Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gielux, vajėėė... :huh2: Mane kažkuriais metais per metus dukart apvogė. Vienąkart paėmė tašiuką kartu su visais mano ir vaikų dokumentais :oh:​ (pamiršau mašiną priešais darželio duris užrakint). Skaudi pamoka buvo...

Bellisima, ir man kilimo ardyt neleistum? :hihihi: 

Grikis su Juma kaip visada nepakartojami. :D

Skalbinys irgi gerulis, toks niurkytinas. :)

Aist, kaip Ignas?

Vežiau šiandien vaikus į darželį. Dar vienas kiemas su katėm... Ir šitos dauguma visai rankinės. Prilindo man mažiukų po mašina, kol skaičiavau galvas, prisistatė ir mamytė. Žiūrėkit, kok grožis...

Priedas  Webp.net-resizeimage-5.jpg   296,22KB   1 Parsiųsta kartų

Kadangi tame kieme lankysiuos kasdien, turiu slaptą planą padovanoti tai katytei ramų gyvenimą be nuolatinių nėštumų. Ten yra veterinarinė klinika už 200m, sterilizacija apie 30 eurų. Va tik reikia išlaikyti bent 10 val nevalgiusią, o aš čia neturiu narvo...

Atsakyti

Sveikos

Taip rankinuke tik pinigai buvo, nes jis darbe gulėjo. Kaip tyč ten palikau, nes reikėjo pirmadieniui. Įlindo, išlaužė spintelę.  :mad2:  daug sh... sutapimų. Mes klientei vienai davę raktus, o ji atidarė 10min anksciau, tai nė nepagalvojo, kad užėjo ne besidomintis, o vagis. O vyras koridoriuj su juo prasilenkė 

Atsakyti

Arba SM arba tel streikuoja, puse žinutės pradangino  :blink: 

Erendira, kur tokį grožį radai? Kurioj gatvėj?  :D 

Lapyna, oi kaip tave suprantu. Tu šaunuolė!

Lisitėja, žiauriai gaila, kai žmonės tokie buki :(

Magnun, kaip tu? 

Raskite kaciuką  :D 

467-C4575-B16-E-4986-A291-1163606-E6944.

Atsakyti

Gielux, Užupyje, kur kylant nuo angelo viršun, gatvei plyštant į dvi dalis yra skveriukas (dabar gerokai sujauktas).

Oi viiisai nematyti kačiūūūko :hihihi:

Lapyn, labai graži mamaitė  :wub:  o gal klinika pati gali pralaikyti tą laiką, jei anksčiau atvežtum?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 09 rugsėjo 2019 - 11:38

Sveikos, linkiu, kad kuo greičiau ateitų šviesus mėnulis  :4u: 

Aist,  gal jaunasis aviacijos inžinierius norėjo dviračio skraidymo galimybes išbandyti  :D​   ištiesų, tai linkiu, kad viskas praeitų be rimtesnių pasekmių  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti
Sveikutės, mielosios 4u.gif

Baigėsi mano katino dienos. Vėl ta pati rutina, klientai, darbai, reikalai... Mėta visą savaitę išgyveno savarankiškai gerai (žinoma, atvažiuodavo jos aplankyti, pamaitinti). Jokių šauktukų ar klaustukų neradau biggrin.gif
Suskaičiau viską, ką prirašėt. Paliūdėjau su Diinka dėl Fifutės , su Aist dėl Igno console.gif Labai tikiuosi, kad sūnui jau geriau ir neliks jokių neigiamų reiškinių. Gielux, tegu tiems ilgapirščiams tavo pavogti pinigai nelaimes prišaukia aggressive.gif
Pralinksmino Lapynos šilkinio kilimo šauktukas hihihi.gif
Užupio katinas koooks wub.gif
Seniai matyti Grikelis su Juma wub.gif
Geri Lisitėjos skalbiniai bigsmile.gif

Erendira, ar galiu ryt tau grąžinti lagaminą? Tu dirbi?
Atsakyti

Daredi, taip šią savaitę, dirbu, tad gali užmest  kada  :)​ 

Atsakyti

Sveikos,  

Gieliux, labai nesmagūs tokie dalykai  :4u: 

Aist kaip Ignas, parašyk  :4u: 

Smagu matyti lisitėja pargrįžusią, tikiuosi debesys nuslinko

Juma su Grikiu nišskiriami, o Belutė su Spurga, nemirtinga porelė, visad nuotaiką pakelia, liūdna tau būtų be Spurgiuko.

Merginos didelis dėkui už pavedimus, labai labai :wub: 

Mes su Musyte ruošiamės namo :)

Atsakyti

Diinkut, narsumo judviem su Musyte  :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif
aš tik vakar su dukrom parskridau iš Paryžiaus wub.gif - smagiai pasibuvom, prisivaikščiojom, prisivalgėm prisigėrėm biggrin.gif
Daug čia pas jus naujienų........visų pirma stiprybės Aist - labai baisu turėtų būti mamai tokios žinios, kai vaikas taip toli...sveikatos 4u.gif

Atsakyti

Įtariu, kad Aist pas Igną  :unsure:  - aš tokioj situacijoj irgi lėkčiau akis išdegus vaiko slaugyt.

Haku pasidarė murkalinis katinas. :wub:  Ateina, atsigula šalia ir vibruoja, kol jam paausius kasau. Sakau, ar iš balos tas meilumas? Gal reikia sveikatą pasitikrint? :rolleyes: 

Atsakyti

Lapyn, testuką pasidaryk.

Atsakyti