Labukas
Lisitėja, tu šaunuolė! Kokia gražiai liūdna katytė. Mažei pasisekė.
Pikta ant savo panų, muštynės, skraidantys kaltūnai, nesveika pilnatis
Apie penktadienį patylėsiu, baigėsi, kad važiavom planine tvarke daryti kelio magnetinio rezonanso vyresniajai 23.30
buvo užsirašius kitai dienai, bet paskambino, sako dabar atvažiuokit, apšalom, bet nuvažiavom